Covid pozitifim.yalniz bu sureci nasil geciricem

Biraz akıllansın tekrar evleniriz mantığı ile boşandım.daha çok delirdi adam.iyi olan şeyler de berbatlasti
Hamilelikten zaten başım ağrıyordu senin konunu okuyunca iyice migrene döndü duvarlara vursam geçmez :kızgın: yapmayın yahu aklınızı peynir ekmekle mi yediniz? Hiç mi sevilmediniz bu hayatta? İnsan olduğunuzu ne zaman unuttunuz? Bu muameleyi kendinize nasıl reva görüyorsunuz?
Bir kadın olarak utandım düşüncenizden, yaptıklarınızdan, güçsüzlüğünüzden

Şırınga değil miydi ya o? Huni ne çöş 😂 Huni giriyorsa pipi de girer mantıken 🤣🤣🤣🤣
Amme hizmetimi yapayım, karşılığında bana iyi dilekte bulunun yeter merakta kalmış canım sisterlarım.:KK53:
Şimdi olay şu, üyenin bir tanesi vajinismusmuş ama çocuk istiyormuş. E çocuk da sevişmeden yapılamadığı için ve çevreleri de çocuk diye tutturduklarından alternatif bir çözüm yöntemi geliştirmişler. Huni ile musluklara takılan hortumu bantlamışlar, hortumu vajinaya sabitlemişler, adam da huniye boşalmış. İşte bu yöntemle hamile kalmayı başarmış.
Eh bunu da gelip burada gururla paylaşmıştı, "Eyy Romalılar, sevişmeden hamile kalmak mümkün!" edasıyla.
Saygılar efendim, arz ederim. :KK52:

Hani evlilik istiyordu hani seviyordu hastayım.koronayim.umrunda değilim.yine annem.aradi.geleyim dedi yarın.gelme.onlara bulasmasun
Canım atlatacaksın korkma lütfen.Kafanı başka şeylerle meşgul et. Kan sulandırıcını ihmal etme. Bol meyve tüket. Bol bol su iç. Evde kekik varsa günde 1 fincan çayını demle iç. D vitamini ampulünü bir parça ekmeğe kır ağzına at bak hem moralinde düzelir. Gercekten D vit 3 pozitif enerjide veriyor insana.

Atlatacaksın evladına da sarılacaksın.

Amme hizmetimi yapayım, karşılığında bana iyi dilekte bulunun yeter merakta kalmış canım sisterlarım.:KK53:
Şimdi olay şu, üyenin bir tanesi vajinismusmuş ama çocuk istiyormuş. E çocuk da sevişmeden yapılamadığı için ve çevreleri de çocuk diye tutturduklarından alternatif bir çözüm yöntemi geliştirmişler. Huni ile musluklara takılan hortumu bantlamışlar, hortumu vajinaya sabitlemişler, adam da huniye boşalmış. İşte bu yöntemle hamile kalmayı başarmış.
Eh bunu da gelip burada gururla paylaşmıştı, "Eyy Romalılar, sevişmeden hamile kalmak mümkün!" edasıyla.
Saygılar efendim, arz ederim. :KK52:
Ahahahhahaha afedersin ama çüşşşş

Back
X