Covid pozitifim.yalniz bu sureci nasil geciricem

Geçmiş olsun da herkes covid olunca yalnız zaten. Genel olarak yalnızız😀 hayatımıza bakıyoruz.
ESKİ eşinizi hayatınızdan çıkarıp adam akıllı bir psikiyatrist'e gitmeniz gerekiyor sizin. Çocuğunuz da bu berbat "ilişkinize" şahit olduğu için onu da götürmeniz gerekiyor.
Çocuğunuzdan bahsetmişsiniz, zaten iki tane çocuk gibi davranan ebeveyni varken ona çocukluk yapma hakkı vermemişsiniz ki.
O ahlaksız adam sizi döverken, hakaret ederken hiç mi görmedi? Herif çocuğuyla uyumaktan aciz. Birazcık kendinize yavrunuza saygı lütfen ya.
Çocukla uyumadı.istanbula gitti. Ben deliriyorum çocuğum çocuğum diye. Adam relaks umrunda değiliz.ne karne hediyeydi ne doğum günü ne birara sor karnesi nasıl diye.boyle baba olmaz

Geçmiş olsun da herkes covid olunca yalnız zaten. Genel olarak yalnızız😀 hayatımıza bakıyoruz.
ESKİ eşinizi hayatınızdan çıkarıp adam akıllı bir psikiyatrist'e gitmeniz gerekiyor sizin. Çocuğunuz da bu berbat "ilişkinize" şahit olduğu için onu da götürmeniz gerekiyor.
Çocuğunuzdan bahsetmişsiniz, zaten iki tane çocuk gibi davranan ebeveyni varken ona çocukluk yapma hakkı vermemişsiniz ki.
O ahlaksız adam sizi döverken, hakaret ederken hiç mi görmedi? Herif çocuğuyla uyumaktan aciz. Birazcık kendinize yavrunuza saygı lütfen ya.

Geçende birisine bir derdimi anlatıyorum.oglum yanım da.bana diyor ki anne ailevi sorunlarımızı lütfen herkese anlatma.bunu da kulağıma söyledi.boyle bir çocuk. Biri arkadaşını düşürmüş okuldu bu da görmüş ahmetten özür dile demiş.oyle bir çocuk.kimsenin kimseye zarar vermesini asla istemez.tatsizlik kavga vs sevmez.oyle bir cocuk

Vw biliyor musunuz. Çocuğu istanbula gönderim tatile ama her akşam ağladım.oyle bir durum.simdi göremeyeceğim bir hafta daha

Isyerinde üç arkakads covid oldu.ilk gn bende bisi yoktu.iki gündür boğazım açıyor.kemik ağrılarım.oldu.siddetli bel ağrısı.tas düşürüyorum dedim.yok geçti.halsizlik.bas ağrısı.derken test oldum ve telefonla aradılar pozitifmisim.tat duygum da gitti.
Psikolojim zaten darmafagandi.coktum..olmekten korkuyorum.yakin cevremde vefatlar oldu bu hastalıktan.olum korkusu var.ya atlatamazsam.herkes atlatıyor ama vefatlar da var
.bir arkadaşımın gencecik eşi oldu yakın zamanda.vs vs.evde yalnızım.yemek pişirecek durumum yok.evladimi özledim.istanbuldaydi.yarin gelecek.ona sarilamayacağım.
Eski eşime.mesaj attım koronayım dedim.beni engellemiş.konusmuyor.beni en hassas dönemimde yine yüzüstü bıraktı
Bu süreci yalnız atlatan var mı.agzimda garip tat var ya da tatsızlık mi diyim.o bile çok kotu.stres oldum.uyuyamiyorum
Eskı esını nıye aradın .Hepımız olduk korona

Size tavsiyem, iyi hissedene kadar temizliğe de girişmeyin. Yormayın kendinizi. İhtiyaçlar için tanıdıklarınız getirir size. Birkaç günden sonra ağır yorgunluk da geçiyor zaten. Uzun süreli bir yorgunluk kalabilir. Zamanla geçiyor o da. Yürüdükçe rahatlarsınız. Şimdi dinlenmeye bakın.

Eski eş diyoruz da evet biz resmi olarak boşandık da ben duygusal olarak boşanmadım adamdan.bana yabancı biri gibi gelmiyor.hep hayatımdaydı.hep görüştük.dah dün saatlerce konuştuk telefonda kavga ettik.buna eski eş demek ne kadar doğru.adam hala hayatimda

Evlenemiyoruz çünkü eskiye göre daha dengesiz daha sınırlı geçmişin çetelesini tutmuş hesap soruyor

Size tavsiyem, iyi hissedene kadar temizliğe de girişmeyin. Yormayın kendinizi. İhtiyaçlar için tanıdıklarınız getirir size. Birkaç günden sonra ağır yorgunluk da geçiyor zaten. Uzun süreli bir yorgunluk kalabilir. Zamanla geçiyor o da. Yürüdükçe rahatlarsınız. Şimdi dinlenmeye bakın.
Inan mutfağa gidecek halim yok ağzımın tadı yok.ckok da ac da değilim.sanirim boğazım aciyo ya o yüzden iştahın kesildi.bir portakal bir elma bir de nar yicem.kahvaltida yeter.sonra netflix storytel

Bu arada storytell bir aya yakın kullanıyorum.acayip güzel bir uygulama.sinirsiz kitap var.bana çok iyi geldi

cocugunuza baba bile olamayan adamla bir daha neden evlenmeye kalkiyorsunuz?
Yalnızım çok yalnız.butun bu saçmalıkların sebebi hep yalnız olmam.dsyanilacak gibi değil.olay cinsellik değil.evlilik programlarına amcalar çıkardı derdi ki akşam olunca duvarlar üstüne.ustume geliyor.ne saçmalığı bunlar.bunlar bana olmuyor.o zaman bekardım ailemle yaşıyordum.
Şu an akşam olunca aynen depresyona giriyorum.aglama krizleri yalnızlık hissi.hava zaten kapalı.mevsim kış.sadece yuvam.olsun istiyorum

Yalnızım çok yalnız.butun bu saçmalıkların sebebi hep yalnız olmam.dsyanilacak gibi değil.olay cinsellik değil.evlilik programlarına amcalar çıkardı derdi ki akşam olunca duvarlar üstüne.ustume geliyor.ne saçmalığı bunlar.bunlar bana olmuyor.o zaman bekardım ailemle yaşıyordum.
Şu an akşam olunca aynen depresyona giriyorum.aglama krizleri yalnızlık hissi.hava zaten kapalı.mevsim kış.sadece yuvam.olsun istiyorum
yalnizliktan geberirim yinede böyle bir adami aramam ya azicik dirayetli gururlu ol, illa biriyle konuşmak istiyorsan manita falan yap ama bu adamla bir daha evlenmede görüşmede.
senin bu adama takintiligin tamamen boşluk hissi başka bisey degil

Back
X