- 7 Haziran 2017
- 2.940
- 3.312
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
Heeerkese selam.
Yaklaşık iki hafta önce üçüncü kez COVID geçirdim (evet hâlâ aramızda, herkes kendine dikkat etsin), bu hafta negatife döndüm ama hâlen devam ediyor belirtiler. Tat ve koku henüz oturmamış, sokakta nefes nefese kalıyorum bir de aşırı sinirliyim-duygusalım.
Apayrı bir şey fark ettim, Nisan’dan beri diyetteydim ama hastalandığımdan beri kendimi hiç kontrol edemiyorum
Eskiden nasıl desem hani “Bunu yemeyeceğim,” diyebiliyordum ama şimdi canım her şeyi çekiyor ve artık hastalıkta yaşadığım korkudan mı bilmiyorum ama yiyorum. Biliyorum ölümcül bir şey değil ama bu sefer çok korktum hastayken, hatta diyetisyenim görüşüp özel liste hazırlamak istedi ben kabul etmedim çünkü insan bu durumdayken ne kilo ne kalori umrunda olmuyormuş, canının derdine düşüyormuş. Listeye de uyamadım bu hafta. Kendimi çok suçlu hissediyorum. Sanki iradesizmişim her şeyi mahvetmişim emeğimi çöpe atmışım gibi. Spor salonunu da bu ay dondurdum çünkü sanırım biraz dinlenmeye ihtiyacım var, hemen toplu ortamlara girmek sakıncalı geliyor bana.
Üç kere geçirdim ama bu arkadaş beni her seferinde şaşırtıyor hep farklı devam ediyor, benimle aynı duruma düşen var mı?
Not: Nisan’dan beri dokuz kilo verdim, boy 1.68, kilo 73 (Hasta olmadan önce 72’yi görmüştüm)
Yaklaşık iki hafta önce üçüncü kez COVID geçirdim (evet hâlâ aramızda, herkes kendine dikkat etsin), bu hafta negatife döndüm ama hâlen devam ediyor belirtiler. Tat ve koku henüz oturmamış, sokakta nefes nefese kalıyorum bir de aşırı sinirliyim-duygusalım.
Apayrı bir şey fark ettim, Nisan’dan beri diyetteydim ama hastalandığımdan beri kendimi hiç kontrol edemiyorum

Üç kere geçirdim ama bu arkadaş beni her seferinde şaşırtıyor hep farklı devam ediyor, benimle aynı duruma düşen var mı?
Not: Nisan’dan beri dokuz kilo verdim, boy 1.68, kilo 73 (Hasta olmadan önce 72’yi görmüştüm)