Covid suphesi

Herhangi bit belirti yoksa korkmanıza gerek yok , zaten semptomlardan iki gün sonra test yapmak gerekiyor . Ayrıca çocuklar çok hafif atlatıyor içiniz rahat olsun !
Aynen oyle.
Benim kardesimde nezle oldu burnu tikandi bogazi aciyordu ona bile test yapılmadı daha ciddi oldugunda gel dediler cok sukur suan bir seyimiz yok bizimde.
Önemli olan güçlü belirtileri göstermeniz bence. Diğerleri grip nezleyle karıştırılıyor genelde.
Kuru oksuruk dusmeyen yuksek ates asiri bitkinlik tat alma koku alma da sorun varsa bu belirtiler daha guclu cunku , bunlat yoksa biraz rahatlayin bol bol C vitamini alin. Gecmis olsun

Böyle tipler yüzünden ülkede temassız insan kalmadı gibi bir şey zaten. Kapmıyorsak da şansa kapmıyoruz; belirtisiz olup kaptıysak da bilmiyorum. Umarım negatif çıkarsınız, geçmiş olsun.
Herkese test yapılmıyor ki belirtisiz kapmışlar mı öğrenilsin.
Bu gördüğümüz testlerin çoğu milletvekiillerine siyasetçilere vs yapılıyormuş

Bende bunu anlamıyorum acaba her şehirdw farkımı, bende geçen haftalarda pozitiftim karantinam bitene kadar ne gelen oldu ne soran, tamamen insanların vicdanına bırakıldı yada vaka çok olduğu için takip edilemiyor bilemiyorum 🙄
Ankaradakileri aradilar, temasli olanlara test yapildi ve 14 gün karantina uygulandı bitincede haber verdiler. Diğeride ic anadoluda küçük bir ilde oraya polisler gelmiş.
Tabi kimsenin başına kimse dikilmeden vicdanen herkes sorumluluğunu bilse ama nedense yok Olmuyor bizde

Bence bulaşmamıstir sanmıyorum. Eşiniz maskeliymis dip dibe bı münasebetleri olmadıysa sanmıyorum. İnsallah bişey olmaz.
Yok mesafelilermis ama kapali ortam sonuctave kadinda maske yokmus. Su anda pozitif cikanlar patronun samimi oldugu kisiler hep. Muhtemelen maskesiz caylar kahveler sigara vs icildi. Esim dahil degil hic allahtan tek tesellim bu.

Böyle tipler yüzünden ülkede temassız insan kalmadı gibi bir şey zaten. Kapmıyorsak da şansa kapmıyoruz; belirtisiz olup kaptıysak da bilmiyorum. Umarım negatif çıkarsınız, geçmiş olsun.
Sag olun ins. Kaptiysak da bu kdr steril bi hayat yasarken kapmis olmamiza cok uzulurum.bari iki denize gireydim :D

Sag olun ins. Kaptiysak da bu kdr steril bi hayat yasarken kapmis olmamiza cok uzulurum.bari iki denize gireydim :D
Hahaahh valla bizde öyle düşünüyoruz millet çatır çutur gezdi burunları bile akmadan biz burda psikolojikman kendimizi çökerttik

Sag olun ins. Kaptiysak da bu kdr steril bi hayat yasarken kapmis olmamiza cok uzulurum.bari iki denize gireydim :KK70:

Dikkat edin tabi de evde steril olarak da ömür geçmiyor. Benim eşim sürekli COVID hastalarına bakıyor; ben delirmemek için saldım artık. 😅 Yani maskesiz dışarı çıkmıyorum ve kalabalığa karışmıyorum. Aldığım önlemler bu kadar.

Dikkat edin tabi de evde steril olarak da ömür geçmiyor. Benim eşim sürekli COVID hastalarına bakıyor; ben delirmemek için saldım artık. 😅 Yani maskesiz dışarı çıkmıyorum ve kalabalığa karışmıyorum. Aldığım önlemler bu kadar.

Evlendiniz mi☺️nisanliydiniz diye anımsadım karistirmiyosam.

Ne zaman evlendiniz kız😍😍

Cok sukur bir belirti yok ikimizde de. Semptomlar daha sonra da baslayabiliyormus. Umarim hic olmaz :KK43:
Evet maalesef öyle hatta hiç bir semptom olmadan virüs taşıyıcıları da var asıl en tehlikelileri onlar. Siz en iyisi iki hafta kadar kimseyle yakın temasta bulunmayın , zaten bu iki hafta icirisinde hersey belli olur .

Yani böyle embesiller yüzünden enfekte olmak da ayrı can sıkıcı.

Önlem almayanı geçtim, pozitif olduğunu bile bile ortalıkta gezmekten çekinmeyeler var. Hakikatten bir maske takmak ne kadar zor olabilir ki?

Umuyorum eşinize ve size bulaşmamıştır.

Bilmiyorum ki

Bizim kiz toplanti salonunda tek basina oturuyor butun gun. Zaten butun kurum da biliyor. 1 kisi de gelme abicim bize de bulastirma diyemiyor ki

Testi pozitif cikip hastaneden dolmusla, toplu tasimayla eve donenler var haydi bu patronun yine arabasi var. Hicbir takip yok yani
Hayat eve sigar uygulamasında ihbar et butonu var kimi görürseniz ihbar edin bilgileriniz karşı tarafa verilmiyor

Aynen

Muhasebecim kapmis, bilmiyorum acikca yazabiliyor muyuz ama adam Ostim/Gimat'tan kaptigimi saniyorum dedi bana telefonda. Organize sanayi bolgesi o taraf malum, cesit cesit insan var kim enfekte kim saglikli belli degil.
Buralar bildiğiniz gibi değil. Maske takanın da kaç gündür aynı maskeyi kullandığı muamma. O bölgede çalışıyorum. Henüz kapmamış olmam mucize gibi birşey.

Ikimiz de negatifiz...ama patronu esimin adini bakanliga yakin temasli olarak verdigi icin esim 14 gun karantinada kalacakmis. Negatif olanlarin da bu sekilde karantinada kalmalari gerektigini bilmiyordum. Acaba testi erken mi yaptirdik diyorum.

Back
X