- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Bu ara en büyük sıkıntı pozitif olanların saklaması. Hiç vebal almaktanda korkmuyorlar. Pozitif çıkacağınızı sanmıyorum ben umarım güzel haberlerle gelirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen oyle.Herhangi bit belirti yoksa korkmanıza gerek yok , zaten semptomlardan iki gün sonra test yapmak gerekiyor . Ayrıca çocuklar çok hafif atlatıyor içiniz rahat olsun !
Herkese test yapılmıyor ki belirtisiz kapmışlar mı öğrenilsin.Böyle tipler yüzünden ülkede temassız insan kalmadı gibi bir şey zaten. Kapmıyorsak da şansa kapmıyoruz; belirtisiz olup kaptıysak da bilmiyorum. Umarım negatif çıkarsınız, geçmiş olsun.
Ankaradakileri aradilar, temasli olanlara test yapildi ve 14 gün karantina uygulandı bitincede haber verdiler. Diğeride ic anadoluda küçük bir ilde oraya polisler gelmiş.Bende bunu anlamıyorum acaba her şehirdw farkımı, bende geçen haftalarda pozitiftim karantinam bitene kadar ne gelen oldu ne soran, tamamen insanların vicdanına bırakıldı yada vaka çok olduğu için takip edilemiyor bilemiyorum![]()
Cok sukur bir belirti yok ikimizde de. Semptomlar daha sonra da baslayabiliyormus. Umarim hic olmazHerhangi bit belirti yoksa korkmanıza gerek yok , zaten semptomlardan iki gün sonra test yapmak gerekiyor . Ayrıca çocuklar çok hafif atlatıyor içiniz rahat olsun !
Yok mesafelilermis ama kapali ortam sonuctave kadinda maske yokmus. Su anda pozitif cikanlar patronun samimi oldugu kisiler hep. Muhtemelen maskesiz caylar kahveler sigara vs icildi. Esim dahil degil hic allahtan tek tesellim bu.Bence bulaşmamıstir sanmıyorum. Eşiniz maskeliymis dip dibe bı münasebetleri olmadıysa sanmıyorum. İnsallah bişey olmaz.
Sag olun ins. Kaptiysak da bu kdr steril bi hayat yasarken kapmis olmamiza cok uzulurum.bari iki denize gireydimBöyle tipler yüzünden ülkede temassız insan kalmadı gibi bir şey zaten. Kapmıyorsak da şansa kapmıyoruz; belirtisiz olup kaptıysak da bilmiyorum. Umarım negatif çıkarsınız, geçmiş olsun.
Hahaahh valla bizde öyle düşünüyoruz millet çatır çutur gezdi burunları bile akmadan biz burda psikolojikman kendimizi çökerttikSag olun ins. Kaptiysak da bu kdr steril bi hayat yasarken kapmis olmamiza cok uzulurum.bari iki denize gireydim![]()
Sag olun ins. Kaptiysak da bu kdr steril bi hayat yasarken kapmis olmamiza cok uzulurum.bari iki denize gireydim![]()
Dikkat edin tabi de evde steril olarak da ömür geçmiyor. Benim eşim sürekli COVID hastalarına bakıyor; ben delirmemek için saldım artık.Yani maskesiz dışarı çıkmıyorum ve kalabalığa karışmıyorum. Aldığım önlemler bu kadar.
Dikkat edin tabi de evde steril olarak da ömür geçmiyor. Benim eşim sürekli COVID hastalarına bakıyor; ben delirmemek için saldım artık.Yani maskesiz dışarı çıkmıyorum ve kalabalığa karışmıyorum. Aldığım önlemler bu kadar.
Evet maalesef öyle hatta hiç bir semptom olmadan virüs taşıyıcıları da var asıl en tehlikelileri onlar. Siz en iyisi iki hafta kadar kimseyle yakın temasta bulunmayın , zaten bu iki hafta icirisinde hersey belli olur .Cok sukur bir belirti yok ikimizde de. Semptomlar daha sonra da baslayabiliyormus. Umarim hic olmaz![]()
Hayat eve sigar uygulamasında ihbar et butonu var kimi görürseniz ihbar edin bilgileriniz karşı tarafa verilmiyorBilmiyorum ki
Bizim kiz toplanti salonunda tek basina oturuyor butun gun. Zaten butun kurum da biliyor. 1 kisi de gelme abicim bize de bulastirma diyemiyor ki
Testi pozitif cikip hastaneden dolmusla, toplu tasimayla eve donenler var haydi bu patronun yine arabasi var. Hicbir takip yok yani
Evlendiniz mi☺nisanliydiniz diye anımsadım karistirmiyosam.
Ne zaman evlendiniz kız![]()
Bugun cikacak aksam 6ya kadarçiktimi sonuç?
Buralar bildiğiniz gibi değil. Maske takanın da kaç gündür aynı maskeyi kullandığı muamma. O bölgede çalışıyorum. Henüz kapmamış olmam mucize gibi birşey.Aynen
Muhasebecim kapmis, bilmiyorum acikca yazabiliyor muyuz ama adam Ostim/Gimat'tan kaptigimi saniyorum dedi bana telefonda. Organize sanayi bolgesi o taraf malum, cesit cesit insan var kim enfekte kim saglikli belli degil.