Aylardir evden cikmadik, marketten aldiklarimi hala dezenfekte ederim. Tatile bile gitmedik, en buyuk aktivitemiz acik havada insanlardan uzakta oturup portatif sandalyelerimizle piknik yapmak. Oglumu parka dahi sayili goturdum, bindigi aletleri dezenfekte ederken deli mi bu bakislarina maruz kaldim. Aylarca kimseyle gorusmedik. Ama tum bunlara ragmen covid bizi de buldu galiba. Esim uzun bir sure uzaktan calisti. Son haftalarda sirkete haftada uc gun gitmeye baslamisti. Once farkli departmandan biri pozitif cikti. Ardindan esimin patronunun da pozitif oldugunu ogrendik. En son gecen carsamba, yani 5 gun once esim, patronu ve departmandan bir kac kisi yaklasik 45 dk toplanti yapmislar. Esim hep maskeli zaten. Tedbirlere cok dikkat eder.ama patron maskesizmis. Sirket icinde baska iki kiside daha pozitif gorulmus. Bu kisilerle temas eden herkes kendini karantinaya alsin, dileyen ozelde test yaptirsin masraflari karsilariz demisler. Biz de esimlebugun gidip pcr testi yaptirdik. Ikimizde de belirti yok.19 aylik oglum var. Pozitifsek napicaz bilmiyorum cok korkuyorum. Korkum oglum icin. Kendimi ondan izole etmem imkansiz hala meme emiyor. Gerizekali patrondan nefret ediyorum onun tedbirsizligi nelere mal olacak bakalim. Sonuc yrn aksam 18 e kdr cikar dediler. Umarim iyi haberler veririm.