Covid suphesi

Ikimiz de negatifiz...ama patronu esimin adini bakanliga yakin temasli olarak verdigi icin esim 14 gun karantinada kalacakmis. Negatif olanlarin da bu sekilde karantinada kalmalari gerektigini bilmiyordum. Acaba testi erken mi yaptirdik diyorum.
14 gün karantina verdiler mi negatif olduğunuz halde? Geçenlerde birisinin konusunda okumuştum begatif olduğunhalde kaantina vermişlerdi. Geçmiş olsun

14 gün karantina verdiler mi negatif olduğunuz halde? Geçenlerde birisinin konusunda okumuştum begatif olduğunhalde kaantina vermişlerdi. Geçmiş olsun
Bana degil esime verildi patronu onun adini verdigi icin. Hem il saglik hem ilce sagliktan arayip bilgilendirme yaptilar kod gonderdiler telefonuna. Takip edilecekmis evden ayrilip ayrilmadigi. Ayrica eve de bir ekip gelip ayrica bilgilebdirme yapti. Evde bebegim var izolasyon kurallarini uygulamak oyle zor ki...ustelik ben calisiyorum. Bebegi anneme birakiyorum gelirken aliyorum sonra evde izolasyon...cok sukur negatifiz ama onlemler pozitifmisiz gibi 14 gun boyunca devam edecek. Her temasli boyle onlem alsa ulkede corona kalmamasi lazim...

Bu ara en büyük sıkıntı pozitif olanların saklaması. Hiç vebal almaktanda korkmuyorlar. Pozitif çıkacağınızı sanmıyorum ben umarım güzel haberlerle gelirsiniz
Düğün salonlarini açıp, pozitif olan düğün sahiplerinin korona olduklarını gizlemesine şaşırmak saçma bence , zatencdevlet teşvik etti tatile gidin alışveriş yapın vs diye

Aylardir evden cikmadik, marketten aldiklarimi hala dezenfekte ederim. Tatile bile gitmedik, en buyuk aktivitemiz acik havada insanlardan uzakta oturup portatif sandalyelerimizle piknik yapmak. Oglumu parka dahi sayili goturdum, bindigi aletleri dezenfekte ederken deli mi bu bakislarina maruz kaldim. Aylarca kimseyle gorusmedik. Ama tum bunlara ragmen covid bizi de buldu galiba. Esim uzun bir sure uzaktan calisti. Son haftalarda sirkete haftada uc gun gitmeye baslamisti. Once farkli departmandan biri pozitif cikti. Ardindan esimin patronunun da pozitif oldugunu ogrendik. En son gecen carsamba, yani 5 gun once esim, patronu ve departmandan bir kac kisi yaklasik 45 dk toplanti yapmislar. Esim hep maskeli zaten. Tedbirlere cok dikkat eder.ama patron maskesizmis. Sirket icinde baska iki kiside daha pozitif gorulmus. Bu kisilerle temas eden herkes kendini karantinaya alsin, dileyen ozelde test yaptirsin masraflari karsilariz demisler. Biz de esimlebugun gidip pcr testi yaptirdik. Ikimizde de belirti yok.19 aylik oglum var. Pozitifsek napicaz bilmiyorum cok korkuyorum. Korkum oglum icin. Kendimi ondan izole etmem imkansiz hala meme emiyor. Gerizekali patrondan nefret ediyorum onun tedbirsizligi nelere mal olacak bakalim. Sonuc yrn aksam 18 e kdr cikar dediler. Umarim iyi haberler veririm.
Şu an pozitifim.Aynen banada ısyerınden bulastı .1 kişide çıktı calışmaya devam ettık .10 kişi olduk.Ve en acısı benden babama geçti

Şu an pozitifim.Aynen banada ısyerınden bulastı .1 kişide çıktı calışmaya devam ettık .10 kişi olduk.Ve en acısı benden babama geçti
Aynı durumu yaşamışız , benden de kalp hastası babama geçti çok iyi anlıyorum sizi, hala etkileri devam etse de benim babam iyileşti çok şükür sizinki de iyileşir hızlıca inşallah ..

Aynı durumu yaşamışız , benden de kalp hastası babama geçti çok iyi anlıyorum sizi, hala etkileri devam etse de benim babam iyileşti çok şükür sizinki de iyileşir hızlıca inşallah ..
İnşallah .Neler yaptınız bu surecte nasıl beslendınız.Çok berbat bı hastalık arkadaslar.Şaka gelıo ama hayattan zevk almıosunuz.Allahım dünyaya ıyılık ver.Bu mıkrop bitsin.

Düğün salonlarini açıp, pozitif olan düğün sahiplerinin korona olduklarını gizlemesine şaşırmak saçma bence , zatencdevlet teşvik etti tatile gidin alışveriş yapın vs diye
Neden şaşırmayalım? Devlet pozitif olduğunuzu bile bile saklayında yinede düğün yapın demiyor kimseye. Kurallara kim uyuyor? El ele kol kola halay çekin sarılıp öpüşüp birnirinize bulaştırın demiyor. Düğün dediğin şey para toplamak için yapılan birşey kimse aksini iddia etmesin milletin gözünü o kadar paralar bürüdü ki şu pandemide sevdiklerinin bile canını tehlikeye atıyor. Suçu devlete atana kadar kurallara uyamayanları suçlayın en basit maske takmaktan acizler

İnşallah .Neler yaptınız bu surecte nasıl beslendınız.Çok berbat bı hastalık arkadaslar.Şaka gelıo ama hayattan zevk almıosunuz.Allahım dünyaya ıyılık ver.Bu mıkrop bitsin.

C ve d vitamini takviyesi vermişti doktorumuz ekstra bir de balgam söktürücü .. babam evde toparlanamadı hastanede tedavi gördü ..
bol sarımsaklı çorbalar, bakliyat ağırlıklı beslenmeye gayret ettik .. c vitamini hastalığa iyi geliyormuş d vitamini de bağışıklığı yükseltiyormuş .. çok geçmiş olsun, şifalarınız bol olsun .. gerçekten hiç kolay bir rahatsızlık değil , Allah kimseye yaşatmasın ..

Neden şaşırmayalım? Devlet pozitif olduğunuzu bile bile saklayında yinede düğün yapın demiyor kimseye. Kurallara kim uyuyor? El ele kol kola halay çekin sarılıp öpüşüp birnirinize bulaştırın demiyor. Düğün dediğin şey para toplamak için yapılan birşey kimse aksini iddia etmesin milletin gözünü o kadar paralar bürüdü ki şu pandemide sevdiklerinin bile canını tehlikeye atıyor. Suçu devlete atana kadar kurallara uyamayanları suçlayın en basit maske takmaktan acizler
Dugun yapmak yasaklanmazsa millet dugun de yapar halay da ceker...dogrusu bu degil elbette ama tedbirler gevsetildigi anda bunlarin olacagini on gormek hic zor degil. Su anda resmen suru bagisikligi hedefleniyor.

Back
X