Covid testinde nerden alınacağı sorunu

loveinnovember

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
4.443
6.866
158
Arkadaşlar merhaba tekrar covid konusu açıyorum, 14 gün önce tekrar olduğumda açmıştım. Bitti çok şükür dün. Bugün tekrar test vermeye geldim iş yeri negatif istiyor diye. Devlet hastanesine geldim. İş yeri istiyor diyince hiç sormadılar hemen yaptılar bazıları yapmazlar diyorlardı çünkü. Yalnız aklıma şu takıldı. Ben ilk geldiğimde iki burun deliğinden de almışlardı. Ailem geldiğinde hem ağız hem burundan almışlar. Ben şimdi test oldum bu sefer tek burun deliğinden aldılar. Nedenini bilen var mı? Ne taktın diyeceksiniz belki ama anksiyetem rahat bırakmadı maalesef. O yüzden buraya açtım konuyu da hızlı yorum gelir de rahatlarım diye. Hayliyle hala korkuyorum bilen varsa bilgilendirebilirse çok sevinirim.

Merhaba alan kişiye göre değişiyor.
Ben iş yeri sebebi ile her hafta veriyorum testi.
Bazen iki burun deliği bazen tek.
Kimisi dibine kadar sokuyor çubuğu, kimisi daha makul alıyor..
Ama bu güne kadar alanlar burun ve ağızdan hep aldılar.
Önce ağız, sonra burun şeklinde.

Yapan kişiye göre değişiyor sanırım.

Merhaba alan kişiye göre değişiyor.
Ben iş yeri sebebi ile her hafta veriyorum testi.
Bazen iki burun deliği bazen tek.
Kimisi dibine kadar sokuyor çubuğu, kimisi daha makul alıyor..
Ama bu güne kadar alanlar burun ve ağızdan hep aldılar.
Önce ağız, sonra burun şeklinde.

Yapan kişiye göre değişiyor sanırım.
Ben hiç ağızdan test vermedim bu 3. oluyor. Kafam karıştı haliyle. Alan kişiye göre değişiyor sanırım dediğiniz gibi

Ameliyat öncesi yaptırmıştım, burundan almışlardı.
Yakınlarımdan bildiklerimde de hep burundan alınmıştı.

Zaten daha yeni hastaligi gecirmissiniz yuzde 99 negatif cikacak diye cok uzeirnde durmamis da olabilirler. Bu durumun size ne zarari var ki kafay takiyosunuz:KK51:

Zaten daha yeni hastaligi gecirmissiniz yuzde 99 negatif cikacak diye cok uzeirnde durmamis da olabilirler. Bu durumun size ne zarari var ki kafay takiyosunuz:KK51:
İş yerim istiyor ve özellikle ailem endişeli hala yanıma yaklaşmıyorlar. Onlar endişelenince ben de kafaya takıyorum ya hala varsa testi düzgün yapılmazsa bulaşırsa falan. Pozitif çıksa bile bulaşım az oluyormus zaten artık ama işte susturamıyorum bu beynimi

Alan kişinin keyfine kalmış 😅 ben üç kez verdim ağız+iki burun deliği, ağız+bir burun deliği alan oldu. Kimisi de sadece burundan alıyor. Endişe yapmayın lütfen 🥰

Back
X