İyi akşamlar hanımlar,büyük bi ildeki pandemi hastanesinde çalışıyorum bi oğlum var 4 yaşında,şu an annem bakıyor..pandemi hastanesine yaklaşık 1 ay önce geçtim başka bi hastanedeydim daha önce yine vakalar vardı ama tabi pandemi hastanesi daha yoğun daha riskli,yan yana çalıştığımız,aynı odada bulunduğumuz arkadaşlardan covide yakalananlar oluyor ve ben annem için endişe etmeye başladım,oğluma annem bakıyor,çocuğu al çocuğu ver şeklindeyiz,mümkün olduğunca temasımız yok...Oğlum taşıyıcı olurda anneme bulaştırır diye çok endişe etmeye başladım kronik rahatsızlıkları da var annemin,kreş düşünsem şu aşamada diğer insanlara göre daha riskli olduğumuz için olur da kaparsam oğlum diğer çocuklara taşımasın diye onu da düşünemiyorum...Yani ne yapacağımı şaşırdım çok stres yaptım sizce ne yapmalıyım..
Korktuğum başıma geldi annem babam korona oldu,benden geçmedi ama bende bi şey yok..Evdeler ama ağır geçiriyorlar ruhen çok kötüyüm izin de alamıyorum ben negatif olduğum için izin yok bana,bu halde nasıl çalışacağım aklım ailemde dualarınızı eksik etmeyin..
Korktuğum başıma geldi annem babam korona oldu,benden geçmedi ama bende bi şey yok..Evdeler ama ağır geçiriyorlar ruhen çok kötüyüm izin de alamıyorum ben negatif olduğum için izin yok bana,bu halde nasıl çalışacağım aklım ailemde dualarınızı eksik etmeyin..
Son düzenleme: