Covid19 caresizlikmis

Allah şifa versin,Allahtan umut kesilmez ama kendinizi vefatına hazırlayın siz yine de.Bu konularda gerçekçi olun ciğer hasarı var diyorsunuz.Duymak istediğiniz şeyler değil ama o da gerçeğimiz. Allah yardımcınız olsun.

Babam 70 yaşında kalbinde ve boynunda toplamda 8 stendi mevcut ve maalesef coronaya yakalandi.
Bir haftadır Entube edilmiş durumda toplamda 10 günden beri hastanede .Cigerleri çok hasar almış, kalp sıkıntı çıkarmaya başlamış çok korkuyorum..Bu şekilde olup iyileşen var mı
Babam da aynı durumda kalp hastası. 69 yaşında. Hiç dışarı çıkarmıyoruz yanına gitmiyoruz. Nereye kadar koruyabilir hiçbir fikrim yok.. Allah şifa versin babanıza

Başınız sağolsun 😢 mekanını cennet etsin Rabbim ..hepimizin gideceği yer orası bol sabır ve dua diliyorum size.

Başınız sağolsun 😔 Rabbim mekanını cennet eylesin
Size ailenize bol sabırlar diliyorum 😔

Off çok zor çok Allah sabır versin mekanı cennet olsun inşallah 🙏

90 yaşında,kalp ameliyatı atlatmîs, midesinden ciddi rahatsızlığı olan dedem atlattı. Allah'tan ümit kesilmez. Rabbim şifasını versin inşallah

Başınız sagolsun, allah rahmetiyle muamele etsin insallah. Baba acısı zordur. 5 yil oldu benim kaybedeli sizi cok iyi anliyorum.. ama sabir ve bol dua bu sürecin tek ilacı.

Teyzemin 76 yaşında birçok rahatsızlığı olan kayınvalidesi atlattı eve döndü.

Darısı babanızın başına inşAllah. Allah acil şifalad versin. Geçmiş olsun.

Allah sabır versin.Covid gercekten felaketimiz oldu.:(

Back
X