Covid19 testim 2.kez pozitif çıktı 😔 😔

Alt katımda eltim kocası pozitif 3 çocuğu var test yapılmadı gelmedi kimse arıyorlar market VS için kimse gelmiyor yönlendirme yok. Markete oğlu gidiyor mecbur Ekmek dahi yok evde 5 kişi yaşıyor çıldıracağım ya
Sanal marketten söyleyecekler ya da aile bireyleri kapıya asıp gidecek

Benim de ablam ve eniştem pozitif evde tedavi görüyorlardı çocuklar için test yapmadılar gerek yok dediler🤦🏻‍♀️. Dediğiniz gibi market vs ihtiyaçları için hiçbir yönlendirme yardım olmadı.

Bulunduğunuz belediyede yada dernekler destek olmadılar mı? Bunun yanı sıra yakın arkadaş akraba desteği de sağlanabilirdi kapıya bırakılması bu kadar zor olmamalı. O kadar kişinin canını tehlikeye atıyorlar

Limonlu zencefil çayıyla atlatanlar olmuş

Belirti yoksa test yapilmiyor zaten benim bildigim. Esimin calisanlarindan birinde cikmis,adami evine gonderdiler ucretli izne. Ailesine test yapilmadi,isyerinde beraber calistigi insanlara da test yapilmadi. Saglik ekipleri ilk gun adami evde ziyaret etmis ilac vermisler. O kadar. Adam normale yakin sekilde sadece bogaz agrisiyla evde oturuyormus. Esi alisverise falan gidiyor mecbur ne yapsin? Saldilar iyice nasil olsa hak dikkat etmiyor diye dusunuyor yetkililer bence

siz yaptırdınız mı

sonuçta iş yerinden eşine de gelmiş olabilir

Ankara da annemin komşusunun babası hasta olmuş

komşu adam 14 gün evde karantinaya alınmış, babası ile ayrı evlerde yaşıyorlardı

komşunun eşi ve çocuğu da bir başka eve geçip orada kalmış

herkesi izole etmişler

siz yaptırdınız mı

sonuçta iş yerinden eşine de gelmiş olabilir

Ankara da annemin komşusunun babası hasta olmuş

komşu adam 14 gün evde karantinaya alınmış, babası ile ayrı evlerde yaşıyorlardı

komşunun eşi ve çocuğu da bir başka eve geçip orada kalmış

herkesi izole etmişler
Yok esim gitti tum elemanlari toplayip, belirti olmadan gelmeyin diye geri yollamislar. İlk 3-5. Gun araliginda belirtiler baslar eger varsa demisler. Bilemiyorum artik ne derece dogru. Belki belirti gostermeyecek ama tasiyici bilemiyoruz ki. Herkes normal calisma hayatina devam ediyor isyerinde. 30a yakin personel var sonucta. Karsi komsum o hastanede yogun bakim hemsiresi ona bile belirti yokta test yapilmaz demisler. Cok ilginc surec yani anlamadim ben. Neredeyse bir hafta oldu durum bu sekilde.

Yok esim gitti tum elemanlari toplayip, belirti olmadan gelmeyin diye geri yollamislar. İlk 3-5. Gun araliginda belirtiler baslar eger varsa demisler. Bilemiyorum artik ne derece dogru. Belki belirti gostermeyecek ama tasiyici bilemiyoruz ki. Herkes normal calisma hayatina devam ediyor isyerinde. 30a yakin personel var sonucta. Karsi komsum o hastanede yogun bakim hemsiresi ona bile belirti yokta test yapilmaz demisler. Cok ilginc surec yani anlamadim ben. Neredeyse bir hafta oldu durum bu sekilde.

bir kursa gidiyorum

oradaki hoca ile konuştuk

biz açılmadan önce test yaptırdılar dedi

nerede nasıl yaptırdınız dedim

özel hastanede 350 TL dedi

zaten bulaşmasından sonra kuluçkası var ondan sonra var mı yok mu belirli oluyor

babam kalp spaz<mı geçirmiş geçenlerde

hastaneden hastaneye sevk edip anjiyo yapmışlar

covid ne oldu dedik

bu negatif diye birbirlerine teslim ettiler dedi

Pazar gelince 1 haftaları doldu, şimdilik iyiler oralarda anneme de babama da bulaşmamış galiba

bir kursa gidiyorum

oradaki hoca ile konuştuk

biz açılmadan önce test yaptırdılar dedi

nerede nasıl yaptırdınız dedim

özel hastanede 350 TL dedi

zaten bulaşmasından sonra kuluçkası var ondan sonra var mı yok mu belirli oluyor

babam kalp spaz<mı geçirmiş geçenlerde

hastaneden hastaneye sevk edip anjiyo yapmışlar

covid ne oldu dedik

bu negatif diye birbirlerine teslim ettiler dedi

Pazar gelince 1 haftaları doldu, şimdilik iyiler oralarda anneme de babama da bulaşmamış galiba
Zaten devletin hastanesinin bahcesinde kurulu bir cadirda yapiliyormus o testler. Cadira girmen bile hastaligi kapman demek. Hemsire anlatti bana da bunu. Ozeli bilemiyorum ,sormadim hic esime. İnsanlar ise gitmeye bile tiksinir oldu,personel servisleri,toplu tasimalar hala tepeleme dolu. Bence belediye otobusune binmek demek hastaligi kaptin demek. Nasil yasayacak bu insanlar,baslarina bu bela gelirse ne olacak,aileleri ne olacak anlamadim ben bu isi. Daha da kiziyorlar carsida pazarda maskesiz geziliyor diye. Tamam maske takilsin da,ben evde oturdugum yerde esimden kapsam bu hastaligi benim coluk cocuguma kim bakacak,kim bana yiyecek getirecek? Herkesin kendi insiyatifine birakilmis bu durum, evde otur diye eve gonderilen insanlari kim evde tutabilir ki,basip cikiyorlar Yildirimda falan. Cezasi yok,bir seyi yok

Iyi dusunmeye, moralinizi yuksek tutmaya calisin.. Bol bol dinlenin. C vitamini takviyesi alin. Allah sifa versin. 40 gun sonra bile pozitif cikanlar olabiliyormus. Kafasina gore takilan bir virus resmen. Kimde nasil bir etki gosterecegi belli degil.

Durum bukadar vahim demek Turkiye'de ya. Sanirim vaka sayisi soylenilenin 3-4 misli. Evde biri hastaysa diger kisiler de %90 hasta demektir ama test yapilmadigi icin gunluk rakamlara yansimiyor. :KK43:

Yasadigim yerde devlet davet mektubu yolluyor test icin. Gonullu olarak yaptirip, yaptirmamak size kalmis. Ben de bugun gidip test yaptiracagim..

Zaten devletin hastanesinin bahcesinde kurulu bir cadirda yapiliyormus o testler. Cadira girmen bile hastaligi kapman demek. Hemsire anlatti bana da bunu. Ozeli bilemiyorum ,sormadim hic esime. İnsanlar ise gitmeye bile tiksinir oldu,personel servisleri,toplu tasimalar hala tepeleme dolu. Bence belediye otobusune binmek demek hastaligi kaptin demek. Nasil yasayacak bu insanlar,baslarina bu bela gelirse ne olacak,aileleri ne olacak anlamadim ben bu isi. Daha da kiziyorlar carsida pazarda maskesiz geziliyor diye. Tamam maske takilsin da,ben evde oturdugum yerde esimden kapsam bu hastaligi benim coluk cocuguma kim bakacak,kim bana yiyecek getirecek? Herkesin kendi insiyatifine birakilmis bu durum, evde otur diye eve gonderilen insanlari kim evde tutabilir ki,basip cikiyorlar Yildirimda falan. Cezasi yok,bir seyi yok

yerel gazetelerde haber vardı

Mudanya meydanında oynamışlar vs diye

düğünü vs de geçtim

durduk yerde Mudanya da oynayan insanları neden dağıtmaz polis

adliye önündeki avukatlara sosyal mesafeye uymuyorlar diye gaz sıkılan ülkede

Zaten devletin hastanesinin bahcesinde kurulu bir cadirda yapiliyormus o testler.

bir gün akşam eşim geldi

bil bakalım ofise bugün kim geldi dedi

o devlet hastanesi bahçesindeki çadırın güvenlik görevlisi ve eşi

maskeleri ile geldiler oturdular konuştuk gittiler dedi

onlar olmamış şimdiye kadar diye de gülüştük

ertesi gün ise onlardan aldığı bir gece arabada beklettiği kağıtları getirip home ofis çalışan bana verdi

işlerini yap diye

güldüm biz dışarı çıkmıyoruz virüs evimize giriyor diye :)))

kaçış yok :(((((

yerel gazetelerde haber vardı

Mudanya meydanında oynamışlar vs diye

düğünü vs de geçtim

durduk yerde Mudanya da oynayan insanları neden dağıtmaz polis

adliye önündeki avukatlara sosyal mesafeye uymuyorlar diye gaz sıkılan ülkede
Evet ya durduk yere halay cekmis o tipitipler. Ne zorunuz var yani? İttire ittire viruse yapistiracaklar birbirlerini. Hala dugun yapanlar var,gitmezsen kusenler var,okullarla ilgili tedbir yok bir ay sonra telafi egitimi baslayacak diyorlar. Gercekten acip acip Cem Karacanin bindik bir alamete sarkisini dinleyesim geliyor

Back
X