Covid19 testim 2.kez pozitif çıktı 😔 😔

Evet ya durduk yere halay cekmis o tipitipler. Ne zorunuz var yani? İttire ittire viruse yapistiracaklar birbirlerini. Hala dugun yapanlar var,gitmezsen kusenler var,okullarla ilgili tedbir yok bir ay sonra telafi egitimi baslayacak diyorlar. Gercekten acip acip Cem Karacanin bindik bir alamete sarkisini dinleyesim geliyor

bir tanıdık eşimi düğüne davet etmiş

gidecek misin dedim

ne işim var kovid içince diyor

polis basarsa araya gir diye çağırmışlardır dedim güldük

Merhaba öncelikle geçmiş olsun acil şifalar diliyorum 🤲🏻 Başımdan geçenleri size anlatayım. 21 gün önce komşumla çardakta oturduk ve maskesizdik bizim tedbirsizliğimizden de oldu . Neyse iki gün sonra komşumda hafif öksürük ateş başlıyor hastaneye gidiyorlar . Covid pozitif . Tansiyon ilacı kullandığı için verecekler ilaç bununla etkileşime girebilir demişler ve ilaç vermemişler . Tabi bizi de çağırmışlar temaslılar gelsin test yaptırsın diye . Biz gittik teste eşim ben arkadaşımın kocası oğlu kızı negatif çıktık . Muhtemelen erken yaptırdık kuluçka döneminde idik . Bu arada arkadaşım annesinin yanına gidiyor dönüşte oluyor bu olay . Kızı annesinin eve dönüşünün 5. Günü öksürük ve ateş şikayetiyle tekrar gidiyor test yapıyorlar ve pozitif . Biz de hala bşe yok kıza ilaç verdiler. Biz bu 17 gün boyunca dışarıya çıkmadık . Ben hamileyim bu arada . Eşim 4 günde bir getirden site kapısına gidip ürün aldı sadece temasımız başka olmadı . Neyse eşime bu karantina sonunda test yaptılar tekrar işinden dolayı . Test pozitif biz şok . Şuan evde ilaç bıraktılar hiçbir şekilde şikayet yoktu . Bugün verdikleri ilacın 3. Günü. Bugün hafif bir boğaz ağrım var dedi . İlaçlardan olabilir mi ?ne yapacağımızı şaşırdık . Hadi diyelim ilk testler yanlıştı 17 gün boyunca hiç semptom göstermedik pozitif çıktı şimdi ilaca başladıktan sonra bu boğaz ağrısı ne ?

20 haziranda pozitif çıkan testim verilen ilacı serumları kullanmama rağmen yapılan 2. Testin sonucunu şimdi yine pozitif olarak gördüm. 😒 😒
Koku tat alamıyorum kolonyanın bile kokusu yok 🤯 kızımı özlüyorum 20 gündür tekim Allah şifa versin herkese geçti sanıyordum geçmemiş yine şimdi ne olacak bilmiyorum 1 kutu ilaç bitti gitmedi bu illet içimden 😔😔

Allah şifa versin tez zamanda 🙏🏻

Merhaba öncelikle geçmiş olsun acil şifalar diliyorum 🤲🏻 Başımdan geçenleri size anlatayım. 21 gün önce komşumla çardakta oturduk ve maskesizdik bizim tedbirsizliğimizden de oldu . Neyse iki gün sonra komşumda hafif öksürük ateş başlıyor hastaneye gidiyorlar . Covid pozitif . Tansiyon ilacı kullandığı için verecekler ilaç bununla etkileşime girebilir demişler ve ilaç vermemişler . Tabi bizi de çağırmışlar temaslılar gelsin test yaptırsın diye . Biz gittik teste eşim ben arkadaşımın kocası oğlu kızı negatif çıktık . Muhtemelen erken yaptırdık kuluçka döneminde idik . Bu arada arkadaşım annesinin yanına gidiyor dönüşte oluyor bu olay . Kızı annesinin eve dönüşünün 5. Günü öksürük ve ateş şikayetiyle tekrar gidiyor test yapıyorlar ve pozitif . Biz de hala bşe yok kıza ilaç verdiler. Biz bu 17 gün boyunca dışarıya çıkmadık . Ben hamileyim bu arada . Eşim 4 günde bir getirden site kapısına gidip ürün aldı sadece temasımız başka olmadı . Neyse eşime bu karantina sonunda test yaptılar tekrar işinden dolayı . Test pozitif biz şok . Şuan evde ilaç bıraktılar hiçbir şekilde şikayet yoktu . Bugün verdikleri ilacın 3. Günü. Bugün hafif bir boğaz ağrım var dedi . İlaçlardan olabilir mi ?ne yapacağımızı şaşırdık . Hadi diyelim ilk testler yanlıştı 17 gün boyunca hiç semptom göstermedik pozitif çıktı şimdi ilaca başladıktan sonra bu boğaz ağrısı ne ?

geçmiş olsun

herkesin maruz kalma oranı ve vücudunun tepki verme oranı farklıymış

sağlıkçılar daha iyi anlatır tabii

yani beni iki virüs gelirse hasta ederken bir başkasını 20 tane alsa da hasta etmiyormuş

bazısında iki virüs hemen çoğalırken bir başkasında günlerce yavaş yavaş çoğalıyormuş

yine belirtiler bazısında çok bazısında az görülüyormuş

bazısında 3. gün boğaz ağrırken bazısında 10. gün ağrıyormuş

aslında eşiniz ve sizi de ayırmak lazım

yani ondan size bulaşmasın, çok virüse maruz kalmayın diye

geçmiş olsun

herkesin maruz kalma oranı ve vücudunun tepki verme oranı farklıymış

sağlıkçılar daha iyi anlatır tabii

yani beni iki virüs gelirse hasta ederken bir başkasını 20 tane alsa da hasta etmiyormuş

bazısında iki virüs hemen çoğalırken bir başkasında günlerce yavaş yavaş çoğalıyormuş

yine belirtiler bazısında çok bazısında az görülüyormuş

bazısında 3. gün boğaz ağrırken bazısında 10. gün ağrıyormuş

aslında eşiniz ve sizi de ayırmak lazım

yani ondan size bulaşmasın, çok virüse maruz kalmayın diye
Muhtemelen şu an onda çıktıysa bende de vardır . Ev ayırma gibi bir imkanımız yok . Düşük tehlikem var . Ağır işleri yine o yapıyor maalesef . Tamam varsayalım ki 3. Gün ya da dediğiniz gibi 10. Gün boğaz ağrısın yani 17 gün geçti üzerinden tabi bilmiyorum ama az bir süre de değil ki . Ya bunu sonradan o marketten gelen eşyalardan kaptı ya da ilk temaslı olduğumuzun devamı bu şaştık kaldık inanın . Şu an bende gün gün belirti arıyorum kendimde

Bu arada prosedür değişmiş turizm zamanı olduğu için vakalar az görünsün diye test sayısını azaltmaya çalışıyorlarmış doğruluk payı nedir bilemem tabi . Ben hamile olduğum halde bana yapmadılar çünkü semptom göstermiyormuşum

Sizlerin yazılarınızı okudukça insanın iskillenmemesi elde değil. Virüs görünen bir şey olsa karşısına geçer: Hayırdır birader sen ne ayaksin derdim ayy bu da çok erkek ağzı oldu ama sinirlenince bazen erkeklere hak veriyorum 🙈🙈🙈

Kaynım ateşler içinde yanıyor istifra ediyor hastaneye getirmeyin diyorlar çocuğunda boğaz ağrısı var yinede test yapılmıyor
Çok kötü ama bu durum..Sadece ilce ile muhatapsanız ili haberdar edin bence. Çünkü bahsettiğim gibi benim tanıdığım aile bireylerinin hepsine yaptılar testi, bebekleri hariç. Evden cikmaya izin vermiyorlar, başkalarına bulaşmasın diye. Eve gelip test yaptılar hepsini.

Evet ya durduk yere halay cekmis o tipitipler. Ne zorunuz var yani? İttire ittire viruse yapistiracaklar birbirlerini. Hala dugun yapanlar var,gitmezsen kusenler var,okullarla ilgili tedbir yok bir ay sonra telafi egitimi baslayacak diyorlar. Gercekten acip acip Cem Karacanin bindik bir alamete sarkisini dinleyesim geliyor
Yasak kalkinca insanlar sanki bitti gözüyle bakıyor. Bu hafta arkadaşımın hem kına gecesi hem düğünü var. Cok çok yakınım mecbur gideceğim. Oysa kendi 28 Hazirandaki nikahimi Ekim ayına aldim yine de düğünlerden kaçamadım:) Otobüs minibüs kullanacağım. Artık Allah'a emanet modundayiz.

20 haziranda pozitif çıkan testim verilen ilacı serumları kullanmama rağmen yapılan 2. Testin sonucunu şimdi yine pozitif olarak gördüm. 😒 😒
Koku tat alamıyorum kolonyanın bile kokusu yok 🤯 kızımı özlüyorum 20 gündür tekim Allah şifa versin herkese geçti sanıyordum geçmemiş yine şimdi ne olacak bilmiyorum 1 kutu ilaç bitti gitmedi bu illet içimden 😔😔
Rabbim yardımcınız olsun tez zamanda şifa bulursunuz inşAlllah

Bende bu sabah en alt katta oturan adamın korona olduğunu öğrendim işin kötüsü çocuğu var ve çocuk hergün sokakta diğer çocuklarla birlikte komşuları uyarıcam gerekirse test yaptırsınlar bana dertmiş gibi çok uyardım çocukları bırakmayın die kimin umrunda cahillik almış başını gidiyor
Sizede geçmiş olsun

Siz testi komsunuzla gorustukten kac gun sonra yaptirdiniz? Bulasmadan sonra 4. Gunde bile %40 oraninda negatif cikma olasiligi varmis.

Belki de esiniz paketleri almaya gidip gelirken dikkat etmedi.. Asansor kapisi, apartman kapisi, merdiven korkuluklari vs. Buralara temas edip elini yuzune gozune surduyse o sekilde de kapmis olma ihtimali var.

Acil sifalar dilerim.

Siz testi komsunuzla gorustukten kac gun sonra yaptirdiniz? Bulasmadan sonra 4. Gunde bile %40 oraninda negatif cikma olasiligi varmis.

Belki de esiniz paketleri almaya gidip gelirken dikkat etmedi.. Asansor kapisi, apartman kapisi, merdiven korkuluklari vs. Buralara temas edip elini yuzune gozune surduyse o sekilde de kapmis olma ihtimali var.

Acil sifalar dilerim.
3. gün yapıldı temastan sonra testimiz . Muhtemelen erken yapıldı çünkü iş yeri hekimide çok erken almışlar yanılma payı çok yüksek demiş . İnsanlık hali tabiki olabilir ama çok dikkat ettik 17 gün boyunca . Bugün bahsettiğim komşumun kızının karantina süresi doldu öksürük geçmeyince hastaneye gitmiş tekrar sürüntü almışlar ama doktorlar virüsün vücuttan çıkış süresi 45 günü buluyor tekrar pozitif çıkabilir Şaşırma demişler . Eğer böyle ise bizim İlk testler yanlışsa acaba ondan mı pozitif göründü ?

Back
X