Çözemediğim sorunum.

Sorun güvensizlik (kendine) ve sevgisizlik (kendine)
Uzun yıllar öxgüben sorunu yaşadım aslında belki bu sorunu çözersem sözünü ettiğim sorunda çözülür ama kendini sevince herşey çözülüyormuş ya insan kendini nasıl seviyor, nereden başlarım, nasıl olur hiç bilmiyorum.

Bir sürü kişisel gelişim kitabı okudum, videolar izledim ama özsaygı, öxgüben sorununu çözemedim. Benim kendime saygım da yok maalesef.

bu tür bagimliliklar cocukluktan kaynakli sorunlara delalet eder genelde. biri tarafindan sevilmediniz mi ya da istenmediniz mi bag mi kuramadiniz.. psikolog hemen tespit edebilir ve ne yapmaniz gerektigini soyleyebilir.

Bu tür sorunlar iyi bir psikolojik tedavi eşliğinde kesinlikle çözülür. Sorunu zaten tanıyorsun... Yani yolun yarısından çoğunu yürümüşsün. Son adımlarında destek al...

Bu tür sorunlar iyi bir psikolojik tedavi eşliğinde kesinlikle çözülür. Sorunu zaten tanıyorsun... Yani yolun yarısından çoğunu yürümüşsün. Son adımlarında destek al...

Uzman desteği hep aklımdaydı ama her seferinde kendim çözebilirim diye düşünmüştüm maalesef yine çuvalladım
Aklımda hep psikolog da çözüm olmazsa diye soru işareti vardı ama buraya yazınca rahatladım, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…