• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klitoral vs vajinal

Aynen öyle dokunmazsam asla olmuyor o süreçi kendim ilerletiyorum yani. Çevremde dokunmadan yaşayanlar da olduğunu gördüm eeee ben de istiyorum 😂😂
Yani bir sey oneremedim acikcasi cunku benim ozellikle yaptigim bir sey degil veya sunu yaptim oldu degil. Sevismeye basladigimdan beri boyle. Anatomiktir belki. Pozisyon fark etmeksizin kendimi bildim bileli oldu hep.

Zaten çoğu kadında o şekilde oluyor ayrıca çok araştırdım ikisinin farkı yok içte kasılma olmuyor mu oluyor bende daha kendine dokunmadan veya partneri dokunmadan olan kadın görmedim galiba burda yazan olursa memnun olurum 🤣
Nasıl yani çok şaşırdım , var tabi ki, ben de varım, dokunmadan ve partnerim dokunmadan sadece penetrasyonla üstelik penetrasyon süresine göre art arda 2,3,4,5,6 kere olabiliyor, her ilişkide genellikte 3-4 kere oluyor🧿🧿🧿🧿🧿

Nasıl yani çok şaşırdım , var tabi ki, ben de varım, dokunmadan ve partnerim dokunmadan sadece penetrasyonla üstelik penetrasyon süresine göre art arda 2,3,4,5,6 kere olabiliyor, her ilişkide genellikte 3-4 kere oluyor🧿🧿🧿🧿🧿
Maşallah diyelim o zaman 😂😂 bende bir kere bile olmadı dokunarak oluyor sadece mast gibi

Cok farki yok. Yani iki turlu de orgazm hissi cok fark etmiyor. Sadece vajinalde yani klitorise disaridan dokunulmadiginda vucut kendi temposundayken oldugunda sanki beklemediginiz anda geliyor gibi oluyor, bende en azindan, baskalari adina konuşmayayim :D

En büyük avantaji dokunma ihtiyaci olmadigi icin pozisyon degistirmek, bir yandan dokunmak vs gerekmiyor. Sevismenin kendi temposu icinde oluyor.

Yine kendi adima konusursam fiziksel olarak verdigim tepki biraz farkli oluyor ama zevk kisminda cok fark yok.

@merve nin dedigi gibi bir sure eszamanli yaparsaniz belki vucudu buna şartlarsiniz.
bende klitoral uyarıya ihtiyaç duyuyorum, fiziksel tepki farklı derken kız?

Selam kızlaar . 3 yıldır evliyiz. Evlenmeden önce de birlikteliklerim oldu ama şöyle bir durumum var. Klitorisime dokunmadan orgazm olamıyorum. Mastrbasyon gibi oluyor o da . Hiç vajinal orgazm olmadım yani dokunmadan bu hissi yapayamıyorum. Vakinalin daha etkili olduğunu duyuyorum hep. Eşim de her
İstediğimi yapar zevk de alıyorum hiçbir sorunum yok sadece klitorise dokunmadan da bunu yaşamayı merak ediyorum. Bu bir sorun mudur yoksa çözemediğim şeyler mi var? Her kadın vajinal orgazm olur mu? Taktik varsa alabilirim 🤭
Benim bu konuyla ilgili bildiğim uzmanlardan duyumum şu ki birleşme esnasında vajinaya olan baskı klitorise de etki ediyor bu ikisi için de geçerli klitoris vajina girişinin hemen üstünde olduğu için kişi hem kendini uyanabilir hem de partneri tarafından uyarılabilir vajina dış dudakları veya iç dudaklarının hissiyatı ile klitorisin hissiyatı çok farklı

Back
X