Çözemedim ben bu eltiyi??

ayyyy, bu konuyu yazan arkadaşın da anlattıklarının aynılarını ben yaşıyorum. aynen ben de evleneli 6 ay kadar oluyor. eltime başlarda arkadaş gib i davrandım, ailesini bile arıyordum ama baktım ki bayramda bile o benm ailemi filan aramadı. bırak ailemi beni bile arayıp sormuyo. eee, işim yok onla mı uğraşcam.
başlarda arkadaş gibi dertleşiyodum, baktım ki aslnda niyeti hiç de iyi değil. mesela eşim bundan 3 yıl önce biriyle nişanlanmış, olmamış ayrılmışlar, her fırsatta bunun lafını açıyo, bütün sinirimi bozuyo, ben de irtibatımı kestim tamamen. yok sana bunu yaptılar bana yapmadılar filan. allahım bu ne ya, saçma sapan düşünceler. eltim değil de sanki kumam gibi davranıyor. kazak alıyorum aynsından 1 hafta sonra onun üzerinde. bir elbise alırım aynısından alır. üüüffffff :83: sıkıntılı insnaım ben uğraşamam böyle. allah herkesi yerinde mutlu etsin. bıraktım ben de hiç muhatap olmuyorum.
ha eşimin abisidir elbette ki gidip geliyoruz ama samimiyet olayı bitmiştir benm için. o abisiyle istediğini paylaşsın, ama ben eltimle hayır

Komiklik had saffada. Boşver tatlım,üzme sen kendini.Beyni gelişememiş daha onun

öyle cnm ona diyecek bişey yok..bende küçük eltimde üniversite mezunuyuz kadın kıskançlığından bu sene açıköğretim okumaya başladı ki evleneli 6 sene oldu...neymiş onun bizden ne farkı varmış.ama mide bulanduruyo mu evet

en güzeli...bende küçük elti oluyorum genelde büyükler ezilir derler ama vallahi benimkisi elinden gelse bir kaşık suda boğacak beni...ben birkaç hreketinden sonra arya mesafe koydum eşimle akşamları 1 saat otrp gdyrdk ama 3 ay olck nerdeyse daha kapımzı açmdılar bizimkisi de 43 yaşında sırf kayınvalideme bakmamak için çalışmaya başladı...ama şükür kayınvalidem iyilşti...kötü düşüncesiyle kaldı böyle hırslı fesat bir insan için sadece benden uzak durmasını dliyrm ALLAH ONU ISLAHETSİN...Benim elti de söz akşamı bana benzetmeye çlşmştı kendini alışverşte ynmdydı çünkü...terlikler hırka falan...eee laf atmalrda olyr du tabi mesela kendi bilezklerinin aynısını aldırdı ozaman tabi şimdi kızyrm ozaman eşimin htrna susmştm...huzurszluk olmsn diye...sonra zevkime göre aldım bu sefer de gözlerini boynuma bileklerime dikti kadın her fırsatta iğneliyordu beni...o iğneler onun biyerlerine batsın inş....ne diyim onlar kıskansın artık boşverdim onu artık o bir sylersebende altında kalmamaya çlşyrm çünkü benden büyük diye başlngçta saygımı korudm ama ezmek istedğini grnce artk bende koyuyrm tavrımı...birde ben tesettürlüyüm diye daha ne laflar duydum inanın içimde brktrdğm okadar şeyvarki

ikinci kayınvalideler maşşallah...büyük gelinler ya..kayananın maşasını taşıyolar...sanki onlara fikirlerini soran va birde deiğiniz gibi kıyaslamaları yokmu insanı çıldırtıyo..yok bana bunlar yapılmadı yok benimkinin aynısından alınsın sanana ya..demekkki sen evlenirken ole olumuş...bütçeler buna musade etmiş sende memnunmuşsun ki bişey dememişsin..şimdi ne die s... yarıştırıyosun...ben orta gelinim..büyüğüm nişanımdada düğünümdede hastinden çatladı kayınvalşdeme çattı bana neden bunu yapmadın die...oysa benim ailem yaptı kaynanam yapmadıkı..ama ben küçüğün hiç bişeyine karışmadım yardım isterlerse yaptım yoksa hem nişanında hemde düğününde misafir gibi gittim geldim valla..ay ona daha çok bilezik toplandı onun bohçasında bunlar vardı hiç de umurumda değil...tamam güzel teleşler ama herkes farklı bir biray zavkler ve renkler farklı banane yanı benden para istemesinlerde ne yaparlarsa yapsınlar valla..en iyisi en güzeli onların olsun hiçte ksıkanmam benim bütçem buna yetti o zaman ne kadarda beğenerek aldım der otururum..herşeyde aynı olmak zorunda değil ya..insanı çileden çıkarırlar

ben de eltim ne almış evinde ne var hiç umrsamam...görsem bile lafını etmem ama benim elti öyle değil sanki bir keseden yiyoruz onun eşinin işi ayrı benimkinin ayrı...ama dediğin gibi 2.kaynanam ama görmüyorum şimdi görünce bazen zevzeklik ediyor iyi oluyr ..alıyor benden cevabını bohça meselelerine glnce bunlar bana bir mendil bile koymamıştı ama benim annem onları öyle bir utandırdı ki yapmazlarsa yapmsnlr kızım dedi ben senin niyetine yptrmştm kayınvalideme kaynıma eltime hepsine bohça koydu annem...çok da anlarlar yaaa...insanlık görsünler ..genede bizde görüyorlar işte herşeyi

aynen valla bizdede ole oldu..annem herşeylerini en ince ayrıntısına kadar kadın hazırlayıp koydu..ama eşşek hoşaftan ne anlar güzelim...boşverdim artık sen de boşver anca konuşuyolar zaten...önce insan olsunlar insan gibi davranılmayı haketsinler bizde yaparız eşşek değiliz ya

öff sizi okurken bende kendi derdimi yazayım dedim kısslar bende kardeşimle eltiyim yani iki kardeşi aldık kardeşim gelin gelene kadar ben kaynanamgille iyiydim hiç sesimi çıkarmazdım görümcelerimde var 4 tane sonra kardeşim gelin gelince bize düşman oldular gelmemeler laf sokuşturmalar annemlerle iyilerdi birden kötü oldular her gitmemeizde bi laf sokuşturmalar
artık hergün eşimle kavga ediyorduk kardeşime bunu dediler onu dediler diye sonra kardişim kocasıylada kötü oldu bizim evliligimiz cok şükür iyiydi ama onlar kötü olunca tabiki bizede yansıdı senin kardeşin bu benim kardeşim şu diye tartışmalar cıkmaya başaladı ama ben kardeşim mutlu olsun diye kendimi hep öne atıyordum
zaman zaman biz mutsuz oluyorduk
ama kardeşim kocasıyla kötü oldugu zaman bizle oluyodu kocasıyla iyi oldugu zaman bizi bırakıyodu bende deliriyodum ben bunlar için huzursuz oluyorum adamların yaptıklarına bak diye ama artık kayın validemle görüşmüyorum kardeşimlede sorunlarına pek muhattap olmuyorum cünkü onlar 5 gün iyiler 10 kötüler hep ayrılmaya kallkarlar sonra kayınım bi hediye alır barışırlar ben artık onları anlayamıyorum şükür biz de mutluyz aman azcık anlattımda sitresim gitti.

boşver canım kendi huzuruna bak...hem eşinle sen iyi anlaşıyor ve birbirinizi sevip sayıyorsanız problem yok..kardeşinle elti olmak da zor birşey..benim 2 yengemvar hem elti hem kızkardeş ama maşallah aşmışlar artık mesafeni koruduktan sonra..geçinmek gerçekten kolay..kardeşin evlenmiş belli biryaşta koruma güdüsüyle yaklaşma ona çünkü o kendi evinde kemdi eşiyle neyaprsa yapsın..onlar anlaşamyrlrsa ki istikrarsız bir evlilikleri var anlttğn kadrıyla boşver kendileri çözsünler problemlerini..sen uzakdur paylaşman gerektiği kadarını paylaş

bende eltilerimle başta çok iyiydik 3 tane eltim var hepsi ayrı kafadan biri çok gevezedir o konuştukça na baygınlık gelirr hı hı der geçerimm ama kafam götürmez halbuki bende konuşkanım ma boş konuşanlardan pek hoşlanmaam biri tam tersi suratsızın tekidirr hep bi surat hep bir kıskanclık bakışları rahatsız eder evinde mutsuzdur hep kendi mirişikliğinden dolayı kocasıda memnun değil bu halinden bana biraz takıldydı çenesi açıldıydı çevrede sevilmeye başladıydı ama çok kıskanç aldığımı yediğimi içtiğimi hep kıskanırr ona zamnında çok destek oldumm ama değer bilmedi neme yarar neyse gelelim büyük eltime onu hepsinden çok severim ama oda çok pimpiriktir dediğim en ufak bir lafı büyütürde büyütürr inatlaşırızz aynı burcuzzz o inat ben ondan inatt neree kadar şimdi hepsiyle mesafeliyim ohhh rahatım elti konusunda bayramdave kayınvalidemde binde bir görüşürüz en iyisi bencee elti neymiş yaaa onun için kafa yormaya değmezzz:76:

Ay canım sende darılma ama fazla iyi niyetlisin diyim neden eltinle hemen samimi olmaya çalışıyorsun ki zamana bırak ...zamanla huyunu suyunu öğrenirsin ona göre davranırsın daha 6 aylık evlisin bana kalırsa ne kadar mesafeli olursan o kadar iyi sonra evliliğinize ister istemez yani ''şunu da şöyle yapsaydın ...vb''şekilde yorumlar yapılabilir sonra sen daha üzülürsün eltin de belki iyi niyetlidir belkide art niyetli ama bunu hemen anlayamazsın o yüzden onu da tanımak için zamana ihtiyacın bundan sonra daha dikkatli olursun

topunun belasını bersin allah bu eltilerin. Bizim gibiler hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…