Çözemedim ben bu işi..

meliscan_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2013
220
80
123
35
Meraba kızlar çok sinirliyim şuan sebebi de sözlüm. Yahu 10 gün kalmış istanbula dönmeme ve sadece haftasonları görüşebiliyoruz bu her seferinde yanımızda birilerini de bulundurmayı başarıyo bi hafta ablası bi hafta hem annesi hem ablası bu haftasonu dedimki denize gidelim olur ben şu şu arkadaşlarla kahvaltı ederiz demiştim hep beraber ama kahvaltıdan sonra hep birlikte denize gidelim madem diyor. Ben mi kötü düşünüyorum insan sevdiğiyle yalnız da kalmak istemezmi hafta içi bir yada iki kez ailesiyle geliyolar çünkü. Kardeşime anlattm utanıyodur belki abla diyo. Ama biz onla bu tür şeyleri çoktan aştık yakınlaşmalarımız da oldu ben istanbuldayken Ziyaretime geldiğinde. Bu haftasonı için bende gelmicem sen git arkadaşlarınla dedim Delircem kızlar

Benim erkek arkadaşım da böyle yapıyor bu aralar ama ben kötü niyetli düşünmüyorum, hem ailesiyle hem de benle olmak istiyor sanırım, belki de daha samimi hissediyor, daha mutlu hissediyor kendini belki.
Bence kötü bir niyeti yoktur ama seni çok iyi anlıyorum, başbaşa zaman geçirmek istiyorsun cünkü yanında birisi varken rahat rahat konuşamıyor bile insan..

Bence gayet güzel davranışı .. Bir sorun yok ..

Ya keşke dediğiniz gibi olsa ama bu hafta da arkadaşları çıktı ben napıym buadamı daha önce de öğle tatilinde ziyaretine gideyim birlikte yemek yiyelim dedim yakın bi arkadaşı var sen onun yanına git ben işten çıkınca yeriz hep beraber dedi ben dumur. Belli etmedim ama ağlıcaktm nerdeyse

Ya keşke dediğiniz gibi olsa ama bu hafta da arkadaşları çıktı ben napıym buadamı daha önce de öğle tatilinde ziyaretine gideyim birlikte yemek yiyelim dedim yakın bi arkadaşı var sen onun yanına git ben işten çıkınca yeriz hep beraber dedi ben dumur. Belli etmedim ama ağlıcaktm nerdeyse
Ne kadar süredir birliktesiniz?

Bizimkinin garipliği de hep benim tarafı çağırıyor. 2.5 aylık evliyim 2 kardeşim de geldi birer hafta kaldılar, gezdirdik falan. Hala teyzen gelsin, kuzenlerin gelsin...kuzenlerim bizim şehre başkasına tatile gelince bize de çağırmış. Yahu dedim haber versene ne ara yemek yapıcam...bişey olmaz ben pizza alır gelirim şimdi diyor o kadar rahat.
Kötü niyetten değil ama neyden bilmiyorum:)

Allah allah bana da ilginç geldi durum ama olumsuz birşey hissetmedim, inşallah da arkasından kötü birşey çıkmaz.

şimdiden zemın hazırlıyor işte
ileride ailesiyle fazlasıyla takılacaksınız çunku..
kız çocugu gıbı olan erkeklerı hıc sevmıyorum.
Allah allah bana da ilginç geldi durum ama olumsuz birşey hissetmedim, inşallah da arkasından kötü birşey çıkmaz.
İnşallah inanın bazen neler düşünüyorum ama hemen sil diyorum kafandan. Gece yatmadan önce mesajlaştık yalvarıyo gidelim diye son günlerin bak diyo ben de evet son günlerimi bende ailemle ve yakınlarımla geçirmek istiyorum dedim. Tamam yarın tekrar son kez sorcam dedi. Anlaması lazım artık daha ne diyim nasıl davranmalıyım lütfen yardımcı olun. Direk başbaşa kalalım diyemiyorum

İnşallah inanın bazen neler düşünüyorum ama hemen sil diyorum kafandan. Gece yatmadan önce mesajlaştık yalvarıyo gidelim diye son günlerin bak diyo ben de evet son günlerimi bende ailemle ve yakınlarımla geçirmek istiyorum dedim. Tamam yarın tekrar son kez sorcam dedi. Anlaması lazım artık daha ne diyim nasıl davranmalıyım lütfen yardımcı olun. Direk başbaşa kalalım diyemiyorum
E niye diyemiyorsun ki canım ne olacak. Ben demiştim birkeresinde birşey olmuyor :)

me post: 36522981 .!.:

Bu durumu aranizda hiç konustunuz mu? Ya da sen teklif etsen başbaşa olalım vs...

Canım böyle imalarla söylemek istediğini anlayan erkek bulmak çok zordurailesi de işin içine dahil olduğundan kelimelerini dikkatli kullanarak güzellikle ona belirtmelisin. ..ya da sen onları hiç katma arkadaşlarından yola çık. ..ben seni çok özledim seninle başbaşa kalmaya ihtiyacım var diye kabul etmezse açık açık nedenini sor...

Ne biliyim ondan bekliyorum düşünmesini, erkek olarak onun yalnız kalmak istemesi gerekmez mi

Ondan beklersen daha çok beklersin ben sana o kadar diyorum:KK48: erkeklerin yönlendirilmeye ihtiyaçları var bunu zamanla öğrendim :KK51: sen söylemeden senin ne düşündüğünü ne hissettiğini pek anlamazlar. Senin açıkça söylemen lazım hem neden söylemeyezmişsin ki gayette söylersin.. Valla ben başbaşa kalmak istediğimi de söylüyorum arkadaşlarla takılmak istediğimi de.. Başlarda bende söylemiyordum o anlasın o dikkat etsin diyordum sonra da neden söylemedi diye trip atıyordum baktım hep sen söyleseydin ya madem diyor içinde gerçekten art niyet yok şimdi canım ne isterse onu söylüyorum çok da iyiyiz böyle :KK51:

Back
X