- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
- Konu Sahibi fattylamb94
-
Benimde ilk aklıma gelen çocuğun ailesi olmuştu ama anneside babasıda o kadar sevmiş ki hediyeler falan gönderdiler. Ablası kahvaltıya davet etti vs. İstemeseler sanmıyorum böyle yapsınlar. Bişeyler birikmiştir muhtemelen haklısınız da dün evlilik hayali kurarken durduk yere böyle bişey nasıl söylenir onu anlayamadımArkadasın için çok üzüldüm öncelikle. Ama sevgi hemen bitmez bitemez bunu sende çok ihi biliyorsun ya bişeyler birikmiştir. Yada muhtemelen çocuğun ailesi kızı tanıdıktan sonra istememiştir baska bi alternatifi yok
Bence cocuk daha iyi birini buldu. Olur olur olmazsa geri donerim diye kiza açık kapi birakmaya çalışıyor gibi biraz.
Yada ailesi istemedi. Onlari ikna ederim diye beklicek. Ama öyle olsa seven insan ayrılmaz.
Bu işte baska kadin var gibi.
Çocuk askerde telefonu yok sadece ankesörlü telefondan ailesini ve sevgilisini arıyorduAilesi araya girmiş olabilir.
Veya başka biri vardır.
Yani illaki biri girmiştir araya .
Evet.Çocuk şu an askerde mi?
Başkasını bulmuş netÇocuk askerde telefonu yok sadece ankesörlü telefondan ailesini ve sevgilisini arıyordu
Psikolojik destek alıyor ama asla kendisinde o gücü bulamıyor çok güçsüz bir insan.Ailesinin boşluğunu erkek arkadasiyla doldurmus belli ki. ama malesef karsisina cikan iyi biri degilmis. Muhtemelen aileai kafasini karistirmis ama duygularinda samimi bir adam olsaydi boyle sacma davranmazdi. Bence bundan sonra arkadasin tek basina ayakta durabilmeyi ve etrafina bagimli olmamayi ogrenmeli. Tabi bu surecte psikolojik destek almali
Belki psikolojisi bozulmuş olabilir, zor bir yerde mi yapıyor yani doğuda?
Ah ah en kötüsüde arkadaşımın yanında olamiyorum ben üniversite okuyorum başka bir şehirdeyim ancak fırsat buldukça arayabilirim. Ayrıca çalışıyo ama kafası dağılmıyo sürekli orda da ağlıyormuş.Çocuk böyle konuşuyorsa mutlaka güvendiği bişey vardır başkası olma ihtimali %90 bence çocuğa mesaj atma arkadaşının yanında ol yalnız bırakma ve ona şunları anlat hayatın bu çocuktan ibaret olmadığını evde durmak istemiyorsa iş bulup çalışmasını kendine vakit ayırmasını söyle bir erkeğin peşinden ne kadar koşarsan o kadar basitleşirsin bu günlerin geçeceğini anlayacak olgunluğa erişmeli
Yok Ankara'da yapıyor. Psikolojisi mi bozuldu ne oldu bilmiyorum ama içinden bambaşka bir insan çıktı.Belki psikolojisi bozulmuş olabilir, zor bir yerde mi yapıyor yani doğuda?
Ankara mıYok Ankara'da yapıyor. Psikolojisi mi bozuldu ne oldu bilmiyorum ama içinden bambaşka bir insan çıktı.
Yok haklısınız aldatılabilir de bu çocuk telefonunu kaptırdı ondan önce sürekli arkadaşımı arardı her fırsatta sonrada ankesörlüden aramaya başladı telefonu hep kapalıydı.Askerdeyse belki psikolojik olarak degisik seyler yasiyor olabilir. Orda anlatılan bazi durumlara kendini kaptirabilir. Erkekler arasi bazi muhabbetlere diyim mesela geride bekleyenin varsa sana ihanet eder aldatır gibi. Kendini dolduruşa da getirebilir.
Her sey olur. Askerde diye aldatmicak anlamına gelmiyor. Benim arkadaşlarım askerde aldatildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?