Çözemedim

Ankara mı
Başka biri vardır diyen arkadaşlara katılıyorum şu an.
Yani rahat bir ortam diyorsunuz biz de aslında öyle duymuştuk ama telefonu yakalatma olayı yalan mı acaba. Bir de mesela çocuk normalde kameralı bir telefon kullanıyor onda whatsappı falan açık, orda yasak diye arkadasıma verdi telefonu kendisi normal bi telefon aldı hattı onda takılıydı öyle biri olsa whatsapptan falan yazmaz mıydı face instagram herşeyi açıktı yani kızın elindeydi.

Ankara mı
Başka biri vardır diyen arkadaşlara katılıyorum şu an.
Etimesgutdaysa psikolojik olarak çökmüş olabilir
Eğitimi en ağır olan yerlerden biri
Asker psikolojisi başlı başına sorun zaten

Yok haklısınız aldatılabilir de bu çocuk telefonunu kaptırdı ondan önce sürekli arkadaşımı arardı her fırsatta sonrada ankesörlüden aramaya başladı telefonu hep kapalıydı.
Tecrubelerime dayanarak bu adamin güvendiği bir baska kadin var diyorum. Arkadasinida yedege çıkarmış. Uzgunum ama klasik pislik erkek.

Bence kendimizi böyle kandırmayalım seven erkek hiç bir şeyi dinlemez hiç birşey onu o kızdan ayıramaz ne ailesi ne başka bişey beş yıllık ilişkim var ben bazen kafam dalgınken kıskançlık damarım tutuyor bunu arayıp diyorum bugün kaç kıza baktın sen acaba falan konuşma benle diye yüzüne kapatıyorum adam bin kere arıyor yalvarıyor halbuki suçu yok benim saçmalıklarımla uğraşıyor birde bu kişinin sevgilisine bak yani erkekler severse önünde hiç bişey durmuyor her dediğini yapıyor sevmesse böyle bahaneler buluyor aramıyor bile o yüzden bazı gerçeklerle yüzleşmek lazım

Tecrubelerime dayanarak bu adamin güvendiği bir baska kadin var diyorum. Arkadasinida yedege çıkarmış. Uzgunum ama klasik pislik erkek.
Öyledir muhtemelen ama neden 1 gün önce evlilik hayali kuruyor ya biz buna anlam veremedik 1 gecedeki büyük değişim

Askerlik her türlü zor yani de bir erkeğin öyle zamanlarda kaybetme korkusu ağır basar, sevdiklerinin onunla olduğunu bilmek isterler, en özlemem dediği insanı bile özler yani bu derece gaddarca dışlamaz.
Hadi doğuda olsa ölüm korkusu yaşıyor kızı da kendinden soğutmaya çalışıyor üzülmesin diye derim ama kıza gayette kırıcı konuşuyor.
Yinede kesin diyemem günahını almayayım da, 3310 ile de başkası bulunur emin olun.

Benimde bahsettiğiniz gibi bir ilişkim var ama biz henüz askerlik evresini yaşamadık o yüzden kıyaslayamıyorum çünkü bu çocukta askerden önce böyleydi askerdeykende böyleydi o kadar üstüne düşüyodu ki...

Ama onun 3310 u bile yok. Acaba başka bir hat falan mı çıkardı dicemde bilemiyorum yani hiç bu kadar gaddarlaşmasını beklemediğim bir insan aldatsa bile onun ne kadar kırgın olduğunu bildiğinden böyle kırıcı olmazdı diye dusunuyorum. Sözleri resmen soğutmak için söylenmiş gibi

Ben bu düşüncedeyim canım yarın öbür gün benimkide değişse başka bişey düşünmem çünkü görüyoruz severken nasıllar mücadele ediyorlar sevmiyorlarken aramaz uğraşmaz tabi bunu acaba noldu diye kurcalamam zor geçer ama zorla güzellik olmaz

Bende psikolojik bir sorun görüyorum bunda çünkü böyle düşüncesiz bir insan değildi

Haklısınız ama işte demek ki sizde benim gibi güçlüsünüz ama arkadaşım öyle değil o kadar psikolojik desteğe rağmen çok ama çok güçsüz yoksa abartılacak bişey değil alt tarafı 1 senelik ilişki yani insanlar 20 senelik eşlerinden boşanıyor sevgilisinden mi ayrılamayacak.

bence o arkadaşın numarasını değiştirsin, sosyal hesaplardan silsin. o kişinin ulaşmasına izin vermesin. adam niyetini açıkça söylemiş. kızın psikolojisi de iyi değil en ufak boşluğunda zarar verebilir.

Yani aslında 1 sene hiç bişey değil belki ilerde bunları hatırlayıp ne üzülmüştüm der

Ben ona bu gerçekleri söylesem iyice biter sanırsam zaten saatlerdir telefonda konuşuyoruz dilim varmıyo başkası vardır vs demeye sürekli ağlıyo.

Psikolojik destek alıyor ama asla kendisinde o gücü bulamıyor çok güçsüz bir insan.
Psikolojik destek umarim sadece ilac tedavisi degildir. Cunku ozguven ve atilganlik becerisi kazanmasi icin psikiyatristle degil de bir psikologla duzenli gorusmeler yapmasi daha dogru olur bence

Psikolojik destek umarim sadece ilac tedavisi degildir. Cunku ozguven ve atilganlik becerisi kazanmasi icin psikiyatristle degil de bir psikologla duzenli gorusmeler yapmasi daha dogru olur bence
Her ikisinide yapıyor ama bayağı ağır şeyler yaşadı. Öyle boş bi kızda değil sabahtan akşama kadar çalışıyo akşamları işten çıkınca spora gidiyo zaten eve gittiğinde direkt yatıp uyuyor ama o yaptığı hiç bişeye odaklanamıyo sürekli kötü şeyler düşünüyo zaten sanırsam ağır depresyon geçiriyormuş.

Sizin yerinizde olsam çocuğu arar "ayrılığın da bi adabı var, bu yaptığın insanlık mı?" derim. Cümlelere bak ya. Duygu sömürüsüymüş. Eğitim zayiatı olur inşallah. Sinirlendim.

Sizin yerinizde olsam çocuğu arar "ayrılığın da bi adabı var, bu yaptığın insanlık mı?" derim. Cümlelere bak ya. Duygu sömürüsüymüş. Eğitim zayiatı olur inşallah. Sinirlendim.
Vallahi beni 4 sene birlikte olduğum insan bıraktığında böyle üzülmedim, sinirlenmedim. O kadar sinirliyim ki upuzun bir mesaj yazıp bildiğim bütün küfürleri etmek istiyorum.

Vallahi beni 4 sene birlikte olduğum insan bıraktığında böyle üzülmedim, sinirlenmedim. O kadar sinirliyim ki upuzun bir mesaj yazıp bildiğim bütün küfürleri etmek istiyorum.

Bazı insanlar daha realist yaklaşıyor bu konulara, kimse beraber olmak istemediği biriyle bir dakika bile harcamamalı hemen ayrılmalı deniyor ama bir yılını geçirdiğin insanın kalbini böyle fütursuzca kıramazsın ya... hele ki kızın duygudurumu böylesine hassasken. Çok kızdım çok. Bu şe...siz arkadaşınızın peşinde sürünür de kız dönüp bakmaz inşallah!

Haklısınız ben zaten o çocuğun ne hissettiğini umursamıyorum istemiyorsa cehennemin dibine gitsin de benim arkadaşımı üzmesin. Ama o çocuğun kafasına dank edip dönmek isteyene kadar kızcağız ne olur bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…