bogaonların o kadar mutlu olduğunu nereden biliyorsun?
ve o kızı gözünde neden o kadar büyütüyorsun.
sonuçta senin de ona göre artıların olabilir. olgun olman ve yıllarını birlikte geçirmen.
ayrıca belki de o kızla anlaşamayıp aklına sen geliceksin. ve sana dönmek isticek. gerçi artık bu noktadan sonra dönmesin ama biraz kendini ve psikolojini iyi tutmaya çalış derim. yoksa bu şekilde daha da batma yolunda ilerlersin.
burcu ne bu çocuğun?
Canim benim. Sn de unut . Yureksiz biriymis.cözemedim icimde aklimda kocaman bir soru isareti olarak kaldi.. ne oldu birden de bana sevgisi bitti hani unutamazdi hani biz cok guzel bi ask yasamistik.. keske insanlarin beyninden gecenleri okuyabilsek .. yada gorunmez olsak arkamizdan cevrilen dolaplari bilsek.. biliyorsunuz nisanlimla care bulamadigimizdan anlasarak 26 mayista 2016 ayrilma karari aldik herkeze soyledik ama tamamen kopamadik attigim adimdan haber almak istedi herzaman aradi ozledigini soyledi sevgili gibiydik kiskanmalar ask sozleri hersey devam ediyordu degisen tek sey yuzzukler yoktu hep sohbet ettik hatta birkere gorustuk ve sarilip deli gibi optu beni o opucuk son opucukmus meger.. tam 1.5 ay boyle devam etti sonra o kapali kiz cikti birden.. o kizi ailesi buldu dikti karsisina bizimki dumurmu oldu dibimi dustu ne oldu o buyuk askimiza bitmez dedigimiz askimiza 1 gece kizlar 1 gece ya 1 gecede degisti ... allah icin genc ve benden kat kat guzel bi kiz benim gibi deli catlak ta degil tabiri cazise hanim hanim dediklerinden.. ilk basta inanmadim tabi bukadar kisa zamanda bi kiz bulacak degillerdi daha yeni ayrildik diyordum ama kendi agzindan duydum beni sakin arama daha iliskinin basindan bana guvenini kirarsin dedi.. 1 gecede oldu hepsi 10 temmuzda bana whatsaptan opucuklu smile yollayan adam 11 temmuzda ben bu olayi ogrenincen beni engelledi ... gerekce olarak soyledikleriden sunlar : aramizda kesin bisey yok 1 haftadir konusuyoruz sana kesinlesince soylecektim ama sen burnunu soktun karistirdin hani benim mutlu olmami istiyordun hep dedi.. peki ben ne olacagim dedigimde allaha emanet ol dedi.. ogun bugundura Allaha emanet yasiyorum kizlarbana yapilan haksizlik baksa birsey degil beni hic sevmemis demekki insan 4 yil sevdigini nasil unutabilir unuttu iste.. 3,5 aydir cikiyor onunla kizin cok kiskanc oldugunu duydum sadece tum sosyal medya hesaplarinida onyuzden kapatmis .. ama mutlularmus ve bu kiş resmiyete dokulecekmis eski kaynanam beklemek istemiyormus.. okadar cok ortak arkadas ve akrabalar varki haber almayayim desemde o ona o ona derken bana ulasiyor.. ben neden boyleyim neden kimseyi sevemiyorum benim onu unutmamam tekrar sevmem icin en az bi 3 yil gecmesi lazim hissizlesmem icin.. onlarin aklindan gecen ne ah bir bilsem ah .. ben bukadar kolay silinebildlcek kadar basitmiydim yoksa o kiz 50000 volt elektirikle carptimi ..
Kendimi o kizla kiyasliyorum surekli ve cok degersiz hissediyorumcunku ben gururumu yerler altina aldim o kizi ogrenince ben biraz ortaligi katlristirdim da simdi eminim iyiki ayrilmisiz aman ne slak kizmis diyor arkamdan... keske arkami donup gitseydim cok pismanim gururumu kurtaracak birsey olsa bukadar csnim yanmayacak
Ah canim oyle pismanim ki keske zamani geri alabilsem gurumu kurtara bilsem gurur baska biseymisÖncelikle yaşadıklarınızı bu kadar ağdasız bir dille ifade edebilmeniz çok güzel, bu biraz olsun yol aldığınızı gösterir bence.Keşke yüzükler atıldıktan sonra kendini sizle avutmasına müsade etmemiş olsaydınız, zira iş işten geçmiş gibi duruyor...
Haklisin canim hatta aratistirrim ben bunu ayirliklar ve berarinde gelen aliskanliklarin verdigi bosluk beyinde nikotin bagimliliginin tetikledigi yer ile ayni yerde sey oluyormus iste tam anlatamadim :) yani sigarayi birakmak gibi iradeli olup onu takibide birakmam gerekSana dedik o zaman yapma diye.
Ah ah sinirine yenik düştün.
Ama geç değil Kelebek.
Şimdi şu anda iletişim kurmayacaksın, tüm mecralardan engelleyecek ve bakmayacaksın, iradeli olacaksın. Bırak ne halt ederlerse etsinler. Sen görme duyma ve ilgilenme.
Geçmişte yaptın hata ama şimdi toplayabilirsin.
Artık yeter bence.
Şimdiden itibaren gururlu durabilirsin, umursamayabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?