• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cözemiyorum hala

Konularına cok denk geldim, en basiti şöyle düşün K Kelebeka1 o suan osura osura uyuyordur :KK14: peki sen ?sana yazik değil mi? Bence yazık.
Insanlarin sevgisi degil 1 gece 1 saatte de bitebilir. Buna anlam veremezdim sacma bulurdum ama deneyimleyip gördüm bende. Düşünme beraber gecirdiginiz zamanlar için teşekkür et ve geç. Bilincaltinda kinini büyütme. Artık silkelen ve kendine gel güçlü ol dik dur. Sevgine yazık, boş insanları sevmeye devam etme.

Bazen batıp bazen çıkacaksın bunu öncelikle kabullenmen gerekiyor. Evet şimdi keşkeler pişmanlıklar yaşıyor olabilirsin ama bugünkü sen olabilmen için demekki bunları yaşaman gerekiyordu. Aynı acıyı ben de yaşadım geçmese de izi kaldı. 3 yıl çektim bu acıyı ama inan bitsin de 3 yıl daha çekeyim diyorum. Bu üzüntülerin de bir sonu olacak elbet. Sevdiğin kişiyi başkasıyla görmek çok zor bilirim ama buna bile alışıyorsun emin ol.

Eğer iyileşmek istiyorsan görmeyeceksin, duymayacaksın, bilmeyeceksin. Sana haber getirenleri susturacaksın. Kendine biraz daha zaman ver. Buradaki konuları oku insana o kadar çok şey katıyor ki. Zamanında aşk acısı çekenlerin kategorisinden çıkmazdım şimdiyse alışkanlıktan bakıyorum. Yaşanan her acı bile sebepsiz değilmiş ben bunu fark ettim artık sen de fark et Kelebek.

madem o kizi seviyor son bulusmada seni okadar icten nasil.optu?
opebildi
erkeklerin midesincok genis yada

Gururunu kurtarmak istiyorsan sana ondan haber getirene ilgilenmiyorum demeyi öğren.
Onceligin bu olsun. Haber alma, haber bekleme, araştırma, sorma.
NormaL bir arkadas kalalım ayrılalım vs değil sizinki. ortadabaska bir kadın daha var.
Şu saatten sonra pişman olsa sana gelse dahil seni bir kere biri için terketmis adamla yapamazsin.
Bence tamamen vazgecmedin . Bir ümit bekliyorsun.
Önce kendini onunla geleceğin olamayacagina ikna et.

Haklisin canim hatta aratistirrim ben bunu ayirliklar ve berarinde gelen aliskanliklarin verdigi bosluk beyinde nikotin bagimliliginin tetikledigi yer ile ayni yerde sey oluyormus iste tam anlatamadim :) yani sigarayi birakmak gibi iradeli olup onu takibide birakmam gerek :KK66:

Sigarayı da karar verdim ve bıraktım iki yıl olacak yakında.
Benden değerli hiç bir şey yok. Ne koca ne arkadaş ne sigara, hiç biri benden değerli değil.
Bunu bilirsen sana zarar vermesine izin vermezsin.
Sigarayı bırakanlar, çocuğuyla boşananlar nasıl güçlü ve iradeliyse sen de olabilirsin. Olmak zorundasın.
Mutlu musun böyle kendini acındırmaktan. Zavallı terk edildi başkası için denmesinden mutlu musun? Sence burada bile imajın nasıl? Kaç konu açtı bir erkek için hala kendini acıyor zavallı, unutamadı diyorlar. Ağrına gitmiyor mu kendini bu kadar güçsüz, zavallı, aciz biri gibi göstermek?
Kendine gel artık.

madem o kizi seviyor son bulusmada seni okadar icten nasil.optu?
opebildi
erkeklerin midesincok genis yada
Yok o kizdan cok once bulusup opusmustuk.. ama sanirim o kiz benden kat ve kat guzel ve daha 21 yasinda genc olunca bizim oglanin dibi dustu ve o buyuk askini bir mendil gibi bir koseye atti ..
yemin ederim ayni hayatimi cok guzel bir kiz olarak yasamak isterdim yasamak ve gormek... guzelligin acamacagi kapi yokmus bunu anladim

erkekler... üzüldüm durumunuza.

yalnız ayrıldıktan sonra görüşmeniz hata olmuş. yedeklemiş bi nevi sizi sanırım.

zamanla geçer.

Devam niteliğinde konu açmak yasak.
Kızla konuşurken sizi yedek tutmuş farkında mısınız. Kızla olmasa size yine öpücüklü smileyler atacakmış.
Bırakın şu haysiyetsizi nolur.
Ben biliyorum bana ne yaptiysa aynisini o kizada yapacak ama hic acimiyorum ozellikle kiza hic bi insan ne ederse kenine eder cunku ben kendime ettim

erkekler... üzüldüm durumunuza.

yalnız ayrıldıktan sonra görüşmeniz hata olmuş. yedeklemiş bi nevi sizi sanırım.

zamanla geçer.
İnsalh cnm biliyorum oyle bir ilacki zaman sadece caresiz hastlara iyigelir benim gibi

Kendi kendini yiyorsun o orada gezip tozarken. Devam et harca kendini değmeyecek adam için parala emi.
Nasıl bir felaketten döndüğünü anlamıyor hala şu müsvette için ağlıyorsun ya.
Evlensen de anası hep müdahale edecekti ve o da uydum akıllı karakter yoksunu dinleyecekti. Seni ezeceklerdi.
Şimdi bir günde dört senesini unutan adam evliyken de unutacaktı. O zaman da aldatacaktı seni. Çocuğunla aldatıldım, hem de kaynanamla yaşar onun kahrını çekerken aldattı beni ne yapayım konuları açacaktın.
Alt tarafı bir nişan atmayı sindiremeyen kadın o zaman ne yapacaktın mesela?
Sadaka dağıtman lazımken hala değmeyecek bir karaktersiz için ağlıyorsun ya.
Bu kadar mı acizsin bu kadar mı güçsüzsün ya!!
Yazık yazık.
Bir adamlıkmış gücün meğer toplayamadın kendini
Evet cok ama cok haklisin kesinlikle pisman olacaktim ona guvenip evlendigime sonumuz yoktu.. yine olsa yine ayrilik kararimizi onaylarim pisman degilim ama insan hazmedemiyor beni bukadR yipratan belkide egomdur :(

Seni yipratan sensin. Olmus olan olaylara deneyim olarak bak. Bu acidan bakarsan ilerlersin.
Birdaha izin verirmisin kendine bu durumlara düsmeyi? Vermezsin umarim. Vermiyeceksen ozaman dersini almis ve yeni sulara yelken acabilirsin.
Kendine acidikca kendini zavalli durumunda gördükce kisirdöngüden cikamazsin.
Her saniye yeni bir bakis acisiyla hayatina yeni bir sayfa acarak baslayabilirsin..vakit önemli..zaman geciyor..haberin olsun.
Gecmise tutunmak ..pisman olmak üzülmek birsey degistirmiyor. Yeniden basla.. kendini sev kendine deger ver ve kendini bu zavalli durumdan cikar.

yaklaşık aynısını yaşadım nisandan ayrıldım ve başka biriyle evlendim.asla affetme,düşünme .. yoluna bak.demek ki daha iyisine layıksin;-)

Yok o kizdan cok once bulusup opusmustuk.. ama sanirim o kiz benden kat ve kat guzel ve daha 21 yasinda genc olunca bizim oglanin dibi dustu ve o buyuk askini bir mendil gibi bir koseye atti ..
yemin ederim ayni hayatimi cok guzel bir kiz olarak yasamak isterdim yasamak ve gormek... guzelligin acamacagi kapi yokmus bunu anladim
Yok öyle düşünme.Ben ,benden güzellik olarak geride ve kilo fazlası olan birine tercih edildim. Benden 9-10 yaş küçüktü kız ayrı.
Yaşadıklarını anlıyorum ben de yaşadım..

Back
X