Cozulemeyen bez sorunu :(

Bebeğim 15 aylık 5 numarayı kullanıyorum. Hepsi burada.com her ay burdan alıyorum keşke daha önceden alsaydım..Diğer bez markalarıda kampanyaya giriyor. Tavsiye ederim bütçeye çok katkısı oldu.

Active baby dry yazıyor urun resminde,o dimi? Yani bildiğimiz aktif bebek. Ben 42lisini 25 tl ye aliyorum,hepsiburadaya baktim o yuzden,ama 5 numara suan temin edilemiyormus maalesef.

Active baby dry yazıyor urun resminde,o dimi? Yani bildiğimiz aktif bebek. Ben 42lisini 25 tl ye aliyorum,hepsiburadaya baktim o yuzden,ama 5 numara suan temin edilemiyormus maalesef.

Sizde uygun alıyorsunuz fiyatı ama ona rağmen biz 50 adet daha fazla almış oluyoruz. Aktif bebe evet. Şimdi baktım ürün yokmuş ama en kısa zamanda gelir. 126 lı olan paketten 2 adet alıyorum bundan sonra daha çok sipariş etmek gerek ürün temininde sıkıntı var demek ki.

isterse bebeğe çiş yapma saati koysun cocuk o saatlerde çiş yapsın oha ya böyle cimrilik mi olur ayrıca bi sabah bide aksam bez değiştirmek nedir ya erkekte olsa iltihap kapabilir iğrenc yani o cocuk pişikte mi olmuyo yazık ya ne kadar bilinçsizlik param olmasa bile evde kendim bez yaparım uygun seylerden surekli yıkarım poposunu sen takma eşini o sacmalamış baya alıştırmıssın ne ya cocuk senin bez değiştirmene göre mi işiyo işeyeceği zaman işer yani sinirlerim gerildi bee

Sizde uygun alıyorsunuz fiyatı ama ona rağmen biz 50 adet daha fazla almış oluyoruz. Aktif bebe evet. Şimdi baktım ürün yokmuş ama en kısa zamanda gelir. 126 lı olan paketten 2 adet alıyorum bundan sonra daha çok sipariş etmek gerek ürün temininde sıkıntı var demek ki.

Daha onceden gormustum de,ayni urun olup olmadigi konusunda emin olamamistim. Simdi artik sizden ogrendim, yakalarsam siparis edicem insallah. 256li herhalde bize 2 aya yakin yeter.

Daha onceden gormustum de,ayni urun olup olmadigi konusunda emin olamamistim. Simdi artik sizden ogrendim, yakalarsam siparis edicem insallah. 256li herhalde bize 2 aya yakin yeter.

Kesin yeter canım. Benim oğlum çok sıvı tüketiyor o yüzden çok fazla bez kullanıyorum 1 ayı geçti daha 10 günlük bez var, Ablama da aldık ona 2,5 ay yetiyor. Tamamen bebeklerin tükettikleri sıvı miktarı ve kakasıyla alakalı. Bizim oğlan günde 2 kere kaka yapar birde:confused:

Ya kaka yapmadığı sürece sorun olmuyor ki pek. Hatta 6 aylık süt çocuğunun idrarı derisini besliyor.
Ama her annenin bir tarzı var bence, benim görümcem de doğduğundan beri her çiş yaptığında değiştiriyor günde 15-20 ama ben doğru bulmuyorum onunkini
Çocuk rahatsız oluyor diyo bence bezi değiştirse emiciliği güçlü olan bir bezden çocuk da rahatsız olmaz
bebeklerde özellikle kız bebeklerde ateş ve kusma idrar yolu enfeksiyonundan olur. bezini ayda yılda bir değiştirirse sürekli hastalanan iştahsız bir çocuk olur

gün 2 kere bez mi değiştirilir ya hu. Ben 6 saat durdurayım hemen üzerinde ki zıbın nemleniyo çişi geçiyo. O çocuk hiç mi yiyip içmiyo bişey nasıl 12 saat aynı bezle durur. Ayrıca dediğin gibi enfeksiyon kapabilir.

Eşimde çocuğuna günde 2 lira bez parası veremiyecekse ne diye baba olmaya kalkmış

Cocugum yok bez degistirme priyodu hakkinda bi fikrim yok, ama olmamasina ragmen 2 kere bez degistirmek banada cok sacma geldi..devamli sivi agirlikli beslenen bi bunye gunde 2 kere diskilamaz yani bebek bile olsa..

günde iki kere bez değiştirmek nedir, insan yokluk içindeyse daha ucuz bez kullanır, en kötü ihtimal elinde yıkar annelerimizin usulüyle ( gerçi bu daha pahalıya malolur, yıkama, kaynatma,emek) çocuğuna nasıl kıyıyorda günde iki kere değiştiriyor!? yazık günah... siz doğru yapıyorsunuz. sayısı olmaz ki, bebek altı ıslandıkça-kirlendikçe değiştirilir temizlenir. tasarruf yapmak istiyorsa eşiniz kendi masrafınızdan kıssın, elektrik-su tasarrufu yapsın, bi zahmet sigara vs içiyorsa kullanmasın, gerekirse tv açmasın ama bebeğinden kısmayı da düşünmesin :S

bebeklerde özellikle kız bebeklerde ateş ve kusma idrar yolu enfeksiyonundan olur. bezini ayda yılda bir değiştirirse sürekli hastalanan iştahsız bir çocuk olur
Ben hiçbir annenin eleştirilmemesi gerektiği taraftarıyım .. Gerçi az önce bende görümcemi eleştirdim ama :KK14:

:)))) ne guldum..sen cok yasa..
ama desenki sigara icme (iciyosa) asla ziyan gormez..ver bana 300 tl spaya gidicem de ortalik duman olur, ne geregi var diye..
Cok haklisin Sinirlendim ya bu ne cahillik bi baba olarak hemde benim eşim sağlıklı sıhhatli olsunda ben nefes almadan eşşek gibi çalışır Yinede biseyini eksik etmem diyo kıymetini bilmeyen çok işte

Canım eşine hasta bezi al ve onu taksın bebeğin her emdiginde de eşine şu ver içsin ve altindaki hastabezini sadece günde 2 kere değiştirsin o zaman nasıl oluyormuş görsün....ben günde en fazla 13 en az 8 kere değiştiriyorum gece uykulu uykulu ağlaya ağlaya değiştiriyorum...

Back
X