ben ağda ve kese yaptığımda batıklarım yok olur
denemelisin
Makina çok fena Batık yapıyorHep makine dediğimiz epilasyon cihazıyla alıyorum. O yapıyor sanırım bu batıkları? Ama ağdağla bacak almayı ben beceremiyorum bi türlü
Deri içindekindenBildiğimiz deri içinde kalan kıldan mi bahsediyorsunuz yoksa iltihapli kıl dönmesinden mi?
Bir alışsan çok seveceksinHep makine dediğimiz epilasyon cihazıyla alıyorum. O yapıyor sanırım bu batıkları? Ama ağdağla bacak almayı ben beceremiyorum bi türlü
ohhhh maşallahağdacıya git
batık matık kalmadı bende
bi de güzelce kese yapıyorum bambu lif ile mis gibi oluyor
Canim kese yapman lazım
Ancak öyle çıkar
Bi de internetten bak bazı karışımlar var batikla ilgili
Onu sürüp kese yaparsan kurtulursun
Ama makine çok fena batik yapıyor
Bu kadar kısa sürede malesef lazer çözüm olmaz size. Tavsiyem iyi bir kese ve ağda.
Göğüs ucuna lazer yapmazlar orası iğneli epilasyon bölgesi ama onu da işte yaz aylarında yapmıyorlar. Bir iki ay daha idare edin, kışa girerken iğneliye başlarsınız.
Batıklar için de kese yapın bol bol ve nemlendirici kullanın.
Deri icindekiyse ponza taşı var ya canım topuk taşı diye de biliniyor onu al duşa girmeden önce bacaklarini yukarı aşağı ovala, bacakların islakken yapma canlı deriyi atarsın yara olur. Düzenli olarak yap bunu bir aya birşey kalmaz.
Evet denedimben de hep makine kullanırım 3 yıl önce epey batık olmuştu yaptım bunu hiç bişey kalmadı hala da olmuyor. Ablamda vardı o da yaptı onunkiler de gecti tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?