- 25 Temmuz 2020
- 5
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi Poncikleme
-
Mesela ne yapiyorlar? Boyle anlasilmiyor konunuz cok soyut kalmis. Ornekler vermelisinizArkadaşlar merhaba ben evliyim bı çocuğum var. Eşimin memlektinde oturuyoruz. 5vgoruncem var eşim tek erkek. Öyle sinir oluyorum görümcem ve kaynanamın davranış ve yapmacık hareketlerine ama ben kimseye laf söyleyemiyorum. Ben kimseyi kırmak istemiyorum laf sokamiyirum böyle olunca da hep ben üzülüyorum.durumun farkındayım ama huy sanki bu değiştiremiyorum. Nasıl yapacam bilmiyorum
Cevap yazmak zorunda degilsiniz. Size zorlayan mi varEş ailesi konuları gırla geliyorYeni üyeler burda ki eski üyelerden sanırım. Yoksa üyeliğin 10. Dakikasında hemen konu açıp mevzuya giriş eşsiz bir yetenek
Ben üyeliğimin 2. Yılında konuyu yanlış yere açtığım için banlandım. Helal olsun valla
Evet benimle ilgili. Aylarca çocuğumu gelip gormediler şimdi anneme geldim diye çok özledik çabuk gelin diye mesaj atıyorlarYapmacık hareketleri sizinle direkt ilgili mi mesela?
Herşeyi biliyorlar her konuya hakimler gibi davranıyorlar. Ben onların kardeşi gibiyim güya ama hep dışlanan ben oluyorum. Beni gün yaptılar ama sadece para toplanıyor yada dışarda oturuluyor korona olunca oturma kalktı sürekli gün parasını eşimden istiyorlar defalarca soruyorum kime verecez parayı diye eşimden aldıklarını söylediler. İnsan yerine koymuyorlar.Mesela ne yapiyorlar? Boyle anlasilmiyor konunuz cok soyut kalmis. Ornekler vermelisiniz
Bu anlattiklarinizda bir sey yok bence. Sizin yerinizde olsam cok guzel kullanirim bu durumuHerşeyi biliyorlar her konuya hakimler gibi davranıyorlar. Ben onların kardeşi gibiyim güya ama hep dışlanan ben oluyorum. Beni gün yaptılar ama sadece para toplanıyor yada dışarda oturuluyor korona olunca oturma kalktı sürekli gün parasını eşimden istiyorlar defalarca soruyorum kime verecez parayı diye eşimden aldıklarını söylediler. İnsan yerine koymuyorlar.
Sıranızı bekleyeceksiniz. Bende annemi özledim,deyiverin.Cevap verirken çok detay düşünmeyin.Laf sokmaya çalışırken, kırıcı olması gerekmiyor. İnceden vereceğiniz bir mesaj yeterli olacaktır.Evet benimle ilgili. Aylarca çocuğumu gelip gormediler şimdi anneme geldim diye çok özledik çabuk gelin diye mesaj atıyorlar
Bana zorlayan yok tabi de ben genel bir izlenimimi aktardımCevap yazmak zorunda degilsiniz. Size zorlayan mi var
iyiki kimseyi kırmayı sevmiyormussunuzCevap yazmak zorunda degilsiniz. Size zorlayan mi var
Ayıplarını söylemediğin sürece anlamazlar.. Kibarca akıt zehrini üstlerine.. Şekerim karnımdayken ve doğuncada bu bebek aynı bebekti de mesela. Sen söylemezsen hayatta anlamazlar.Evet benimle ilgili. Aylarca çocuğumu gelip gormediler şimdi anneme geldim diye çok özledik çabuk gelin diye mesaj atıyorlar
NasılBu anlattiklarinizda bir sey yok bence. Sizin yerinizde olsam cok guzel kullanirim bu durumu
Gun parasi verme zamani geldiginde siz onlardan once arayin deyin ki esimden alabilirsiniz
Keşke aynı performansı eşi ve görümcelere de gösterebilseiyiki kimseyi kırmayı sevmiyormussunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?