Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çözümsüz dökülme

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

1sadekahve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2019
8.403
17.153
198
Merhaba
Bugün cildiyeye gittim saç dokulmemi gördü erkek tipi dökülme dedi. Bunu zaten daha önceden biliyordum. Ne bir tahlil yaptırdı. Ne ne zaman başladığını sordu. Çok ilgisizdi ve daha önce kullandığım minoxil ve expediac i yazdı daha önce kullandığımi soyledim başka yapacak bir şey yok dedi. Kan alsanız baksaniz dedim. Reglin 3. Günü alırız dedi.
Sorum minoxil kullanlara ben memnun kalmadım hem pis gosteriyor saci hem bırakınca geri dökülüyor.
Onun yerine kullanabilcegim alternatif yok mudur?

Hormonal oldugunu düsünüyo o zaman.ama vitamin degerlerinede bi bakilmaliydi.minoxil bi tanidigim kullanmisti kullanirken iyiydi birakinca daha cok döküldü demisti.

Hormonal oldugunu düsünüyo o zaman.ama vitamin degerlerinede bi bakilmaliydi.minoxil bi tanidigim kullanmisti kullanirken iyiydi birakinca daha cok döküldü demisti.
Evet aynısını kullandim ve yaşadım dediğinizi. Hormonlarima da kanada hepsine bakıldı aslında 2 yil oncede ayni problem oldu çünkü.ve her şey normalde psikolojik dendi. Mezoterapi önerdi ama bileiyorum tavsiyeniz var mi

Evet aynısını kullandim ve yaşadım dediğinizi. Hormonlarima da kanada hepsine bakıldı aslında 2 yil oncede ayni problem oldu çünkü.ve her şey normalde psikolojik dendi. Mezoterapi önerdi ama bileiyorum tavsiyeniz var mi
Hic duymadim maalesef.

bu konuyu ben de takipteyim bana da bugün dr aynısını söyledi tahlil de yapmadı. elimi saçıma atıyorum bir kısmı elimde kalıyor.

Back
X