Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet severek ama kısa sürede evlendik.Canim heryerde sarilsana sadece yatakta sarilma neymis. Icinden geldigi an unutup sarilcaksin gonlunu alcaksin. Surekli alttan alma cnm.
Ifade ediyormusun peki kocana kirildiginda kustugunde neden bana hic sarilmiyosun felan diyomusun?
Bu arada cok gencsin. Acaba biraz fazla inatmi yapiyosun yada fazla tripmi yapiyosun..? Severekmi evlendiniz?
Ikimiz de anlasilmadigimizi düşünüyoruz ..Niye küsüyorsunuz birbirinize bu çok çocukça değil mi ya tartışın herkes istediğini söylesin içini döksün konu kapansın şahsen bizde öyledir.
Evet ilk aylara gore bile daha iyiyiz. Bu da benim icin bir umut oluyor evliligim hakkında..Yazmayı deneyin o halde.Yazarken kendinizi daha iyi ifade edersiniz.
Yeni evliliklerde karakter çatışmaları olur.Zamanla birbirinizi daha iyi tanırsınız, sorunlarınız da azalır ama önemli olan evliliğin en kritik dönemi olan ilk yılları en az hasarla atlatabilmek.
Öyle kırmak demiyelimde didişmek diyelim bazen didişiriz birbirimize iki laf söyleriz susarız ben özellikle yüzyüze tartışmıyorum susuyorum eşimde susuyor.
Sonra ufak ufak konuşmalar derken unutup gidiyoruz.
Bazen çok kızgınsam iş yapıyorum kendimi oyalıyorumeşimde tv izliyor ama dediğim gibi uzatmıyoruz biz, eşim konuşsun konuşmasın ben konuşurum
![]()
Cok sevimliHa şunuda söylim eşim surat asmayı uzatırsa lafımı söylerim senin suratını çekmek zorunda değilim veya karnın acıktımı suratsız gibi şeyler söylerim![]()
Babasını rol model alacaksa isim cok benimMaalesef erkekler hiç büyümüyor tatlım. Eşim küstüğü zaman 15 gün, bir ay küserdi. Kendi kabahati olduğu halde bile, gönül alma, barışma çabasına girmezdi. Ben konuşmaya, çözüm bulmaya çalıştıkça beni görmezden gelirdi. Sinir krizlerine gire gire zamanla akışına bıraktım. Elbette düzeliyor birşeyler. Akışına bırak. Genelde erkekler ailesindeki baba karakterini rol alıyor. Mutluluklar dilerim.
İşte anlatmak için çaba göstereceksiniz yoksa susarak neyi halledebilirainiz ki. valla ben sinirlikyken sus deseler balon gibi patlarım heralde içindekini biriktirmeden söylemeli sonra birikince daha kırıcı oluyor bence.Ikimiz de anlasilmadigimizi düşünüyoruz ..
Evet severek ama kısa sürede evlendik.
Ifade etmiyorum gelip sarilmiyorsun diye
Muhtemelen sen niye sarilmiyosun diyecek
Yatakta o sarılıyor ben değil
Bayağı kötüyse durum hiç konuşmam ama öyle birşey çok nadir olur he bide msj yazarak fena tartışırım da dediğim gibi biz pek tartışmıyoruz ufak sürtüşmeler yaşayıp geçiyor eşin koca adam ama kafası ergen heralde hoş sen de aynı gibisinCok sevimli
Yüz yuze tartismiyosaniz ne ara tartisiyosunuz peki?
Bir sey oldugunda iciniz icinizi yemiyo mu?
Evet birikince kin besleme durumu var bi de cok teşekkür ederim.İşte anlatmak için çaba göstereceksiniz yoksa susarak neyi halledebilirainiz ki. valla ben sinirlikyken sus deseler balon gibi patlarım heralde içindekini biriktirmeden söylemeli sonra birikince daha kırıcı oluyor bence.
Farkımız yok pek trip konusundaBayağı kötüyse durum hiç konuşmam ama öyle birşey çok nadir olur he bide msj yazarak fena tartışırım da dediğim gibi biz pek tartışmıyoruz ufak sürtüşmeler yaşayıp geçiyor eşin koca adam ama kafası ergen heralde hoş sen de aynı gibisin![]()
Genelde biriktirip söylüyorum boyle de etkisi olmuyor yanlış olduğunun farkındayım. ne zaman konusmam uygun olur ki?tekrar konusmaya başladığımız zaman mı, kırdığı an hemen mi? biriktirdiklerim ne olacak peki ?Zaten evlilik zor bir muessese. Yeni yeni karakterlerinizi taniyorsunuz tavizler alttan almalar hersey yasanacaktir. Ama sanki iletisim kopuklugu var gibi sizde. Yani ifade etmiyomusun uzuldugundede. Ifade ettiginizde sen niye sarilmiyosun dediginde bir cevabiniz olacaktir elbet. Cunku sana kirginim kustum sundan dolayi dediginizde bisey degismiyormu hic denemediniz galiba muhtemelen dediginize gore.
Zamanla düzelir. Birazda alışyorsun tabi. Zamanla birbirinizin huyunu alıyorsunuz derlerdi, çevreme bakıyorum öyle oluyor. Fakat siz annesi gibi sabırlı olmayın. Tepkinizi gösterin. Anladığım kadarıyla kayınvalideniz size destek olmayacak. Kolay gelsin canım....Babasını rol model alacaksa isim cok benim
Annesi kadar sabırlı degilim
Düzeliyor mu, alışıyor muyuz acaba?
Evet biriktirmek ise yaramaz sadece dahada zorlar isleri. Mesela biseye kustugunuz an neye ve hangi hareketine yada sozune kustugunuzu ifade edin ve kusun. Sonrasinda bekleyin gonlunuzu almasini. Bu biraz surebilir yani erkekler idrak edemiyo hemen olayin ciddiyetini. Sonra gonlunuzu alir eger anlarsa. Ama anlamadigini yada takmadigini dusundugunuz an caktirmadan ayni ortamdayken nazla trip arasi karisik bi sekilde ifade edin aslinda sarilmasini istediginizi ama neden sarilmadigini. Ve sizi anlayip sarilsa opse gonlunu alsa mutlu olacaginizi ifade edin. Keza ayni sekilde sizde o kustugunde boyle davranin. Kusmeyi uzatmayin en fazla 24 saat yani 1 gun. Kendinize ve esinize bunu aliskanlik haline getirin fazla uzun kus kalmamayi. Buna soz verin mesela baristiginiz an deyinki 'bidaha boyle uzun kus kalmayalim uzuluyorum' gibi.Genelde biriktirip söylüyorum boyle de etkisi olmuyor yanlış olduğunun farkındayım. ne zaman konusmam uygun olur ki?tekrar konusmaya başladığımız zaman mı, kırdığı an hemen mi? biriktirdiklerim ne olacak peki ?
Cok teşekkür ederimEvet biriktirmek ise yaramaz sadece dahada zorlar isleri. Mesela biseye kustugunuz an neye ve hangi hareketine yada sozune kustugunuzu ifade edin ve kusun. Sonrasinda bekleyin gonlunuzu almasini. Bu biraz surebilir yani erkekler idrak edemiyo hemen olayin ciddiyetini. Sonra gonlunuzu alir eger anlarsa. Ama anlamadigini yada takmadigini dusundugunuz an caktirmadan ayni ortamdayken nazla trip arasi karisik bi sekilde ifade edin aslinda sarilmasini istediginizi ama neden sarilmadigini. Ve sizi anlayip sarilsa opse gonlunu alsa mutlu olacaginizi ifade edin. Keza ayni sekilde sizde o kustugunde boyle davranin. Kusmeyi uzatmayin en fazla 24 saat yani 1 gun. Kendinize ve esinize bunu aliskanlik haline getirin fazla uzun kus kalmamayi. Buna soz verin mesela baristiginiz an deyinki 'bidaha boyle uzun kus kalmayalim uzuluyorum' gibi.
Tesekkur ederim deniycem bunuKonuşamıyorsan yazmayı dene. Otur şimdi yaz mesela, dök içini. Onun görebileceği bir yere koy. Başarılar...
Tripten ziyade yıpratıcı benceBiraz garip olucak ama bana çok sevimli geldi ( yokluktan mıdır nedir )Belki ilgi istiyordur biz kadınlar bazen yaparız ya bir olay olur trip atarız ama tatlısından belki yanına gidip azıcık sevsen kedi gibi sorun kalmaz yani belki ilgi istiyodur bilemedim he bir de bu tripler dediğim gibi değilse de oturup konuşup bir orta yol bulun olmaz öyle caağnım