• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çözümü var mı bu durumun

Aynı evi, aynı yataği paylaşan insanlar nasıl küs kalabilir? Gerçekten cok ama çok ilginç. Evlilikte illaki didisme, tartişma oluyor arada, hatta büyük tartismalarimizda oldu ama 2. güne küskünlük sark maz.

Küsmek ne ayrıca? Hani tamam sakinleşmek adina bir süre farklı seylerle ilgilenebilirsin, farklı bir odaya geçebilirsin bikaç saat bu iyi bile gelir ama küsmek nedir? Birinizin buna bir son vermesi lazım.

Sürekli aynı evi paylastigim biriyle, bu arkadaşim bile olsaydı ikide bir küslük durumu varsa o eve benim gidesim, giresim gelmez. Eziyet gibi.
Tepkiniz ne olurdu peki? Ben de söylemiştim eziyet olduğunu hatta evden gitmek bile istedim haftalarca konusmamisti benimle bi konuda. Gidersen gelmem bi daha dedi.

Benim babamda böyle. Annemde barışmak için gitmez inatçidir. Babamda tıpış tıpış gelir konuşmaya.

Annem ihtiyaç oldukça konuşurdu. Onun disında konuşmazdi küsüyorsa kendi gelsin ben ne barışmaya gideceğim derdi. Babamda 2- 3 güne gelirdi barışmaya.

Sakın düşme üstüne aman haa... onu rahatsız etmeyen şeyler (bu kırgınlık,küslük durumları) seni de rahatsız etmiyor gibi davran.

Sakın düşme üstüne aman haa... onu rahatsız etmeyen şeyler (bu kırgınlık,küslük durumları) seni de rahatsız etmiyor gibi davran.
Dusmuyorum uzerine. Kendi halimdeyim günlerdir. Vazgeçmiyor sürdürmekte ısrarcı..

Erkeklerde duygusal zeka sıfır şekerim. Asla senin tarafından bakamıyor, empati kuramıyor.. Maalesef bu duruma yapılabilecek te bişey yok. Allah sana sabır versin:sinirli:

Back
X