Crafty Sevenler Kulubu

ya sız nası bişeysiniz ya benı çok duygulandırdınız kızlarr hepınız ılgılendınız cok tesekkur edıyorum ne diyecegımı bılemıyorum :97:

Son düzenleme:
ya sız nası bişeysiniz ya benı çok duygulandırdınız kızlarr hepınız ılgılendınız cok tesekkur edıyorum ne diyecegımı bılemıyorum :97:

canım bnm burası karşılıksız sevgi topiği bi bakıma ondan bunların olması normal biz görmeden duymadan dokunmadan seven insanlarız birbirimizi. sen mutlu ol yeterki biz elimizden geleni yapmaya hazırız..

şebo daha maaş almadık evet cnm zaten bu ayın maaşı aralık maaşı oluyo
ancak önumuzdekı ay bellı olur dustumu dusmedımı
tabı olayın aslını öğrenmek için şubatı beklemıycem
dernek başkanına söyledik bile
toplu dava açarız açarsak da..

Son düzenleme:

en mantıklısı cnm.. hakkınızda hayırlısı ama dava yolarına gidilse bile alırsınız davayı büyük ihtimalle.. hiç içini sıkıntıya sokma bu davalık olursa toplu genelge bile değişir.. bak gör şebnem dedi dersin.. :)))

canım bnm burası karşılıksız sevgi topiği bi bakıma ondan bunların olması normal biz görmeden duymadan dokunmadan seven insanlarız birbirimizi. sen mutlu ol yeterki biz elimizden geleni yapmaya hazırız..

inşallah canım benım yüreğime su serptin
tekrar tekrar teşekkur

Son düzenleme:
eet cicim pazartesi sabah işleri işte telefonlar...telefonlar... telefonlar
geçmişi okudum da dün cano gülcemalini göstermiş crafta
ama hemen silmişş cadııı
kızım sildim ki rtük kapatmasın topiği
vay vay vaayyy bi de ben tenhada kıstırim şu canoyu
günaydın mistral
eyvahhhh yanlız kalmıyım ben:18::18::18::18:
happy pırtdayyy tuuu yuuuuuuuu

canım çok üzüldüm umarım herşey en kısa zamanda yoluna girerr

dün eşime kırgındım yaaa sabah suratım asıktı veeeee bombayı patlattım tam adamcagız kendini affettirmeye çalışıyoduuu
agzımdan kaçtııı
tv nin önündeydi çekil gözümün önünden dedim kal geldi ikimizede

herkes burda

crafty+,izmirlizuzu+,taf+,seb_bosh+,akillibidik,canom_14+,elmakurdumusun+,

bıdık bu arada ocak topiğini kapatamadım
yazdıgını okudum
erkenden uzulmıyım dıyosanyapma tabıkı
erken öğrensen de faydası yok aslında
bellı bı muddet beklemek zorunda kalacaksın emın olmak ıcın öyle değilmi cnm

elma ocak topişini yöneticiye nasıl kapattırcaz gülüm

davaya gelince
zaten her zaman iş davalıksa
işçi kazanır
davalık olursa ama çok uzar iş
ayrıca, 1verilen hak geri alınamaz1 die bişi var kardeşim bu yasada
saçmalamasınlar
zam yapmazlar en fazla adiler

neyse ıntıkamın almıssın cnm

medi bu maaşların yeni düzenlemesi olayına üzüldüm bak ama herkesin de dediği gibi verilen hak geri alınamaz yani bu yeni işe alınacaklar için geçerlidir bence de:44:
izmirlizuzu naber nasılsın adet oldun mu sen? hani idrarda çizgi çıkmıştı kanda çıkmamıştı ben en son orda kaldım da:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…