Canım oyyyy özledim kız valla
kisss beni bende seni kisssiyom
Canım oyyyy özledim kız valla
kisss beni bende seni kisssiyom
merhaba elmacık hoşgeldin sen ve koruğun
ya sız nası bişeysiniz ya benı çok duygulandırdınız kızlarr hepınız ılgılendınız cok tesekkur edıyorum ne diyecegımı bılemıyorum :97:
nbr elmocuk
ya sız nası bişeysiniz ya benı çok duygulandırdınız kızlarr hepınız ılgılendınız cok tesekkur edıyorum ne diyecegımı bılemıyorum :97:
bi öp bakalım sonna düşünürüs
şebo daha maaş almadık evet cnm zaten bu ayın maaşı aralık maaşı oluyo
ancak önumuzdekı ay bellı olur dustumu dusmedımı
tabı olayın aslını öğrenmek için şubatı beklemıycem
dernek başkanına söyledik bile
toplu dava açarız açarsak da..
canım bnm burası karşılıksız sevgi topiği bi bakıma ondan bunların olması normal biz görmeden duymadan dokunmadan seven insanlarız birbirimizi. sen mutlu ol yeterki biz elimizden geleni yapmaya hazırız..
en mantıklısı cnm.. hakkınızda hayırlısı ama dava yolarına gidilse bile alırsınız davayı büyük ihtimalle.. hiç içini sıkıntıya sokma bu davalık olursa toplu genelge bile değişir.. bak gör şebnem dedi dersin.. :)))
inşallah canım benım yüreğime su serptin
tekrar tekrar teşekkur
kızım sildim ki rtük kapatmasın topiğieet cicim pazartesi sabah işleri işte telefonlar...telefonlar... telefonlar
geçmişi okudum da dün cano gülcemalini göstermiş crafta
ama hemen silmişş cadııı
eyvahhhh yanlız kalmıyım ben:18::18::18::18:vay vay vaayyy bi de ben tenhada kıstırim şu canoyu
günaydın mistral
happy pırtdayyy tuuu yuuuuuuuudün doom günümdü
güzeldi hoştu yorucuydu
tüm sülale kutlamak zorunda kaldık
ama iyiydi
test yapacaktım dün adetime 6 gün kala fortel
doğumgünümde en güzel hediyeyi alacaktım ama yapmadım
güzel günüm zehir olabilirdi
bu riski göze alamadım
neyse ıntıkamın almıssın cnmcanım çok üzüldüm umarım herşey en kısa zamanda yoluna girerr
saol cnm
dün eşime kırgındım yaaa sabah suratım asıktı veeeee bombayı patlattım tam adamcagız kendini affettirmeye çalışıyoduuu
agzımdan kaçtııı
tv nin önündeydi çekil gözümün önünden dedim kal geldi ikimizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?