Crafty Sevenler Kulubu

Aman Üşümesin

Adam iş gezisinden evine normalden 1 gun erken dönuyormuş.. havaalanindan taxiye binmiş, şofore demiş ki:
"Bana bi iyilik yapar misin... ben iş gezisindeydim ve adim gibi eminim ben yokken karim eve sevgilisini aldi.... şimdi eve gidelim ikisi kesin şu an sevişiyorlar.... sen de benle eve girip ben onlari basarken şahitlik eder misin?"
Taxi şoforu kabul etmiş...... eve gelmişler, yatak odasina cikmişlar...
işiklari yakip battaniyeyi yataktan bir cekmişler ki,kadin hakikaten başka bir adamla yatakta.....Adam hemen silahina davranmiş o sirada karisi bagirmiş:
"YAPMA..!!! Bu adam bizim icin neler yapti bilsen... sana dogumgununde aldigim Corvette'in parasini kim odedi saniyosun? ya yeni teknemizin parasini? senin saga sola borclarini nasil kapattik saniyosun ??? Hep onun sayesinde oldu !!"
Adam taxi şoforune donmuş...
"sen olsan şimdi ne yaparsin.. ?"
Taxi şoforu.. "valla beyefendi.." demiş.. "ben olsam bir an once adamin ustunu orterdim malum havalar sogudu bi suru salgin hastalik kol geziyo ortalikta !!!..."

:86::86::86::86:

yazık ya adamcagıza oglu okusun diye çalışıyo velede bah sen antalya izmir ankara neyine yetmiyoooo
crafty sana la la la yaptı bukızz yakala bunu

ben gidiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
haydi eywallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
neyemek yapçez bakalım

bak hele alexandra raks ediii sülümaaaaaaaaaaan

kendime peynirli domatesli sandvic hazırlicam
k

ben daha işte çıkcam 6 da 1 buçuk saat yol çekcem büyükçekmeceye gideecem sonra oradan markete gidecem alışveriş yapcam eve gidecem yemek yapacam sonra yığın duran çamaşırlarımı katlıcam.. üff çok iş.. (ki ne yemek yapacağımıda daha bilmiyorum)

kızlar size bişey sorcam...
dün gece ben yattım kocam tv izliyodu.. bnm hiç bişeyden haberim yok gece koltukta yatmış ama yastık yorgan almış bilinçli ayırmış yatağı.. sabah kalktım sen neden burada yattın die git başımdan dedi. sonrada sordum tersledi bende çıktım iş geldim... ama inanın hiç bişey hatırlamıyorum. sabahtan beridirde hiç bişey söylemiyo uyuz oldum ya ben bu adama ne yapmış ne demiş olabilirim ki gece bana böyle davranıyo yaaaa...

töbeler olsun da kalsın
tek aklıma gelen başka erkek ismi sayıklıyo olman

geldimmm ay canım çıktı beeeeee pembe köşk dediğim herrrr şeyiyle pembe olan misafir odamı temizledim şeklini değiştirdim öldüm öldümmmm

acaba iyi geceler öpücüğünümü unuttun kızzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…