- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
yazık ya adamcagıza oglu okusun diye çalışıyo velede bah sen antalya izmir ankara neyine yetmiyoooosevgilisi bunu askerdeyken terketti
amerıkaya gıtmekıstıyodu kız bısı oldu gıdemedı
bu da bence sırf kıza ınadından bıde aşk acısından gidiyooooooo
babası gece gunduz calısıyo zavallı adam
zannedıyo kı oğlu okumaya gıdıyo
peh hey heyyyyyy!!
ah dedem vah dedem yanlış biliyon diyemedim işte
sizde bişi konusmuyonuz alın sıze konu kyanatın bakem
crafty sana la la la yaptı bukızz yakala bunu
kendime peynirli domatesli sandvic hazırlicamben gidiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
haydi eywallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
neyemek yapçez bakalım
bak hele alexandra raks ediii sülümaaaaaaaaaaan
kendime peynirli domatesli sandvic hazırlicam
k
geçenlerde yazan biri de benimhavcunu yala üstüne de su iç
anammm yerim seni osmanım
bu ne yaww geçende yazdı biri...
bnmde ütü çok kötü yığıldı bırak ütülemeyi katlamayı gözüm kesmiyo....
İkiye bölündük yaaaa.....
İkiye bölündük yaaaa.....
kızlar size bişey sorcam...
dün gece ben yattım kocam tv izliyodu.. bnm hiç bişeyden haberim yok gece koltukta yatmış ama yastık yorgan almış bilinçli ayırmış yatağı.. sabah kalktım sen neden burada yattın die git başımdan dedi. sonrada sordum tersledi bende çıktım iş geldim... ama inanın hiç bişey hatırlamıyorum. sabahtan beridirde hiç bişey söylemiyo uyuz oldum ya ben bu adama ne yapmış ne demiş olabilirim ki gece bana böyle davranıyo yaaaa...
töbeler olsun da kalsın
tek aklıma gelen başka erkek ismi sayıklıyo olman
zannetmiyorum öyle bişey olsa daha beter olurduki o konuda çok paronoyak bi kocam var...
Allah Allah
ne biliim yanına geldi yanaştı git dedin fln mı
anlamadım
töbeler olsun da kalsın
tek aklıma gelen başka erkek ismi sayıklıyo olman
acaba iyi geceler öpücüğünümü unuttun kızzzzzzzzzzzzzzzkızlar size bişey sorcam...
dün gece ben yattım kocam tv izliyodu.. bnm hiç bişeyden haberim yok gece koltukta yatmış ama yastık yorgan almış bilinçli ayırmış yatağı.. sabah kalktım sen neden burada yattın die git başımdan dedi. sonrada sordum tersledi bende çıktım iş geldim... ama inanın hiç bişey hatırlamıyorum. sabahtan beridirde hiç bişey söylemiyo uyuz oldum ya ben bu adama ne yapmış ne demiş olabilirim ki gece bana böyle davranıyo yaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?