Crinone jel . Anlamıyorum?

Crn07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
1.277
1.048
133
Selam. Ben daha önceki tüp bebek Denememde fitil kullanmıştım bu sefer doktor crinone jel verdi . Ama çok endişeliyim . Bu ince uzun çubuğun ucu girip ilacı sıkmak yeterli değil mi ? Çubuğu çıkardıktan sonra da ilaç geri geldi . 10-15 dk sonra da nerdeyse tamamı çıktı . Anlayamadım . Yanlış mı uyguladım ? Bana acilen cevap yazabilir misiniz ?

Selam. Ben daha önceki tüp bebek Denememde fitil kullanmıştım bu sefer doktor crinone jel verdi . Ama çok endişeliyim . Bu ince uzun çubuğun ucu girip ilacı sıkmak yeterli değil mi ? Çubuğu çıkardıktan sonra da ilaç geri geldi . 10-15 dk sonra da nerdeyse tamamı çıktı . Anlayamadım . Yanlış mı uyguladım ? Bana acilen cevap yazabilir misiniz ?
Merabalar
Hiç stres yapıcak bi durum yok cnm, gayet dedigin gibi çubugu sıktıktan snra 10dakika uzan snra kalk zaten zamanla o dışarı çıkıcak gerekli olanı zaten vücut alıo gerisi önemli diil gayet rht olabilirsin...

Merabalar
Hiç stres yapıcak bi durum yok cnm, gayet dedigin gibi çubugu sıktıktan snra 10dakika uzan snra kalk zaten zamanla o dışarı çıkıcak gerekli olanı zaten vücut alıo gerisi önemli diil gayet rht olabilirsin...
Peki çubuğun üçünün girmesi yeterli mi ? Ben biraz da korktum sanırım . Sadece ucunu dayadım çıkınca da üzüldüm :(

Peki çubuğun üçünün girmesi yeterli mi ? Ben biraz da korktum sanırım . Sadece ucunu dayadım çıkınca da üzüldüm :KK43:
Çubugun ucunu deil tamamını koyucaksn içine çubugun boyu kadar olan kısmı sıkıp çıkarıcaksın, zaten çıkardıgında ucunda kalıo çubugun o normal oku bak kagıdındada detaylı yazıo için rahatlar...

Çubugun ucunu deil tamamını koyucaksn içine çubugun boyu kadar olan kısmı sıkıp çıkarıcaksın, zaten çıkardıgında ucunda kalıo çubugun o normal oku bak kagıdındada detaylı yazıo için rahatlar...
Neee tamamı mı ? Eyvah eyvah :/

Crinojel fitilden kat be kat etkili vence guvenmelisin. Tamamini yerlestirip oyle sıkmalısın.

Sıktintan sonra hemen kalkip yurumen gerek 5 dk ki. Vajina duvarina tamamen dagilarak emilimi artisin.

Bu asamalar da doktorunun dedigini korkmaden birebir uygula.

Dün yaptığım boşa gitti ama bugün sizlerin anlattığı gibi yaptım oldu . Teşekkür ederim :) . Umarım dün boşa gittiği için sıkıntı olmaz

arkadaslar crinone jel icin rapor cikarttim ozel hastanede eczaneden 3tane aldim, 50tl odedim. 27ekimde artik aile hekimine gidicem yazdiricam ayni sekilde 3te o gun alcam. aklinizda olsun raporlatabiliyosunuz rapor oluncada aile hekimi yaziyo.

Canım bu jeli bende kullandım..
Çubuğun hepsini sokuyorsun içine jeli uygulayıp.. 10 dakkika yürü dedi doktorum..
Ben kendim cesaret edemedim eşim yapıyordu o jeli bana...

Canım bu jeli bende kullandım..
Çubuğun hepsini sokuyorsun içine jeli uygulayıp.. 10 dakkika yürü dedi doktorum..
Ben kendim cesaret edemedim eşim yapıyordu o jeli bana...

yavas yavas itekleyince sorun olmuyo ama bazen sanki bi seye takiliyo gibi hafif hafif itekliyorum bende. ama gercekten cok berbat bi jel. sizinde mi tup bebek . benim yarin gebelik testim var ve hayacan korku her telden caliyo kafam :(

yavas yavas itekleyince sorun olmuyo ama bazen sanki bi seye takiliyo gibi hafif hafif itekliyorum bende. ama gercekten cok berbat bi jel. sizinde mi tup bebek . benim yarin gebelik testim var ve hayacan korku her telden caliyo kafam :KK43:

Benim tüp bebek tedavim malesef negatif oldu..
Dondurulmuslarim var nasip olur inşallah..
Inşallah sizinki pozitiftir..
Benim adetim test gününden önce geldi..

arkadaslar crinone jel icin rapor cikarttim ozel hastanede eczaneden 3tane aldim, 50tl odedim. 27ekimde artik aile hekimine gidicem yazdiricam ayni sekilde 3te o gun alcam. aklinizda olsun raporlatabiliyosunuz rapor oluncada aile hekimi yaziyo.
Bu jel için raporu nasıl çıkartıcaz canım? Devlette mi çıkartıyoruz? Rapor çıkartmak için doktora gidip "bu jel için rapor mu çıkartmak istiyorum" diyorsun?

Bu jel için raporu nasıl çıkartıcaz canım? Devlette mi çıkartıyoruz? Rapor çıkartmak için doktora gidip "bu jel için rapor mu çıkartmak istiyorum" diyorsun?
canim merhaba once devlete gittim malesef 2 doktor vardi birinin sirasi doluydu digerinden aldim ve iceri girip bu jel icin rapor istiyorum dedim ancak hanfendi yasak oldugunu ve kisisel olarak rapor vermedigini soyledi , sonra ozel bi hastaneye gittim ve 65 tl muayene ucreti odedim. yalniz once o ozel hastaneyi arayip rapor bolumunden sordum rapor cikip cikmadigini cikiyo dediler. sagolun bi bayan doktor sabah aksam kullaniyorum dedim ama tup bebek deyince zor olmasin sana gunde 3kez kullaniyomussun gibi gostereyim aile hekiminede 3tane yazdirip alabilirsin dedi ve raporu rapor odasinda onaylatip dondum. tanidigim eczaneden 3tane aldim yuzdesimiymis ne zikkimmis 50 tl odedim. neyse en azindan 3jel 330 tl .onu odemekten iyidir dedim.

canim merhaba once devlete gittim malesef 2 doktor vardi birinin sirasi doluydu digerinden aldim ve iceri girip bu jel icin rapor istiyorum dedim ancak hanfendi yasak oldugunu ve kisisel olarak rapor vermedigini soyledi , sonra ozel bi hastaneye gittim ve 65 tl muayene ucreti odedim. yalniz once o ozel hastaneyi arayip rapor bolumunden sordum rapor cikip cikmadigini cikiyo dediler. sagolun bi bayan doktor sabah aksam kullaniyorum dedim ama tup bebek deyince zor olmasin sana gunde 3kez kullaniyomussun gibi gostereyim aile hekiminede 3tane yazdirip alabilirsin dedi ve raporu rapor odasinda onaylatip dondum. tanidigim eczaneden 3tane aldim yuzdesimiymis ne zikkimmis 50 tl odedim. neyse en azindan 3jel 330 tl .onu odemekten iyidir dedim.
sende devlette ya da ozelde yazdirabilirsin hatta eczacimiz bir tane parayla almistim ay sonunda yazdirdim 3 kutunun birini ona sayacak parasini verecek. bir an evvel raporlat canim kolay gelsin.

Benim tüp bebek tedavim malesef negatif oldu..
Dondurulmuslarim var nasip olur inşallah..
Inşallah sizinki pozitiftir..
Benim adetim test gününden önce geldi..
canimm allahim gonlune gore versin ins. digerinde pozitifi alirsin. dua edicem sana. ben bu gun ilk kan testimi yaptirdim 442 cikti. benim 2embriyo transferi yapildi. dr um cok guzel gozun aydin 2hafta sonra kontrole gel dedi. bakalim insallah ikiside saglicakla benle kalir. ins. rabbim isteyen herkese en kisa zamanda nasip eder.

Back
X