• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Crinone jel / clexane iğne / Estraderm Bant

hayatmelek

Guru
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2008
52
1
286
43
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,

Elimde Crinone %8 vajinal jel, Clexane 4000 Anti XA IU-0,4 ml iğne ve Estraderm TTS 100 floster 8mg/8sistem bant var. Kullanmak nasip olmadı.

İhtiyacı olan varsa haberleşelim :))

canım kullanmak nasip olmadı dedin:(((((hayırlısı olsun kısmette ne varsa insan onu yaşıyo görüyo hayırlısı olsun tatlım...benm ihtiyacım yok ilk tüp bebek denemem negatifle sonuçlandı maalesef hayırlısı bakalım...ben sadece sana yorum yazmak ve merhaba demek istedim...

canım kullanmak nasip olmadı dedin:(((((hayırlısı olsun kısmette ne varsa insan onu yaşıyo görüyo hayırlısı olsun tatlım...benm ihtiyacım yok ilk tüp bebek denemem negatifle sonuçlandı maalesef hayırlısı bakalım...ben sadece sana yorum yazmak ve merhaba demek istedim...

teşekkürler... elimde bayaa ilaç kaldı. sonuçta ilaçların fiyatları hiç de ucuz değil. ihtiyacı olan birine vermek isterim..
benim 5.denemeydii. negatif :((
3.negatif, 1 düşük, 1 de erken doğumum var.. herşey kısmet tabi.. ama keşke nedenini bulabilsek. doktorlara göre hiçbir sorun yok.. hepsi şanss :(:(

merhaba arkadaşlar benim elimdede dokturum kestiği için elimde kalmış olan 1 kutu clexane 0,4 iğne ve 3 kutu climara forte bant var isteyen arkadaşlara uygun fiyata verebilirim haberleşelim..
buarada paylaşmak isterim ki 3 defa yapılan aşılama sonrasında ilk defa tüp bebek denemesi yaptık ve tuttu şuan 8 haftalık hamileyim. çok mutluyum. herkese nasip olmasını dilerim. Bol bebişli sağlıklı günler :))

merhaba arkadaşlar benim elimdede dokturum kestiği için elimde kalmış olan 1 kutu clexane 0,4 iğne ve 3 kutu climara forte bant var isteyen arkadaşlara uygun fiyata verebilirim haberleşelim..
buarada paylaşmak isterim ki 3 defa yapılan aşılama sonrasında ilk defa tüp bebek denemesi yaptık ve tuttu şuan 8 haftalık hamileyim. çok mutluyum. herkese nasip olmasını dilerim. Bol bebişli sağlıklı günler :))

tavsiyem ve ısrarım üzere arkadaşım da tüp bebek yapmaya karar verdi çok sevindim ben onunda bu güzelliği tatmak için bir adım atması harika bir duygu. ben elimdeki ilaçları kendisine verdim şimdiden yatırımını yapıyor inşallah hayırlı olur ve tüm aşamaları mutlulukla sonuçlanır. sizlerle paylaşmak istedim.

Back
X