crinone jel hangi akıntı şekliyle geri geliyor sizde?

capslocksmith

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2013
428
15
298
Adana
kızlar beni bilenler vardır aranızda. bazı konular açtım birde bu jeli sorayım dedim.
1. hamileliğim 7. haftada düşükle sonuçlandı, kalp atışlarını göremedik.

şimdi 8+6 hamilyim yine inşallah.

19 gün önce akşam saatlerinde benden çok az kahverengi leke geldi, serçe parmağın tırnağından daha az miktarda.
eşim hemen araştırdı ve bana biçok şeyi yasakladı. işyapmak, gezmek, cinsellik, çok hareket gibi.

hemen ertesi gün sabah doktora gittim, ultrasonla baktı, kese iyi, geişimi iyi dedi. bu jelden 15 günlük verdi ve proluton depot verdi, 3er gün arayla 3 tane yapıldı. ve şimdi 12. haftaya kdar haftada bir kez yapılacak.ayrıca ben günlük clexane iğne vuruuyoum hergn, hmileliğin başından beri.

bundan 5 gün sonra tekrar çağırdı, kalp atışlarını gördük, yine iyi dedi. kalp atış hızı nasıl dedik, iyi gibi ama daha erken dedi.

bu muayeneden 5 gün sonra yine başak doktora gittik. kalp atışlarını gördük yine. iyi dedi.ama dikkat et, iş yapma vesaire şeyler dedi.

bu muayeneden sonra da 9 gün geçti, doktor bugün izinliymiş yoksa bugn tekrar kontrol olacaktık.

sorum şu; jel 4 gün önce bitti devam eder mi acaba doktor? bir de bu jel hep normal akıntı şeklinde geldi çok şükür.kahverengi, pembe, siyah,kırmızı hiçbr akıntı olmadı çok şükür. normal değil mi inşallah.

eşim 19 gün oldu ama hala bişey yaptırmıyor. 12. haftaya kadar sana rapor alacaz, okula göndermem diyor.
öğretmenim, haftaya perşembeye kadar 10 günlük raporum da var. eşim dedğim gibi 12. haftaya kadar böyle diyor.
iiyiyim şükür ama yinede tedbir olarak böyle olmalı dyor.

canım bikaç yazını okudum,geçmiş olsun. çok evhamlısın,haklısında ama sana naçizane tavsiyem bol bol dua et stres seni ve bebeğini kötü etkileyebilir. ben 15. haftadayım hala crinone kullanıyorum:43:
jelin renksiz gelmesi gayet iyi. bende her renk geldi 12. haftaya kadar.pembe, yeşil kahve...ama son haftalarda kendi rengiyle geliyo.
rabbim evletlerımıza sağlık versinn.tevekkül lazım biraz:nazar: şükür bu günlerimize:16::16:

canım bikaç yazını okudum,geçmiş olsun. çok evhamlısın,haklısında ama sana naçizane tavsiyem bol bol dua et stres seni ve bebeğini kötü etkileyebilir. ben 15. haftadayım hala crinone kullanıyorum:43:
jelin renksiz gelmesi gayet iyi. bende her renk geldi 12. haftaya kadar.pembe, yeşil kahve...ama son haftalarda kendi rengiyle geliyo.
rabbim evletlerımıza sağlık versinn.tevekkül lazım biraz:nazar: şükür bu günlerimize:16::16:

canım doktor ne dedi senin için jel kahve geldiği zaman bir iğne ya da ilaç verdi mi benim transferin 20 günü jel biraz beyaz biraz kahve geliyo hafta sonu oldğu için doktorumu da arayamadım

canım doktor ne dedi senin için jel kahve geldiği zaman bir iğne ya da ilaç verdi mi benim transferin 20 günü jel biraz beyaz biraz kahve geliyo hafta sonu oldğu için doktorumu da arayamadım

çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı. crinone nin rengi keseyle alakalı değildi. zaten jel havayla temas edince rengi değişiyomuş.

çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı. crinone nin rengi keseyle alakalı değildi. zaten jel havayla temas edince rengi değişiyomuş.

teşekkür ederim canım içimi rahatlattın ben de arada kasık ağrısı da oluyor adet olacağım zamanki ağrıya benzer bir ağrı oluyor bazen sende de olmuş muydu

teşekkür ederim canım içimi rahatlattın ben de arada kasık ağrısı da oluyor adet olacağım zamanki ağrıya benzer bir ağrı oluyor bazen sende de olmuş muydu

benim 13 haftaya kadar kasık sancım devam etti. daha yeni yeni geçiyor. ama benim çoğul gebelik olmasıylada alakalı.uzun sürdü.
korkma canım o sancılar normal hamile kalanlada bile oluyo:1:

benim 13 haftaya kadar kasık sancım devam etti. daha yeni yeni geçiyor. ama benim çoğul gebelik olmasıylada alakalı.uzun sürdü.
korkma canım o sancılar normal hamile kalanlada bile oluyo:1:

ne güzel benim de ikiz olma durumu var ama belli değil 10 gün sonra dokroruma gidicem o zaman belli olacak
bana 3. gün emriyosu verildi transferin 9.günü değerim 150 çıktı 12.günü de 450 hemşirem tek de olabilir dedi belli olmaz dedi sence ikiz olabilir mi senin değerlerin kaçtı

ne güzel benim de ikiz olma durumu var ama belli değil 10 gün sonra dokroruma gidicem o zaman belli olacak
bana 3. gün emriyosu verildi transferin 9.günü değerim 150 çıktı 12.günü de 450 hemşirem tek de olabilir dedi belli olmaz dedi sence ikiz olabilir mi senin değerlerin kaçtı

Canım benim transferin 9. Gunü 657 çıktı iki gun sonra da 1176 çıktı doktor ikiz olabilir şaşırma dedi degerler yüksek oldugu için ama bu kesin bir sonuc degil tabiki bende yarın ultrasona gidiyorum ins ;)

Bu arada merak eden arkadaslar crinone jel bende 3 defa acik kahverengimsi olarak geldi doktorum kırmızı kan görmezsen endişelenmeye gerek yok dedi :)

allah gönlüne göre versin canım. kimisi ikiz istemiyor:27: benim 9. gün 220 11. gün 440 3. gün 770 ti canım.

Back
X