hiç korkmana gerek yok ben bu jeli yaklaşık 1 ay kullandım. Çok rezil bi jel günde bir defa kullanıyodum. İlk önce pütürlü beyaz renkte geldi daha sonra araya kahverengiler karıştı 1. ayın sonuna doğruda avuç içimi dolduracak kadar büyük bir parça geldi ve canım çok yandı. hemen tüp bebek merkezini aradım korkulacak bişey olmadığını bunun normal olduğu söylendi. Sende hiç korkma bi arkadaşım o parçayı atamadığı için çok sancı çekti en sonunda doktor müdehalesiyle aldılar. Çocuk tutunduysa kabızlık falan farketmiyo ben aylarca kabız kaldım ama inantutunduysa problem değil. evet insan çok korkuyo ama benim doktorum şöle demişti artık normal hayatınıza dönebilirsiniz tüm hamileler gibi davranın artık anormal bi durum yok... gerçekten fazla psikopatlaşmaya gerek yok. İlk denememde tuttu ve 8. ayım bitti. ve ben öğretmenim test sonucuna 1 hafta vardı ben çalışmaya başladım. Düşün bi de anasınıfı öğretmeniyim veürekli hareket halindeyim. Ama tutunma sürecini geçtikten sonra dünya bize güzelll:)))