- 15 Eylül 2016
- 4
- 1
- 86
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yazılıyor. ben aile hekimine yazdırdım 3x1 kullanım olarak 4 lkutu birden karşıladı devlet. çok da pahalı olmuyorMerhaba, ben de gunde 2 kez kullaniyorum jeli. İlk doktorum yazdiginda eczane karsilamiyor demisti ben de hep bugune kadar normal ucretinden aliyordum. Ama simdi buradan okudum yazdirildigini. Yazdirilinca ucret ne oluyor, bundan sonra yazdirayim bari![]()
canım bunu ilk defa duydum. benim doktorum ve diğer kullanan arkadaşlar ve ilaçın kağıdında jeli kullan ve 15 dk evin içinde yürü yazıyor. neden yatıyorsun onu anlamadım doktorum sakın yatma sık ve dolan evde dedi. o şekilde faydası oluyormuş.Bu hareket bebiş için riskli canım Allah muhafaza. Ben jelimi sıkıp 45 dk dizlerim büküp yatıyorum dizlerim yorulduğunda sol tarafıma dönüp dizlerim aynı şekil.
Vajinal jel olduğu için ben yaklaşık 2 parmak itiyorum hatta ucunu döndürerek açıp jeli verdiğim bölge de de aparatı hafifçe döndürüyorum dümdüz itince tahriş ediyor benim de bir defada sıkıp çıkartıyorum 10 dk yatıyorum sonra 10 dk evde yürüyorum erken kalkarsam jel çıkacak gibi oluyor.Kızlar crinone jel hakkında soracaklarim var. Hamileliğin ilk aylarında kullanmıştım tahriş ve kanama yaptı. Dr biraktirdi. Şimdi 5 aylık hamileyim ve Dr tekrar başlattı. Siz nasıl kullanıyorsunuz korkuyorum. Ucunu kırdıktan sonra kalan tirtiklar yara ediyor. Bir de ne kadarını ileriye istiyorsunuz?
Şükür sonunda cevap yazan oldu teşekkür ederim. Ben de çok fazla itemiyorum, hepsinin itilmesi gerekiyor galiba. Evet tahriş ediyor ya bir de öyle deneyim bakalım.Vajinal jel olduğu için ben yaklaşık 2 parmak itiyorum hatta ucunu döndürerek açıp jeli verdiğim bölge de de aparatı hafifçe döndürüyorum dümdüz itince tahriş ediyor benim de bir defada sıkıp çıkartıyorum 10 dk yatıyorum sonra 10 dk evde yürüyorum erken kalkarsam jel çıkacak gibi oluyor.
Ben hepsini itmek gerek diye bilmiyorum ya ben mi yanlış biliyorum şüpheye düştüm şimdi. Benim 8 gün önce transferim gerçekleşti valla bebek tam nereye tutunur ben ona zarar verir miyim bilemediğimden çok itmedimŞükür sonunda cevap yazan oldu teşekkür ederim. Ben de çok fazla itemiyorum, hepsinin itilmesi gerekiyor galiba. Evet tahriş ediyor ya bir de öyle deneyim bakalım.
Ne kadar ileriye giderse o kadar iyidir ama senin transfer çok yeniymiş belki bi zararı olur. Yanlış bilgi vermek istemem.Ben hepsini itmek gerek diye bilmiyorum ya ben mi yanlış biliyorum şüpheye düştüm şimdi. Benim 8 gün önce transferim gerçekleşti valla bebek tam nereye tutunur ben ona zarar verir miyim bilemediğimden çok itmedim![]()
Geri çıkmadı da hiç hani bir sonraki jel kullanımında aparata bile bulaşmadı kalıntı ondan birazda araştırmadımNe kadar ileriye giderse o kadar iyidir ama senin transfer çok yeniymiş belki bi zararı olur. Yanlış bilgi vermek istemem.
Benden ara ara su gibi renksiz akıntı geliyor. Aynı su dökmüş gibi. Aceba bu jel den dolayı mı?
Jelin parçası falan gelse anlayacam da su gibi geliyor. Çocuğun suyu falan mı diye korkuyorum.Canım bende de öyle, jel parçacıkları düşüyor bazen kurumuş, bir de son 2 gündür şeffaf akıntı var çok olmasa da![]()
O zaman yarın bi doktora görün ya da doktorunu telefonla arayıp sorma ihtimali var mı?Jelin parçası falan gelse anlayacam da su gibi geliyor. Çocuğun suyu falan mı diye korkuyorum.
Mesaj attım bakalım cevap bekliyorumO zaman yarın bi doktora görün ya da doktorunu telefonla arayıp sorma ihtimali var mı?