Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duygu_22 cim ilgin için teşekkürler dün yeni bi ilaca başladım tablet o yüzden yavaş yavaş geçiceğine inanaıyorum Allahın izniyle kalp atışını duydum mu pipirikliğim geçicek sanırım. daha önceden 1 düşüğüm olduğu için çok pipirikleniyorum ve düşük sonunda kürtaj yaptılar ve hiç bir şekilde uyuşturulmadan aklıma geldikçe ağlamak senağlama istiyorum o yüzden bu kadar pipiriğim :CüvCüv:
evet canım uç kısmını çevirip kırıyorsun vajina içine yerleştirip sıkıyorsun..ya hanımlar size bişey sorucam bu jeli dr.bana daha yeni verdi ve nasıl kullanacağımı çıkaramadım... canımda çok yandı doğrusu...uç kısmı kesilip kullanılıyo diye düşündüm ama öyle mi nolur yardımcı olun...
çok sağol eczanedeki kız fitil gibiymiş gibi konuştu karşımda farklı bişey görünce afalladım.evet canım uç kısmını çevirip kırıyorsun vajina içine yerleştirip sıkıyorsun..
ilk zamanlar acıması normal kuruluktan dolayı girerken acı veriyor ama uygulamaya devam et kuruluktan eser kalmıyor!!!
yok tatlım.. uygulamadan sonra bikaç dakika yatıyoruz sonrasında 10dk. geziniyoruzyerimsenibencanim bünyeye göre degisiyo.sende yapabilirde yapmayadabilir.yaparsada zaten doktorun baska bisey vercektir.bende yapmamisti herhangi bi tahris ama katilasmis bi sekilde ve siyahlasmis sekilde geri geliyodu.ben sabah erken koyduktan sonra yatiyodum.aslinda dogru olani koyduktan sonra 10 dk yatip gezinmek lazimdi.