Crinone jel kullanırken jel cubugunda kan

GelecekBahar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2015
102
100
103
37
Kızlar iyi pazarlar.İkinci tüp bebek denemem dondurulmuş embriyolarlabinş carsamba gunu transferim olacak dün crinone jele basladm bu sabah kullanırken jelin cubuguna kan bulaşmiş olarak geldi sonrasında da kırmızı adet kanı gıbı geldi.cok streslendim daha transferim bile olmadı normalmi sizce bu

Kızlar iyi pazarlar.İkinci tüp bebek denemem dondurulmuş embriyolarlabinş carsamba gunu transferim olacak dün crinone jele basladm bu sabah kullanırken jelin cubuguna kan bulaşmiş olarak geldi sonrasında da kırmızı adet kanı gıbı geldi.cok streslendim daha transferim bile olmadı normalmi sizce bu
bu kanamanın normalde olabilir . ya siz çubuğu ittirirken zorladınız yada erken regl gibi birşey olabilir. stress tetiklemiş olabilir. bunun ne olduğu ultrasonda anlaşılır yani doktor bir açıklama getirecektir. tedavi gördüğünüz doktorunuzla konuşmanızda fayda var. biz ne söylesek yanıltmış oluruz.
kan gördüğünüzde hemen tedirgin olmayın stress olmayın , derin nefes alıp doktorunuzla iletişime geçin.

çubuğun ucunu kırınca bazen parça kalıyor.içeri iterken o tahriş edebiliyor.önemli bir şey yoktur bence takma

Canim aynisi basima geldi. Transferden sonra hamile oldugumun soylendigi gunden 4 gun sonra. Sonra kendiliginden hemen kesiliverdi. Endiselenme adet belirtisi degil o. Muhtemelen cubugu yerlestirirken tahris ettin. Sevgiler.

Likya1980 tesekkürler doktora gttm tahriş ettigimi soyledi saat 09.30 da transferim olacak inş.duanızı bekliyorum.

Back
X