crinone jel kullanirken..

sulltan

Hayalimi hep hissettir Allah'im
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2013
833
1.001
133
arkadaslar bugun asilamamin 10.gunu. crinone jel kullaniyorum
.ozellikle uc gundur fena kasinti yapiyor ve afedersiniz wc ye gittigimde vajinal bolgeden koku geliyor. Sizler boyle bir durum yasadiniz mi.normal mi acaba

O koku olayı ilaç içeride birikiyor o yüzden bende yaşadım kaşıntı bazı bayanlarda görülüyor bazıları bilmiyor bunlar normal cnm birde bu ilacın bi etkisi daha var tortusu çok oluyor ve hafif akıntı oluyor arada kum gibi hissediyor

arkadaslar bugun asilamamin 10.gunu. crinone jel kullaniyorum
.ozellikle uc gundur fena kasinti yapiyor ve afedersiniz wc ye gittigimde vajinal bolgeden koku geliyor. Sizler boyle bir durum yasadiniz mi.normal mi acaba
Ben temizledim vajina agzından kulak çubuguıyla aynayla birikince orda yakıyo..hijyenik davran nazikçe..

Tortu birikintisini bu asilamamda yok denecek kadar az yasadim. Dikkat etmesem tortu oldugunu anlamamistim bile.akintida jeli siktiktan sonraki zamanda su gibi oluyodu azcik.ama kasintisi kotu yapti iki gundur. Tahris oldu biraz.
Kedilerinefendisi kulak copuyle yapamam heralde ben onu. Tirsarim yav
sen asilama ilemi hamile kaldin. Hayirli olsun

Tedavim Bittiği İçin Elimde kalan ilaçları satıyorum.(SAMSUN 'dayım)
Crinone %8 jel 2 kutu = 65 TL
son kullanma tarihi = mayıs 2017
özelden msj atın kargo ile göndereyim. Rabbim herkesin dileğini versin.

Arkadaslar bu vajinal jeli uygularken hava kabarcıklari oluyo cubugu birakinca da vakum gibi icerideki hava azcik cekiliyir. Anlatabiodimmi bilmiyorum ama bu olay embriyolara zarar verrimis sizce. Ben sali günü transfer oldum da ??

Kızlar ben bu jeli kullandım ve nefret ettim.
Birkaç gündür içimde bir sızlama, tahriş ve acıma var.
Korkumdan hırpalamadan yavaş yavaş temizleniyorum ki mikrop falan kaparım diye ama geçmedi acı.
Bugün elime aynayı alıp baktım söylemesi ayıp.
O jel içimde topak topak birikmiş kalmış. Resmen tıkamış beni.
Yıkadım temizledim.
Sanırım bir daha da kullanmam zorda kalmazsam.
Ben tekrar iğneye geçeceğim.
Ağrıtıyor falan ama en azından daha hijyenik...

Back
X