crinone jel ve saç dökülmesi

zeyra

rabbimin mucizesi gizemim
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
6.211
27
158
kızlar ben tüp bebk tedavimde crino jel kullanmaya başladım ve halende kullanıyorum 12. haftaya kadarda kullanıcağım sanırım ama ben ne zaman banyo yapsam saçlarım tutam tutam elimde acaba bu jeldenmi kaynaklanıyo jel kullanıp aynı şeyleri yaşayan varmı:uhm:

benimde çok aşırı saçım dökülmüştü ama jelden mi yoksa diğer ilaçlardanmı tam olarak anlamadım

ya canım sorma yaa benim son zamnlarda baya bir arttı tararken falanda aynısı oluyo yakında saç kalmayacak sanırımkaydirigubbakcemile3

Canım o jelden degıl bence hamılelıkten benım evım artık 1 dk. Temız kalmıyor yerler halı gıbı hep sac banyodan sonrada top top dokuluyor. Bence gecıcı bır durum bu bırde benım hıc bulantı as erme falan olmadı sende aynımısın ?

canım benimde ne mide bulantım oluyo ne de aş erme ne bilim sadece geçen gün biraz midem bulanır gibi oldu oda 2 dakika bilmem canım ama genelde 6. haftadan sonra oluyo diyolar mide bulantısını falan senin olsa olurdu ama olmayabiliyormuşda canım zormuş olmaması daha iyi bence bitanem hep böyle sorunsuz geçiririz inşallah kaydirigubbakcemile5

Evet haklısın yoksa ıse falan da gıdemeyız. ınsallah saglıkla kucagımıza alırız bebıslerı.

benimde saçlarım dökülüyo ben daha tedavi aşamasındayım bence kullandığımız ilaçlardan bir tarafı düzeltiyo bir tarafı bozuyo ilaçlar rabbim inşallah bebigini saglıcakla kucagına alırsın bizede çok dua et

canım dualarım hepimiz için rabbim kucağımıza almayı nasip eğlesin inşallah bitanem bebişlerimiz için herşey ne yapalım yerimsenibenopuyorumnanaktan

ben gebe kalmadım ama tedavi sırasında o kadar saçım döküldüki kel olcam sandım gerçekten avuç dolusu tuttuğum saç geliyordu

benim de acaip şekilde saçlarım dökülüyo,uzadı ondandır diyodum.olabilir ilaçlardan..ayrıca crinone beni mahvetti ya,tahriş-yanma-kaşıntı.sizde de oluyo mu böyle?

benim de acaip şekilde saçlarım dökülüyo,uzadı ondandır diyodum.olabilir ilaçlardan..ayrıca crinone beni mahvetti ya,tahriş-yanma-kaşıntı.sizde de oluyo mu böyle?

ewet canım bendede yeni yeni başladı tahriş etti sanırım ondan bilmiyorumya iğne kullansam iğne çok yakıyo 3 gün kendime gelemedim 1 tane vurdurdum çok yakıyo sızlatıyo:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…