Crinone jel yardımcı olabilir misiniz

gizem_ar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2019
223
226
33
Merhabalar bugün bu jele başladım ancak kafamda bazı soru işaretleri var sizlere danışmak istedim her gün aynı saatte mi yaptınız bu jeli ve kabızlık yaşadınız mı duphalac şurup aldım hemen ona da başlasam mı yoksa 2-3 gün bekleyip kabızlk yaşarsam mı başlayayım? Asistan bol su ic sorun olmaz dedi ama opudan sonra felaket yaşadım kabızlığı hiç birşry fayda etmedi şurubu da duymamıştım o zaman .

Merhabalar bugün bu jele başladım ancak kafamda bazı soru işaretleri var sizlere danışmak istedim her gün aynı saatte mi yaptınız bu jeli ve kabızlık yaşadınız mı duphalac şurup aldım hemen ona da başlasam mı yoksa 2-3 gün bekleyip kabızlk yaşarsam mı başlayayım? Asistan bol su ic sorun olmaz dedi ama opudan sonra felaket yaşadım kabızlığı hiç birşry fayda etmedi şurubu da duymamıştım o zaman .
Kabizlik yapmadi bende ama beslenmeme dikkat ettim
Saatini de dikkat etmiyorum açıkçası nasil denk gelirse

Kabizlik yapmadi bende ama beslenmeme dikkat ettim
Saatini de dikkat etmiyorum açıkçası nasil denk gelirse
Bana sadece akşam dedi hergün aynı saatte yap falan demedi de arada kaldım hergün aynı saatte evde olamayabilirim diye teşekkür ediyorum yanıtınız için

Ben günde iki sefer yapıyordum bir sabah kalkınca bir de akşam 7-8 gibi. Duphalac’a da hemen başladım, kabız olmadan içmen lazım demişti doktor

Ben günde iki sefer yapıyordum bir sabah kalkınca bir de akşam 7-8 gibi. Duphalac’a da hemen başladım, kabız olmadan içmen lazım demişti doktor
Bugün yemekten önce yaptım bi skntı yaşamadm ama yarın içeyim o halde hep aynı saatte mi yaptınız

Bugün yemekten önce yaptım bi skntı yaşamadm ama yarın içeyim o halde hep aynı saatte mi yaptınız
Birebir aynı saatte değil ama Bi iki saat oynamıştır en fazla. Yani bi sabah 9’da yaptıysam ertesi sabah 10, en geç 11’de yapmışımdır. Hoca da zaten bi iki saatin önemi yok demişti

Back
X