crinone jelle başım dertte :(

Civciou

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2017
161
110
23
merhaba kızlar yumurta toplamadan bu yana crinone jeli kullanıyorum su an 4+5 teyim bebek tutundu. daha önce jel su gibi ara ara sari renkli ve topak topak geliyordu. iki gündür de cok topaklı ve yeşil renkte geliyor. hemşireme sordum kokusuzsa problem yok dedi. su an koku yok ama ben gene de endişelendim. iki gündür de agir grip geçiriyorum alakası olabilir mi acaba? bir de yasayan var mi ben gibi

Benimde dün gece geldi. Pembeye alışmıştım ama yeşil nedir anlamadım. Çok endiselendiriyor. Kırmızı olmadığı sürece önemli değil dediler ama insan korkuyor. Şimdi nasılsın hala kullanıyor musun crinone jel

evet hala kullaniyorum hala yeşil geliyor ama doktorum problem değil bebek gayet sağlıklı dedi endişelenmeye gerek yokmus

evet hala kullaniyorum hala yeşil geliyor ama doktorum problem değil bebek gayet sağlıklı dedi endişelenmeye gerek yokmus
Çok sevindim inşallah hep sağlıkla devam eder. 12.haftaya kadar mı devam ettirecek bilgin var mı? Başka ilaç kullaniyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…