- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.997
- 528
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Elim kaydı.accessdenied in beksr oldugunu sana düşündürten nedir? Sarjli süpürgeyle uyumasi mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elim kaydı.accessdenied in beksr oldugunu sana düşündürten nedir? Sarjli süpürgeyle uyumasi mi?
Sen nerden biliyon kizSeninkide dogmus piyano dersi alıyo ya![]()
Nurankaylada kanka oldun onuda etiketle o tam evli sayılmazElim kaydı.![]()
Kalbimin sultaniAçılın ben ultra sultanım![]()
Olsun bence "sarjli supurge>koca"Jwjdjjdjd kahkaha attım![]()
Bana bak Burhan sana bi dalarım burdan. Eli kaymismisElim kaydı.![]()
Arkadasının bitlendiğini bile biliyom buna mı şaşırdınSen nerden biliyon kiz![]()
E elifnurbeyza bize bekarlığın güzel yanlarını anlat son kez.Nurankaylada kanka oldun onuda etiketle o tam evli sayılmaz![]()
Rahatlığımızı kıskanan bir Google kalmıştı.Google neyinize ihtar verdi gı bekarlar, evlenin demiş size fkfkfk
Ulan şaka yaptm yaaE elifnurbeyza bize bekarlığın güzel yanlarını anlat son kez.
Valla muhtar gibi bi insansin Sermini gectin teprik ediyorum vxvxvxvvxArkadasının bitlendiğini bile biliyom buna mı şaşırdın![]()
Ay çağırma şunu gözünü seveyim ya .
Valla muhtar gibi bi insansin Sermini gectin teprik ediyorum vxvxvxvvx
Ay ben gidiyom gari o zaman
Biz de fena halde bekardık bir zamanlar. Niye şimdi öteki muamelesi görüyoruz. Ya bizi de alırsın, ya da zorunluyu da çağırırım. Daha evlenmedi hemAy çağırma şunu gözünü seveyim ya .
Iııh sakın gelme kız
Aynen bebeğim size son yaptırdığım cilt bakımlarını ve dolguları anlatacağım. Evliler bilmez.Evlileri pistten alalım şöyle bi biz bize kalalım B Burhan Burhanitto