off çok toysunuz
Herhalde benim şuanki evliliğimde saylanmıyor bundurumda, ilk defa duyduğuma göre biryerde birşeyler eksik olmuşUrfa akıtmasını ilk kez duyuyorm benim ilk evliliğim saylanmaz bencebu kdr altın sektöründen bihaber olunmaz
1 taneden bisey olmaz xhxhxhxh cogunluga bakiciz istatistiki olarak baksan Burhan kendi bekar konusunda tek bekar olmaya aday hchhchxhYiiioooo ben de evlenmedim
Ay seni biliyoruz zaten hwhwhwhxhBen de.
Ay sende mi evlisin skandal bxbhxhxHerhalde benim şuanki evliliğimde saylanmıyor bundurumda, ilk defa duyduğuma göre biryerde birşeyler eksik olmuş
Lütfen, nazar edeceksin.Ay seni biliyoruz zaten hwhwhwhxh
Bunu gerçekten yeni mi anladınAy sende mi evlisin skandal bxbhxhx
Baaa gelin babamın evi coh büyükonlar memleketteyken alemlere akarık
La senden öğrencek okaaa sey var kioff çok toysunuzbi 100lük ateşle söyleyeyim diyeceksin
kız bizim oğluşlarımız olacakAy sende mi evlisin skandal bxbhxhx
Shermine yaaa asdfffBir film serisi daha yükleniyor.Herkes çok mutluydu, kahkahalar havada uçuşuyordu; dans,müzik, eğlence, içecekler... Gece yarısından sonra, evin üstüne uğursuz bir sessizlik çöktü.
Maşallah sekerim nazar degmesin, Analı babali insallahBunu gerçekten yeni mi anladın
Hem evli hemde ağustos annesiyim eksik olmasın
öyle bedavaya bilgi vermek var mı?La senden öğrencek okaaa sey var ki
Ağustos anaları ne ya hahahahsahs vallaha bunlar haplıkız bizim oğluşlarımız olacakağustos analarından kankiyiz onunla
off üniversite öğrencileri, önce şişko ve gözlüklünün harcanmasıBir film serisi daha yükleniyor.Herkes çok mutluydu, kahkahalar havada uçuşuyordu; dans,müzik, eğlence, içecekler... Gece yarısından sonra, evin üstüne uğursuz bir sessizlik çöktü.
Teyzeee 50 ye tamamım fişekle söylüyorumöyle bedavaya bilgi vermek var mı?
Yok kiz hiç öyle bir insan degilim bagcilar otogara koy beni degnekci diye, aninda uyum saglarim, analarini bile aglatirim ertesi gune hxhxhxh
Beni mi çağırdın.Dexter accessdenied @dogadostupanda @gunces @Clemencia @Depresif Penguen chemist0
Evlileri yanlışlıkla etiketlediysem derhal burayı terketsinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?