• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Jfhfhhfhdhfhd beni bekliyomusun annem hdhdh kiz kusmayan hamile mi olur at bi parmak vxvxhxhx
valla kusmadım, öküz gibi yedim ilk 3 ay 3 kilo verdim sonra onu aldım yani hiç kilo almadım 😂 bunları bölerek oku kafandan duman çıkıyo hissediyorum xkzhzksh

valla kusmadım, öküz gibi yedim ilk 3 ay 3 kilo verdim sonra onu aldım yani hiç kilo almadım 😂 bunları bölerek oku kafandan duman çıkıyo hissediyorum xkzhzksh
Ben net olarak 6 ay uyudum ama öyle böyle degil kis uykusuna yatmis ayi gibi, sabah aksam sinirsiz uyudum. Zaten ayi gibi oldum sonra nxbxjxjx

Ben net olarak 6 ay uyudum ama öyle böyle degil kis uykusuna yatmis ayi gibi, sabah aksam sinirsiz uyudum. Zaten ayi gibi oldum sonra nxbxjxjx
kız öğrenmeden önce eşimin memlekete gitmiştik çocuk gibi öğle uykusuna yatıyodum 😂 hava çarptı falan dediler bi kişi de oğlum kalk test yap demedi 😂

Ay evliler basti burayi bxbxvxv Burhan sen git kendine baska topik ac, biz burayi ele gecirdik.

Bu zehirli oku atmayacaktın. Şimdi gidip 1 konu daha açacak; bizlere de 55 konu arasında mekik dokutacak. :olamaz:

N Nickyokkk kapatılan ve yönetim bölümüne kaldırılan kaç konunuz oldu toplam ? :KK53:

Bu zehirli oku atmayacaktın. Şimdi gidip 1 konu daha açacak; bizlere de 55 konu arasında mekik dokutacak. :olamaz:

N Nickyokkk kapatılan ve yönetim bölümüne kaldırılan kaç konunuz oldu toplam ? :KK53:
Şermin sabahtan beri konuştuklarına bak bi s.çmadıkları kaldı. Midem kalktı kız. 🤣

Back
X