- 15 Şubat 2013
- 26.677
- En iyi cevaplar
- 1
- 104.577
- 798
Yazik kiz uzulsem mi, her an uzulebilirim ben bunu bi dusuniyumya bekar işte ne bilsin eğlenmek ne![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazik kiz uzulsem mi, her an uzulebilirim ben bunu bi dusuniyumya bekar işte ne bilsin eğlenmek ne![]()
Daha da ivrenclesemiycem sinirlarimi zorluyorum bxhxhxhxKokusuna kadar hayal ettireydin böyle olmadı![]()
6 ay kusmadım ama buraya kadarmışDaha da ivrenclesemiycem sinirlarimi zorluyorum bxhxhxhx
Ardınsıra geliyom raad olDaha da ivrenclesemiycem sinirlarimi zorluyorum bxhxhxhx
hadi ordan bizi banlatıp masum rolü yapacaksın dimi? yemezlerNeyse siz takılın ben bir bekar depresyonuna girip geleyim
Jfhfhhfhdhfhd beni bekliyomusun annem hdhdh kiz kusmayan hamile mi olur at bi parmak vxvxhxhx6 ay kusmadım ama buraya kadarmış![]()
Gitme kızzzNeyse siz takılın ben bir bekar depresyonuna girip geleyim
Dur kiz gitme tamam ben gideyim bütün bekarlar ciksin konudan vxvvfvNeyse siz takılın ben bir bekar depresyonuna girip geleyim
valla kusmadım, öküz gibi yedim ilk 3 ay 3 kilo verdim sonra onu aldım yani hiç kilo almadımJfhfhhfhdhfhd beni bekliyomusun annem hdhdh kiz kusmayan hamile mi olur at bi parmak vxvxhxhx
Ben net olarak 6 ay uyudum ama öyle böyle degil kis uykusuna yatmis ayi gibi, sabah aksam sinirsiz uyudum. Zaten ayi gibi oldum sonra nxbxjxjxvalla kusmadım, öküz gibi yedim ilk 3 ay 3 kilo verdim sonra onu aldım yani hiç kilo almadımbunları bölerek oku kafandan duman çıkıyo hissediyorum xkzhzksh
Hiçç sorma herkes premses gebelik, bir ben kaydım 6 aydaJfhfhhfhdhfhd beni bekliyomusun annem hdhdh kiz kusmayan hamile mi olur at bi parmak vxvxhxhx
Valla özür dilerim ben de kusmadim çok özendim ama olmadiHiçç sorma herkes premses gebelik, bir ben kaydım 6 ayda![]()
kız öğrenmeden önce eşimin memlekete gitmiştik çocuk gibi öğle uykusuna yatıyodumBen net olarak 6 ay uyudum ama öyle böyle degil kis uykusuna yatmis ayi gibi, sabah aksam sinirsiz uyudum. Zaten ayi gibi oldum sonra nxbxjxjx
İşte boşuna demiyorum bir ben kaydımValla özür dilerim ben de kusmadim çok özendim ama olmadi![]()
Bebeğim senin yaş kaçBen net olarak 6 ay uyudum ama öyle böyle degil kis uykusuna yatmis ayi gibi, sabah aksam sinirsiz uyudum. Zaten ayi gibi oldum sonra nxbxjxjx