- 22 Mayıs 2012
- 11.045
- 30.681
- 798
Burhancığımm gözüm yollarda kalmıştı bu geceyi sensiz geçirmek no asla olmazdı. İitraf et sende evliler olmadan yapamıyorsun@Dexter @gunces @dogadostupanda @ArtemissisipiQueen Teyze @Depresif Penguen @accessdenied chemist0 ffestinalente @zhsermine hepinize söylemek istediğim
Mutlu olacaksan evet.Burhancığımm gözüm yollarda kalmıştı bu geceyi sensiz geçirmek no asla olmazdı. İitraf et sende evliler olmadan yapamıyorsun
Sayemde gece gece sevaba girdin, mutlu oldum tabimkiMutlu olacaksan evet.
Yeminle şiştim. N ile başlayan yarı evli arkidiş herkese akıl veriyor kopuyorum kızAzcık dedikodu yapalım yaaa
Ahahha prezervatf fiyatları arttı demiş bugün panda dediYeminle şiştim. N ile başlayan yarı evli arkidiş herkese akıl veriyor kopuyorum kızffestinalente
Ahahha prezervatf fiyatları arttı demiş bugün panda dedibiride çeyizine almıstır demiş
Yavrum kendi zekanı baz alarak düşünme bazı şeyleriKadın bizi kekliyor bence evli barklı çoluklu çocuklu biri gibime geldi
Yeminle şiştim. N ile başlayan yarı evli arkidiş herkese akıl veriyor kopuyorum kızffestinalente
Bazen saydırasım geliyor kıza o kadar sakin konuşuyor ki sonra yazık yaaa diyorumYavrum kendi zekanı baz alarak düşünme bazı şeylerio kapasite yok onda
Önceki hesabına pek dikkat etmiyordumbirde ne cümlelerle hiç pembiş gibi değil onun içine birşey kaçtı bence
Ahahah onun kocisinden ve paradan başka biseyi taktgını düşünmüyorum.. ha bide bekaret..Bazen saydırasım geliyor kıza o kadar sakin konuşuyor ki sonra yazık yaaa diyorum
Birde kayınvalide ile nasıl iteşirim kendisi için önemli bir konu başlığıAhahah onun kocisinden ve paradan başka biseyi taktgını düşünmüyorum.. ha bide bekaret..
Kaynanasıyla yoluşsalar da rahatlasakBirde kayınvalide ile nasıl iteşirim kendisi için önemli bir konu başlığı
Bide kendi kayınvalide olunca düşünün onuBirde kayınvalide ile nasıl iteşirim kendisi için önemli bir konu başlığı
Üff geldi yine bunakKim lan N ne anlamadım yaşlıyım lüffen özelden yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?