- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.178
- 358
Ahaha dövüşmediğin gün var mıAz önce dövüştüm hiç biriniz de Burhanım da Burhanım demediniz. Yazıklarım olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha dövüşmediğin gün var mıAz önce dövüştüm hiç biriniz de Burhanım da Burhanım demediniz. Yazıklarım olsun![]()
Begüm mizahta konu açmış ordayım şimdiAhaha dövüşmediğin gün var mıdövüşünce bildirim de gelmiyo ki yetişek burhanımısss kıymetlimisss
Ahahahah deliricimmmBurhaannn son yorumun son cümlesini oku![]()
Ya herşeyi nasıl bu kadar iyi takip ediyorsunuzBurhaannn son yorumun son cümlesini oku![]()
Nolmuş nolmuşşşBurhaannn son yorumun son cümlesini oku![]()
Bekar olunca başı boş geziyoruz işte konu konuYa herşeyi nasıl bu kadar iyi takip ediyorsunuz![]()
@Dexteraccessdenied @dogadostupanda @gunces @Clemencia @Depresif Penguen
chemist0
Evlileri yanlışlıkla etiketlediysem derhal burayı terketsinler.
Yaa kıyamam geçmiş olsun balımNolmuş nolmuşşşregl sanscısıyla ugrasıyorm kacırıyorm herseyi yaaa
![]()
TişikkirlirYaa kıyamam geçmiş olsun balım
Yanlış Türkçe kullanımı sonucu fesatlık karışımı falan![]()
Ağlama ağlama yazdım sanaTişikkirliramaaaann hep yaptgmz seyler
![]()
Nolyo kiz, nolmisCanım sen hangi kk dasın aynı kk da mıyız emin olamadım. N yi, üstelik kocişli kayınvalideli N yi basıl bilmezsinseninle olan birlikteliğimi gözden geçirmem lazım
![]()
Bana da anlat, bana da acikla, beni de bilgilendirYav konu anlattigim gibi işte. Daha ne istiyonuz kız
Anlamadım ama kasım
Ben de şuan çözmeye çalıştımAnlamadım ama kasım
Olmm ciddi ciddi beynm calısmıyo sanki bugun yaa coh korkuyom suan
Sen havuzlu site istiyorsun kriterlerin çok yüksek hem çeyizinde yokkBeni neden etiketlemedinnnnnnn buranın ennn bekarı, enn kocasız olanı benim üstelik.