• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Güzel sofraymış. Afiyet olsun.Domatesin üstündeki tabakta ne var ? Onun ne olduğunu anlayamadım. Sarma: yaprak sarması mı, kara lahana mı ?
Sarma + lahana sarması. sabahtan pişirmiş tadına bakmamı istemiş ondan tadımlık koymuş sofraya 🧿

Olm bdv dekiler gibi kocam olsa manyak mıyım sabah akşam gelip gidip bosan diyim elin garilaruna , önce kendim bosanirim bfbfjxbxj
Ben boşanamam çünkü çocuk var ve babasına çok düşkün.babacığım diye ağlıyor sürekli.
BDV nin milli bahanesi😁

Evliler siz bayramda pasta börek baklava yaptınız biz bekarlar afiyetle yedik hihihi:kk77::KK54: siz kaynanaya el öpmeye gittiniz biz evde yayıla yayıla oturduk 🧿🧿😌 @ffestinalente C Calcifer mybiglove mybiglove Artemissisipi Artemissisipi accessdenied accessdenied Dexter Dexter Queen Teyze Queen Teyze @chemist0 @Katibin Ruhu @dogadostupanda @Clemencia @Depresif Penguen Z zxshermine G gunces
kaynanam başka şehirde, biz hazırlık yapmadık annemler bize geldi bişiler hazırladı oturup keyif yaptık ortalık da toplandı elimi sürmedim 😂 yayıla yayıla oturduğundan üst üste koyduğun çay bardaklarıyla 58 kişilik misafire servis yapmanın haberi var mı 😂😂😂😂😂

Domatesin üstü, peynirin yanındaki tabaktakini çıkaramadım. O ne ?
:ruh:
IMG_20230424_235815.webp

Back
X