- 25 Temmuz 2013
- 13.404
- 54.821
- 798
Evli evli olacak sonuçta bir gün. O da kırık taragiyla milletin saçını taramaya kalkıyor ya.Nuranka niye cinsellikte takiliyo? Kocasıyla nişanlı değil mi o daha?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evli evli olacak sonuçta bir gün. O da kırık taragiyla milletin saçını taramaya kalkıyor ya.Nuranka niye cinsellikte takiliyo? Kocasıyla nişanlı değil mi o daha?
Sarma + lahana sarması. sabahtan pişirmiş tadına bakmamı istemiş ondan tadımlık koymuş sofrayaGüzel sofraymış. Afiyet olsun.Domatesin üstündeki tabakta ne var ? Onun ne olduğunu anlayamadım. Sarma: yaprak sarması mı, kara lahana mı ?
Sarma + lahana sarması. sabahtan pişirmiş tadına bakmamı istemiş ondan tadımlık koymuş sofraya![]()
Mutsuz yazamamışım bile.Bizler kıskanç ve muysuz kadınlar olduğumuz için boşan diyoruz unuttun mu? Kendimiz yapamadığımız için gelip millete yaptırmaya çalışıyoruz.![]()
Ben boşanamam çünkü çocuk var ve babasına çok düşkün.babacığım diye ağlıyor sürekli.Olm bdv dekiler gibi kocam olsa manyak mıyım sabah akşam gelip gidip bosan diyim elin garilaruna , önce kendim bosanirim bfbfjxbxj
O da benim eltinin annesi. Çıkaramadım ne be bxbxbhxhxDomatesin üstü, peynirin yanındaki tabaktakini çıkaramadım. O ne ?
Korunuyor mu yani? Bu Nuranka bizi yiyo olabilir mi ?Ondan önce de, korunma ürünlerine gelen zamlardan bahsediyordu.
kaynanam başka şehirde, biz hazırlık yapmadık annemler bize geldi bişiler hazırladı oturup keyif yaptık ortalık da toplandı elimi sürmedimEvliler siz bayramda pasta börek baklava yaptınız biz bekarlar afiyetle yedik hihihisiz kaynanaya el öpmeye gittiniz biz evde yayıla yayıla oturduk
@ffestinalente C Calcifer
mybiglove
Artemissisipi
accessdenied
Dexter
Queen Teyze @chemist0 @Katibin Ruhu @dogadostupanda @Clemencia @Depresif Penguen Z zxshermine G gunces
Boşanırsam babam kalp krizi geçirir zaten hasta.Ben boşanamam çünkü çocuk var ve babasına çok düşkün.babacığım diye ağlıyor sürekli.
BDV nin milli bahanesi![]()
Korunuyor mu yani? Bu Nuranka bizi yiyo olabilir mi ?
Anne baba iki taraftan da en büyük olunca kölelik şaha kalktı be burhanım altıntopum harcadılar KraliçeniEvliler siz bayramda pasta börek baklava yaptınız biz bekarlar afiyetle yedik hihihisiz kaynanaya el öpmeye gittiniz biz evde yayıla yayıla oturduk
@ffestinalente C Calcifer
mybiglove
Artemissisipi
accessdenied
Dexter
Queen Teyze @chemist0 @Katibin Ruhu @dogadostupanda @Clemencia @Depresif Penguen Z zxshermine G gunces
Korunurken hamile kalır o.Nuranka sorarsa lütfen korunma yöntemlerinden bahsedin evliler lütfen benim için çok önemli![]()
Domatesin üstü, peynirin yanındaki tabaktakini çıkaramadım. O ne ?

ahahahaha burhanı ağlatmayınBurhancim oturuyodum herif geldi ayaklarimi kucagina cekti masaj yapiyo suan cok zevkli ya acacagaggaga
Muhteşem genlerini aktarmasina karismayalimO hemen cocuk istiyor. Ne korunmasi.
Yalan bedava nasıl olsa . Ossura ossura uyusun sen bekarlara hava kasBurhancim oturuyodum herif geldi ayaklarimi kucagina cekti masaj yapiyo suan cok zevkli ya acacagaggaga