• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

sen dinleme onu dinleme 😂 evlilik poh gibi şey diyo her yerde dinleme onu 😂
Kız yasadklarıma ragmen öyle düşünmüyorum.. Allahn malı aldatmasaydı evlilik cok güzel bseydi benm için 😂 ki halen arkadaslarıma aynı seyi söylerim yani dgru insanla bi hayatı paylasmak cok eglenceli ve güzel bence. Ama travmalıyım ben artk tabi o ayrı

Kız yasadklarıma ragmen öyle düşünmüyorum.. Allahn malı aldatmasaydı evlilik cok güzel bseydi benm için 😂 ki halen arkadaslarıma aynı seyi söylerim yani dgru insanla bi hayatı paylasmak cok eglenceli ve güzel bence. Ama travmalıyım ben artk tabi o ayrı
zaten bi hıyar yüzünden genelleme yapmak saçma, senin sadece zamana ihtiyacın var. inşallah her şey çok güzel olacak

Üzüntülüyüm suan beni bebişinle teselli et😢 yaslanıyorum birinide boşadım kmseyede güvenmiyorum sittin sene evlenemem
Sana dur biraz pozitif enerji yükleyeyim
Erkek kardeşim eşi ile 19 yaşında tanıştı ve 26 evlendi. 29 yaşında boşandı. Çocuğun yaşadığı hayatın 3/1 boşa gitmişt. 5 yıl sonra şimdiki eşi ile evlendi. Gerçekten çok mutlu. Hareketlerinden tavrından o kadar belli ki. Onu öyle görüdükçe çok mutlu oluyorum. Gelin kızımız da çok iyi biri. Gözlerinin içine bakıyorlar.
Bu işler belli olmuyor yani

Neyini yanlış anlamışım
O şöyle olurdu aynı kişiyle tekrar evlenirsem veya aynı karakterde biriyle tekrar evlenirsem aptallık olurdu .. hani hatalarımızdan ders cıkarmak olayı böyle tamamen olayı genellemek olmaz. Böyle düşünürsek iş hayatında kazık yersekte calısmayalım ozmn..

Zor şeyler. Ama bu onun yolu, onu yapmalıydı. Ben hayata hep başıma gelen bu şey bana ne öğretti gözüyle bakıyorum. Belki alanını korumaya ihtiyacın vardı, belki hayatının iplerini eline almaya ihtiyacın vardı ya da hayal kırıklığına uğrattığın insanlar vardı ve onları anlaman gerekiyordu vs vs çoğaltılabilir. Travma durumu da zaten bunu düşünüp ve nedenini anladığında geçiyor bebişim. Geleceğe daha aydınlık bakılabiliyor. Herşey gönlündeki gibi olsun, çok isterim mutlu ol 🧿

Sana dur biraz pozitif enerji yükleyeyim
Erkek kardeşim eşi ile 19 yaşında tanıştı ve 26 evlendi. 29 yaşında boşandı. Çocuğun yaşadığı hayatın 3/1 boşa gitmişt. 5 yıl sonra şimdiki eşi ile evlendi. Gerçekten çok mutlu. Hareketlerinden tavrından o kadar belli ki. Onu öyle görüdükçe çok mutlu oluyorum. Gelin kızımız da çok iyi biri. Gözlerinin içine bakıyorlar.
Bu işler belli olmuyor yani
Bende cok mutluydum aslnda.. ama işte aldatılmak farklı bsey ya bosverin😂 hep artk öyle olumsuzda değilim sadece güven konusunu umarım asabilirim henüz deneyimlemedim insallah yakın zamanda bi aşkoş bulurumda yazarım buralara😂😂😂

O şöyle olurdu aynı kişiyle tekrar evlenirsem veya aynı karakterde biriyle tekrar evlenirsem aptallık olurdu .. hani hatalarımızdan ders cıkarmak olayı böyle tamamen olayı genellemek olmaz. Böyle düşünürsek iş hayatında kazık yersekte calısmayalım ozmn..
İş olayı başka kazık değiştirsende bi şekil iş bulup çalışmak gerekiyor para kazanıp geçim yapmak zorunlu ama evlilik öyle ille de olması gereken bir şey değil

Back
X