• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Bayramda onca misafir ağırlamış insansın. Ben sana inanıyorum; bir kafeye para bayılmadan, bu sofrayı kendin hazırlayabilirsin. 😎 Başarabilirsin Rocky, acı yok. 😂😂
Kendime bile hizmet etmeye halim kalmadı 😅 şöyle armut piş ağzıma düş tarzı olursa mük olur 😅

Masa+ sandalyeyi de sormaz sanırım 🥴
Valla Şermin bu. Masa örtüsünün gbtsini çıkarıp kaydını not etmiş bile olabilir şimdiye. 3 gün sonra da sana belgelerle gelir şu tarihte kayinvaldenin evinde kahvaltı ederken kullandığınız masa örtüsü aslında suça karışmış olup 3 kez alt komsunun tepesine silkelendigi tespit edilmistirbcbxhxhhx

Babam Kıraç'a aşık olduğumu öğrenince cdleri kırıp çöpe atmıştı. Öyle bir namus davası. 😂😂 Susamam, büyük kalp kirikliklarim var. Susturamayacaksınız. 😂
Pepeye aşık oldum desen bende aynı etkiyi yaratırdin. Babanda niye öyle bi etki olmadı acaba bxbxbxbhx

Valla Şermin bu. Masa örtüsünün gbtsini çıkarıp kaydını not etmiş bile olabilir şimdiye. 3 gün sonra da sana belgelerle gelir şu tarihte kayinvaldenin evinde kahvaltı ederken kullandığınız masa örtüsü aslında suça karışmış olup 3 kez alt komsunun tepesine silkelendigi tespit edilmistirbcbxhxhhx
Benim eve böyle baskın yapacak diye korkuyorum 🥺

fbi-fbi-open-the-door.gif

Pepeye aşık oldum desen
Ne kadar da kötü bir insansın. Şurada ilk aşkımı paylaşmışım yaptığın şeye bak. Ay yok ilk aşkım o değildi. Evin bahçe duvarına oturup futbol oynamasını izlediğim biri vardı, şapka takardı, yüzünü bile göremezdim doğru dürüst. 😂😂 Tanımadığım bir ilk aşkım var. :(

Ne kadar da kötü bir insansın. Şurada ilk aşkımı paylaşmışım yaptığın şeye bak. Ay yok ilk aşkım o değildi. Evin bahçe duvarına oturup futbol oynamasını izlediğim biri vardı, şapka takardı, yüzünü bile göremezdim doğru dürüst. 😂😂 Tanımadığım bir ilk aşkım var. :KK43:
Yas kaç gene 5 civarı mi? Bxhxhxhxh

Back
X