- 15 Şubat 2013
- 25.758
- En iyi cevaplar
- 1
- 99.033
- 798
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
- #2.261
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızım ahahahahahaAblam yarın yeni otobüs kaldircaklarmis.![]()
Ben aslında yoooğuuum
İstesem 5iz doğururum ama canım vücudumYa hamile misin? Kocası bile olmayan B Burhan Burhanitto a dexter'in hamile olma şoku
Osuran biriyle evlenmek isteseydim osuruklu böcekle evlenirdimBurhana osuran Bi koca bulun Bi de eltisi olsun mümkünse.
Niye okuyup okuyup yazmadin???Ben aslında yoooğuuum
Ya aslında misafir vardı.Niye okuyup okuyup yazmadin???
dün de öyle yaptı sonra da kızgınım atıyo sinsiNiye okuyup okuyup yazmadin???
Ya aslında misafir vardı.
Ince isleri var onun kizim. Gece 12 de kim misafie olarak gelirdün de öyle yaptı sonra da kızgınım atıyo sinsi![]()
Sana kötü bir haberim varHmm gece geldigine gore onemli bir misafir olmali. Belkide artik bekar degilsindir![]()
Bildirimlere baktım çıktım kız sonra biraz da aşk acısı çekip geldim hajahelektrikler de kesiktir![]()
git lan 3 saat hesap bilgilerini düzenledin vıttırı vızzık seniBildirimlere baktım çıktım kız sonra biraz da aşk acısı çekip geldim hajah
Kız valla takılı kalmıştır burda değildim. Emmeee güzel kaynatmışsınız haaagit lan 3 saat hesap bilgilerini düzenledin vıttırı vızzık seni![]()
hee oku oku yeni iki kişi düştüKız valla takılı kalmıştır burda değildim. Emmeee güzel kaynatmışsınız haaa
Ya ismimi düzeltmek istiyorum tfb ne ya teflon tava gibi hwhshshhee oku oku yeni iki kişi düştü![]()
Linç etmişsin bekarları aferinhee oku oku yeni iki kişi düştü![]()
onlar lince gelmişti biz de güzel güzel anlattıkLinç etmişsin bekarları aferin