• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Gecen gun kronometre actim
10 saniyede bir 9 saniye suren yürüyüş yapiyodu yatak odasında. Yaklasik 3 saat sürdü. Ses sistematik gelince merak edip ölçüm yaptim 🤣

Ben üniversitedeyken sabah 5 bucukta kalkiyodum. Bi gece hic uyutmadilar. Tavana 3 kez vuruyorum oda yere 3 kez vuruyor. Sen misin bunu yapan? Ertesi gun top aldim bakkaldan. Her sabah tavana sektirmeye basladim ahshhsha bana bulasmamalilar ahsh
Ufff cok korkuyom senin zekandan 😵‍💫😵‍💫😂

10 saniyede bir 9 saniye suren yürüyüş yapiyodu yatak odasında. Yaklasik 3 saat sürdü. Ses sistematik gelince merak edip ölçüm yaptim 🤣

Ben üniversitedeyken sabah 5 bucukta kalkiyodum. Bi gece hic uyutmadilar. Tavana 3 kez vuruyorum oda yere 3 kez vuruyor. Sen misin bunu yapan? Ertesi gun top aldim bakkaldan. Her sabah tavana sektirmeye basladim ahshhsha bana bulasmamalilar ahsh
Kiz sen de hiç belli etmiyorsun ama az psikopat değilsin 🤣🤣🤣🤣🤣

dogadostupanda .!.:

kız bişi diim mi üst katın okb 😂
Kendinden biliyon sankim 🤓 sende az okb sayılmazsn gbi geliyo bana artk

bana da nedense duvarları yiyen, yemek tabaklarıyla sirtaki yapan bir şey olacak gibi geliyo 😂

dogadostupanda .!.:

kız bişi diim mi üst katın okb 😂

Senin gebeligin sakin geciyo, cocuk sakin olcak bence.
Ben cok agliyodum, benim bebek benden daha cok agliyor 🤣
Tasinip gidecekler herhalde 30 sene sonra kurtuluyorum 💜

Senin gebeligin sakin geciyo, cocuk sakin olcak bence.
Ben cok agliyodum, benim bebek benden daha cok agliyor 🤣
Tasinip gidecekler herhalde 30 sene sonra kurtuluyorum 💜
kız tekme atıyo ağlıyorum sonra size dönüp gülüyorum 😂 geçen gün kıyafetlerini ters çevirdim yıkamaya hazır olsun diye bi yandan ağlayıp bi yandan forumu okuyodum 😂😂😂

Dexter Dexter @gunces @Artemissisipi @Calcifer @mybiglove @ffestinalente accessdenied accessdenied Nane Limon Kabugu Nane Limon Kabugu @Lizan napıyonuz la evliler.? Durun tahmin ediyim çocuğu yatırdınız anca selamete çıktınız. Bizi soracak olursanız mikemmel bir günün ardından güzellik maskemizi yaptık şimdi güzellik uykusuna dalacağız🧿🧿 ya da film mi izlesek bekarlığın getirdiği rahatlık işte napcen chemist0 chemist0 dogadostupanda dogadostupanda @Depresif Penguen @pnarasena @begum9987 Z zxshermine @Clemencia 🧿🧿🧿
Malesef ki bebişim uyutmadı hasta gece huysuz du

Kız bahcemi salyangozlar bastı. Bütün ortancalarimi yediler. Cileklerimi yoldular, kuşlara pilav dokmustum tepesine çıkmış yiyorlar sinirlerim çok bozuk. 100lerce salyangoz hepsinin fotoğrafını çektim elimde suç delili olsun diye 😔Eki Görüntüle 3239720
Çok hızlı artar onlar alan yer bulursan alan yer toplayıp satarlar yada topla ormanlık alana bırak

Back
X