- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
- #2.481
yeni gelin geyiklerine çok bakıyorum ordan düşüyoNe biçim kesfetin var olmm psiko

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni gelin geyiklerine çok bakıyorum ordan düşüyoNe biçim kesfetin var olmm psiko
Ufff cok korkuyom senin zekandanGecen gun kronometre actim
10 saniyede bir 9 saniye suren yürüyüş yapiyodu yatak odasında. Yaklasik 3 saat sürdü. Ses sistematik gelince merak edip ölçüm yaptim
Ben üniversitedeyken sabah 5 bucukta kalkiyodum. Bi gece hic uyutmadilar. Tavana 3 kez vuruyorum oda yere 3 kez vuruyor. Sen misin bunu yapan? Ertesi gun top aldim bakkaldan. Her sabah tavana sektirmeye basladim ahshhsha bana bulasmamalilar ahsh
kızların çirkefliği erkeklerin deli deli hareketleri birleşince mükemmel ekip olurlar![]()
Ne zaman doğuruyor sen ?oğlum canım istiyo onu napcazdüşünsene evinde yemek pişiriyosun günaha girdiğinden haberin yok
![]()
Bulaamadı kendine bi diyet oruc arkadasıBirlikte aralıklı oruç yapalım mı bebeğim![]()
kız sabahtan beri sayıklıon da en fazla bi gün yapacaksın hırslanma boşunaBirlikte aralıklı oruç yapalım mı bebeğim![]()
Kiz sen de hiç belli etmiyorsun ama az psikopat değilsinGecen gun kronometre actim
10 saniyede bir 9 saniye suren yürüyüş yapiyodu yatak odasında. Yaklasik 3 saat sürdü. Ses sistematik gelince merak edip ölçüm yaptim
Ben üniversitedeyken sabah 5 bucukta kalkiyodum. Bi gece hic uyutmadilar. Tavana 3 kez vuruyorum oda yere 3 kez vuruyor. Sen misin bunu yapan? Ertesi gun top aldim bakkaldan. Her sabah tavana sektirmeye basladim ahshhsha bana bulasmamalilar ahsh
Bulaamadı kendine bi diyet oruc arkadasıallah rızası için biri şunla oruc tutsun sevabıda var
![]()
Allah nasip ederse temmuz ortasıyla sonu arası bi günNe zaman doğuruyor sen ?
Hayır yapicam ya göruceksinizkız sabahtan beri sayıklıon da en fazla bi gün yapacaksın hırslanma boşuna![]()
Kandırcak birini arıyom niye bozdun kiAralıklı oruç öyle bir şey değil; ne sevabı.![]()
bana da nedense duvarları yiyen, yemek tabaklarıyla sirtaki yapan bir şey olacak gibi geliyoBence senin oglan sakin olacak. Bana oyle geliyor
Iyi kız bisey kalmamışAllah nasip ederse temmuz ortasıyla sonu arası bi gün![]()
Kiz sen de hiç belli etmiyorsun ama az psikopat değilsin![]()
Kendinden biliyon sankimdogadostupanda .!.:
Gecen gun kronometre actim
kız bişi diim mi üst katın okb![]()
bana da nedense duvarları yiyen, yemek tabaklarıyla sirtaki yapan bir şey olacak gibi geliyo![]()
dogadostupanda .!.:
Gecen gun kronometre actim
kız bişi diim mi üst katın okb![]()
kız tekme atıyo ağlıyorum sonra size dönüp gülüyorumSenin gebeligin sakin geciyo, cocuk sakin olcak bence.
Ben cok agliyodum, benim bebek benden daha cok agliyor
Tasinip gidecekler herhalde 30 sene sonra kurtuluyorum![]()
Malesef ki bebişim uyutmadı hasta gece huysuz duDexter @gunces @Artemissisipi @Calcifer @mybiglove @ffestinalente
accessdenied
Nane Limon Kabugu @Lizan napıyonuz la evliler.? Durun tahmin ediyim çocuğu yatırdınız anca selamete çıktınız. Bizi soracak olursanız mikemmel bir günün ardından güzellik maskemizi yaptık şimdi güzellik uykusuna dalacağız
ya da film mi izlesek bekarlığın getirdiği rahatlık işte napcen
chemist0
dogadostupanda @Depresif Penguen @pnarasena @begum9987 Z zxshermine @Clemencia
![]()
Çok hızlı artar onlar alan yer bulursan alan yer toplayıp satarlar yada topla ormanlık alana bırakKız bahcemi salyangozlar bastı. Bütün ortancalarimi yediler. Cileklerimi yoldular, kuşlara pilav dokmustum tepesine çıkmış yiyorlar sinirlerim çok bozuk. 100lerce salyangoz hepsinin fotoğrafını çektim elimde suç delili olsun diyeEki Görüntüle 3239720