CRP yüksekliği

nazligrad28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2024
30
8
1
24
Merhabalar. Uzun zamandır sürekli yüksek çıkan CRP nedeni bulunamıyor. Doktorlar antibiyotik de vermiyor. Doğal yöntemlerle nasıl düşürebilirim? (10-17 arası değer)

Ne kadar suredir ?
But sikayetiniz varmi ?
Yaklaşık 1 sene olucak. Her kan tahlili verdiğimde 10-11 civarı çıkıyor, şikayet olarak bazen yorgunluk hissediyorum. Doktorlara göre yüksek değil ama sürekli böyle olması normal mi sizce? Bir de 1 yıldır rahim ağzı yaram var , o sebep olabilir mi? Hamilelik düşündüğüm için yakılması uygun değilmiş, 6 ayda bir kontrole gidiyorum

Dut kurusu kürü var. Onu deneyin geçmiş olsun.
Su ile yapılanda var süt ile olanda. Ben süt ile daha çabuk düştüğünr şahit oldum, ama aynı zamanda antibiyotik iğne de kullandım

Birde zerdaçalı su ile yutuyordum o da etkili diyorlardı ama onu içmek çok zor oluyor

Merhabalar. Uzun zamandır sürekli yüksek çıkan CRP nedeni bulunamıyor. Doktorlar antibiyotik de vermiyor. Doğal yöntemlerle nasıl düşürebilirim? (10-17 arası değer)
Merhaba,
Ayşegül Çoruhlu nun videolarını izleyin, geçmeyen enfeksiyon için kolostrum takviyesi öneriyor

Dut kurusu kürü var. Onu deneyin geçmiş olsun.
Su ile yapılanda var süt ile olanda. Ben süt ile daha çabuk düştüğünr şahit oldum, ama aynı zamanda antibiyotik iğne de kullandım
Dur kurusu deniyorum şu an. 1 hafta olucak artık. Ne kadar süre kullanabilirim bu kürü? Günde bir defe aç karına içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…