Doğuma Hazırlık Crystal Baby Dandini Elektrikli ve Pilli Sallanan Beşik

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

burn

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
80
6
296
İstanbul
Arkadaşlar bu otomatik sallanan beşikten kullanan var mı? Almayı düşünüyorum ama çok kararsızım.

Kızlar kimse yok mu bu beşiği kullananı gören duyan? Çabuk bozulan bişey mi? Kullanışlı mı acaba? Yardımcı olmanızı bekliyorum.

$Crystal-Baby-Dandini-Elektrikli-ve-Pilli-Sallanan-Besik-3906.webp
Resimde görüldüğü gibi bu beşik. Anlaşılan kimsede görülmedi şimdiye kadar. Hiç cevap yok :)

bende ne zamandır bu beşiği araştırıyorum.hiç kullanan yokmu lütfen cevap verinnnnnn.

bende dun inceledim cok kullanisli birseye benziyor.ama benim baktigimin fiyati cok yuksekti.bu ne kadar?

fiyatı 140 ve 160 tl arasında değişiyor.beni çeken tarafı otomatik olması.fakat geçenlerde bir mağazaya gidip yakından inceledim.içerisi çok dar.6-7 aya kadar anca kullanılır. o yüzden çok kararsızım.hiç kullanan yokmu ya bu beşikten.tavsiye bekliyorummmmmmm.............

fiyatı 140 ve 160 tl arasında değişiyor.beni çeken tarafı otomatik olması.fakat geçenlerde bir mağazaya gidip yakından inceledim.içerisi çok dar.6-7 aya kadar anca kullanılır. o yüzden çok kararsızım.hiç kullanan yokmu ya bu beşikten.tavsiye bekliyorummmmmmm.............

selam canım.ben bu bayramda yani 2 hafta önce bu beşikten aldım kızıma.çok memnun kaldım..sadece çok fazla hızlı sallamadıgı için bebegim ilk uyuturken bunda uyumuyor.ben mesela emzirdkten sonra kızım uyuyakalınca yatırıyordum beşigine hemen uyanıyordu.ama buna koyunca sallandıgı icin uyanmak istese bile tekrardan uykuya dalıyor.. 15-20 dk otomatik sallandıktan sonra duruyor.ben tekrar ayarlıyorum sallanma süresini.bunu aldıgımdan beri işlerimi yapar oldum.yemegimi yapabiliyorum.çok mutluyum kim icat ettiyse Allah razı olsun valla:) benm kızım 3 aylık. Yasına kadar kullanmayı düşünüyoruz ama nasip.. İci de çok dar degil bence.. Tek korkum var.uyandıktan sonra yataktan kalkmaya çalıkşırsa asagıya düşebilir.bunu da şöyle çözerim heralde.sallanmasını engelleyerek.altına yastık sıkıştırırım yanlarına da yastık koydummu tamam.. Bide filesini kapatırım aşagı sarkmasını engellemiş olurum heralde..

Arkadaslar ben bunun sunny baby olanını aldım ama son kademede bile o kadar az sallanıyor ki ona anca kıpırdama denir. Biz mı bir yanlışlık yaptık acaba?

Back
X