• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ctprk'nın Diyet Günlüğü

ctprk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2011
43
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.. Ben aranıza yeni katıldım bu da ilk yazdığım konu..

Ben 1.73 boyundayım ve kilom 70. Ben 55 kilo olmak istiyorum.15 kilo vermem gerek ağustosun sonuna kadar. Haftada 6 saat yüzmeye başladım toplamda 4 gün.Her sabah yürüyüşe çıkıp 1 saat yürümeye çalışıyorum. Arkadaslarım bana baktıklarında hiçte fazlan yok derlerler,çünkü kilom eşit oranda tüm vücuduma yayılmış durumda, yani vücudumda hiçbiyerim inanılmaz kilolu değil ama her bölgemden fazlam var. Benim sorunum yemekle. Ben yemeyi çok seviyorum. Öyle böyle değil. Deli gibi seviyorum. Tek düşündüğüm şey yemek yemek. Kendimi hipnoz ettirmeyi falan düşündüm ama cesaret edemiyorum. Fastfooda bayılıyorum. Sanırım sorun bundan kaynaklanıyo çünkü acayip kalorililer bildiğiniz gibi. Haftada 2-3 günde bi burgerking yiyorum kendime dur diyemiyorum. Ne olur yardım edin bana. Sevgilimle aynı boydayız ve o 54 kilo yani inanılmaz zayıf ve yanyana kötü duruyoruz. Benim çok acil kilo vermem lazım lütfen tavsiyede bulunun bana...

15 Kilo'yu ağustos sonuna kadar disiplinli olursan rahatlıkla verirsin gibime geliyor çünkü hem yaz oldugundan yaglar daha çabuk eriyor . bende senin gibiyim hatta 70'ten fazlayım ama tartılmaya korkuyorum 1 haftadır her gün 1-2 saat yüzüyorum onun dışında spor yapamıyorum maalesef , yarından itibarende günde 2.5 saat yüzüp cidden az yiyerek yaklaşık 75 kilo isem 60 'a düşmek istiyorum yani bende senin gibi 15 kilo vermek hedefim , okullar açılana kadar yani eylül ortası gibi , bu başlık altında ikimizde günlük neler yedigimizi yazalım hem biraz yarış gibi olur gazada geliirz ne dersin ?

Aynı kaderi paylaşıyoruzzz. Tamam yazalım fikrin çok güzell.Ben bi boğazımı tutabilirsem hersey daha güzel olucakk. Öyle belli bi diyetim yok benim

tatlım sen kilo ver istersen de, sevgilin çok zayıfmış ona kilo aldır bence biraz. ben öyle yaptım baktım kilo alıyorum ona da aldırdım zorla :27::10:

@eplusye ahh ahh o kilo almıyokii onun metabolizma hızı nasıl bişi bende anlamadım. Zaten onun yüzünden alıştım fastfooda dısarda yiye yiye,o da benle aynı seyleri yiyo ama hiç kilo almıyo hep aynı kiloda nasıl olcak bilmiyorum:(

Benden bi tane daha var mı diye düsünürdüm ölcülerimiz düsüncelerimiz nerdeyse aynı bende konu acsam bole yazardım :) verelim beraber takip edicem burayı bakalım oneriler ne olacak :77:

Vallahi yediklerine dikkat etmeden deli gibi spor yapsanda bişi olmuyo:( aç yaşasam geri alırmıyım acaba kaybettiğim kiloları? sadece su ve meyveyle yaşasam mesela

Vallahi yediklerine dikkat etmeden deli gibi spor yapsanda bişi olmuyo:( aç yaşasam geri alırmıyım acaba kaybettiğim kiloları? sadece su ve meyveyle yaşasam mesela

sana bı dıyet söıcem ben 20 kılo verdım tatlıyla zayıflıcaksın sporda yap. ssdece mesela sabhalrı cay ve sarella fılan az ama hem tok tutcak hemde vucuttan ılk seker karbonhdrat gıder zayıflıcaksın bana guven

geçen mart ayında diyete başlamıştım.3 ayda 10 kilo verdim.diyetisyen kontrolünde diyet yaptım.ilk gittiğimde metabolik yaşım 45 çıkmıştı.en son geçen ay 20 ye düştü.vücut yağ oranım düştü.su oranım arttı.ama bir aydır tatile felan gidince bıraktım diyeti.15 güde 2.5 kilo geri aldım.bir 10 kilo daha vermem lazım.

sana katılıyorum...bizim arkadaş war.spora gidio ama hominigırtlak yiyo hiç kısmıo.hala yağ tulumu:)))) dikkat etmeden spor flan hikayeeeeeeeeeeeeee

Back
X